• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

su prensesi ordan kurtulman iyi oldu,kendi isteğinle çıktın sanırım,umarım yakın zamanda güzel bir iş bulursun

p.tesi işbaşı..
evde olmak,2 ye kadar uyumak çok güzeldi amaaaaaa...........

bugun bir yerede daha başvurdum
internetten başvuru yaptım
sitesine baktım iyi ve güzel biryere benziyor
inş. bi cvp gelir
aslında bu başvuruları yaparken korkuyorum ya kötü bir yer çıkarsa
diye bu başvurdum yer bir vakıf umarım iyi bir yerdir ve benı görüşmeye çagırırlar:)

su prensesi ordan kurtulman iyi oldu,kendi isteğinle çıktın sanırım,umarım yakın zamanda güzel bir iş bulursun

canım müdürle sorunlar vardı en son müdür patrona dediki ya kız gider ya ben patronda bişey söylemedi ama müdür bana eziyet etmeye devam etti,bende patrona gittim beni mağdur bırakmayın ama çıkmak istiyorum dedim,oda çıkışımı verdi işsizlik maaşıda alacakmışım ay sonunda, bide 1000 dolar tazmınat verdi,

ertesi gün ben bütün başvuracağım yerlere başvurdum,cv bıraktım şimdide cvp gelene kadar bir markette iş başı yaptım çalışma saatleri çok kötü sabah 8 akşam 10.30 ve 400 tl maaş ama napıyım evde boş oturcam en azından gene iş başvurusu yapıyorum takipte edecem

inş. kısa zamanda iş bulursun :)
üzüldüm işten çıkmana
bu dönemde iş bulmak hiç kolay değil
bende arıyorum bugun bir yere başvurdum inş. cvp gelir :)

inş. kısa zamanda iş bulursun :)
üzüldüm işten çıkmana
bu dönemde iş bulmak hiç kolay değil
bende arıyorum bugun bir yere başvurdum inş. cvp gelir :)

inş.canım ya bende bir srü yerebaşvurdum birinden biri arar işallah,birazda gidip markette çalışanların topiğine takılayım bakalım orda ne var ne yokkaydirigubbakcemile3

Ben işe yeni başladım , tatilden sonra
salak gibi oldum
Çalış çalış yoruldum
Başımın ağrısıyla uğraşmaktayım

bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılır
ooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Selamlar herkese :1rolleyes:
Uzun süredir kk üyesiyim. Bu konuya daha yeni sıra geldi :kahve: Bende 25 Mayısdan beri işsizim. Aile şirketimiz var(dı) babamın yanında çalışıyordum eşimle beraber. Ailevi sebeplerden dolayı büyük kavgalarla ayrılmak zorunda kaldık. İkimizde ogün bugün evdeyiz-tatlicadiarzu- Ön muhasebe sekreterlik ve asistanlık yaptım 5 yıl boyunca. ilk işe başladığımda 200 tl vermişti babam. Harca harca bitmiyodu inanınki delikafadulden Ozamanlar bekardım ve tecrübesizdim idare ediyodum zamanla arttı 1000 tl ye kadar ulaştı ama 2 sene eşimde bende maaş alamadık.Her gün sadece yemek için para alıyoduk arada bi lutfedip 100 tl 200 tl veriyodu. Patronumuz vermedi yani :kızgın: huzurumuz yerinde olduğu için ve aile şirketimiz olduğu için her fırsatta (para yokken ki hiçbi zaman yoktu sanki muhasebeyi ben tutmuyorum ) o şirketin aslında bizim olduğunu bizim için uğraştığını söylediği için çalışmaya devam ettik. Hiç bizamanda kıymetimiz bilinmedi. En son alakasız bi sebepten dolayı büyük bi gümbürtüyle ayrıldık şirketimizden. Daha ne ayrıntılar varda sıkmıyım sizleri.
Asıl konu şuki benim istediğim bölüm farklıyken sırf babam istiyo üzülüyo diye işletme okudum ve mezun olduğum gün çalışmaya başladım ve hiç bişey istediğim gibi gitmedi. Doğal olarakda hiç iş görüşmesi yapmadım. Sanayi ortamında çalışmak istemiyorum. Artık biraz daha güzel bi yerde çalışabilirim diye düşünüyorum. Sadece yönetici asistanlığı istiyorum artık. Ama görüşmeye gidicek doğru düzgün kıyafetim bile yok almayada paramız yoksenağlama Napıcağımı nerden başlıyacağımı hiiiiç bilmiyorum. Çoğu sitede tuhaf tuhaf ilanlar var belliki önceki işimden pek farklı olmıycak.Yeni ve güzel bir başlangıç yapmak istiyorum sadece. Lütfen bana biri akıl versin. Düşün düşün çatlıycam artık :Saruboceq:

neden kimsecikler yok burda
:) çalışan çalışmayan arkadaşlar nasılsınız ben yine işsizim :(
başvurdum yerlerden cvp gelmiyor
kimse aramıyor sormuyor off offf

başvurmadığım yer kalmadı bu kadarmı kötü ya allahım ya ne oluır yardım et

Back