• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

bende büro yönetimi ve sekreterlik okudum okuldan sonra 1 sene çalıştm uzun süredir iş aramama rağmen bende bulamıyorum
ya tecrüben olacak ya torpilin
umudum tükendi iyice :(

nerede çalıştın
yanı bölümünle ilgili mi çalıştın

cok doluyum
dokunsanız aglayacagım
ozel bır hastanede doktor sekreterıyım
doktorum senelık ızne cıkmıstı on gun once
ı,mantıklı olan onun gıttıgınde benım de gıtmemdı fakat patronumuz senın daha senelık ıznıne 6 gun var dedı ve gondermedı
onceden de bunu doktoruma soyledım ve ayın 17sınde ızne cıkıp cıkamayacagımı sordum beraber oturup o tarıhte sadece ve sadece 5 gun ızne cıkmama karar verdıler
fakat az once baska bır olaydan konu bana geldı ve doktorum bensız calısamayacagını soyledı
patronum da tamam o zaman aydasunun senelık ıznı ıptal dedı
5 gunu cok gorduler
doktorum yok ya falan desede eger ben yokken bır aksılık cıkarsa gelınce senden bılırım dedı kı buna cesaret edemem
cok kotuyum
kadersızım resmen
butun yıl calıs ve 5 gun bıle ızın yapama

cok doluyum
dokunsanız aglayacagım
ozel bır hastanede doktor sekreterıyım
doktorum senelık ızne cıkmıstı on gun once
ı,mantıklı olan onun gıttıgınde benım de gıtmemdı fakat patronumuz senın daha senelık ıznıne 6 gun var dedı ve gondermedı
onceden de bunu doktoruma soyledım ve ayın 17sınde ızne cıkıp cıkamayacagımı sordum beraber oturup o tarıhte sadece ve sadece 5 gun ızne cıkmama karar verdıler
fakat az once baska bır olaydan konu bana geldı ve doktorum bensız calısamayacagını soyledı
patronum da tamam o zaman aydasunun senelık ıznı ıptal dedı
5 gunu cok gorduler
doktorum yok ya falan desede eger ben yokken bır aksılık cıkarsa gelınce senden bılırım dedı kı buna cesaret edemem
cok kotuyum
kadersızım resmen
butun yıl calıs ve 5 gun bıle ızın yapama

böyle bir saçmalık olur mu ama
senın 1 senen dolduysa izin kullanmak hakkındır canım
böyle birşey yapmaya hakları yok
bunu söyle onlara personelle izin vermek zorundalar yasak o şekilde izin vermeden çalıştırmları yanı o yıllın dolduysa ızın almalısın

doldu canım doldu
11 ağustosta 1 yılımı doldurdum ve ıkıncı yılma basladım fakat ızın yok

ben bu işi anlamadım bir arkadaşımla konuştum az önce
tıbbi sekreterlik mezunu özel bi üniversiteden ne yapıyorsun şimdi
dedim bir kurs var dedi ona gidiyorum dedim kurs bitince işe giricem dedi üstelik birde para veriyorlar dedi ben anlamadım sizin böyle birşey ile ilgili bilginiz varmı
nerdeymiş bu kurs dedim bende gideyim evde oturmaktan daha iyidir dedim
sen gidemezsin biz sağlıkçılara yönelik dedi
çıldırdım söylemdi yerini anlatmadı hiçbirşey dedi ve gitti
ben çıkıyorum dedi ve çıktı gitti offf yaaaaaaaaa

sinir oldum iş arıyorum bulamadım kız mezun olur olmaz çalşıyorrrr

ben bu işi anlamadım bir arkadaşımla konuştum az önce
tıbbi sekreterlik mezunu özel bi üniversiteden ne yapıyorsun şimdi
dedim bir kurs var dedi ona gidiyorum dedim kurs bitince işe giricem dedi üstelik birde para veriyorlar dedi ben anlamadım sizin böyle birşey ile ilgili bilginiz varmı
nerdeymiş bu kurs dedim bende gideyim evde oturmaktan daha iyidir dedim
sen gidemezsin biz sağlıkçılara yönelik dedi
çıldırdım söylemdi yerini anlatmadı hiçbirşey dedi ve gitti
ben çıkıyorum dedi ve çıktı gitti offf yaaaaaaaaa

sinir oldum iş arıyorum bulamadım kız mezun olur olmaz çalşıyorrrr

iş bulma kuruma git orada kurs + PARA VERİYORLAR
sonrada işe yerleştiriyorlar ama sadece gençler için geçerli
:lepi:

iş bulma kuruma git orada kurs + PARA VERİYORLAR
sonrada işe yerleştiriyorlar ama sadece gençler için geçerli
:lepi:

arkadaşım ben buraya üye oldugum tadkırde
başvuru yapmadıgım yerlerde benı arayabilme ihtimali var mı
iş başvurusu ayrıca yapıcam ama cv görüp benı arayan olur mu tşk ederim

ah ah kimse benim kadar patronundan çekmemiştir eminim 1.5 yıldır aynı yerde çalışıyorum hasta dahi olsam izin kullanamıyorum ölüyor dahi olsam geleceğim işe mecburmuşum yıllık izin nedir bilmiyorum yani ben ondan da geçtim ssk bile yok hamileyim diye azar işitiyorum izin almam gerekiyormuş adam utanmadan o gecelerimin bile benden hesabını soruyo ssk mı isteyince maaşından keserim diyo maaşıma zam isteyince bana işsizleri gösteriyo verdiği yol yemek ssk hepsi dahil 650 ve ben borçlarımdan dolayı burdan gelen 3 kuruşa muhtaç oldugumu biliyor ve beni emzye devam ediyo son olayıda elektirik faturası 80 tl üstünde gelirse benim maaşımdan kesecekmiş burasının bir iş yeri oldugunu unutuyo malesef ben elektirik le karnımı doyuruyorum yaa yada paketlenip eve götürelebilecek bişe yaa benden kesiyo maaşı bunları bana hamileyim diye yapıyomuış diger arkadaşlardan duydum hakkım helal değil böylesi bir insana

arkadaşım ben buraya üye oldugum tadkırde
başvuru yapmadıgım yerlerde benı arayabilme ihtimali var mı
iş başvurusu ayrıca yapıcam ama cv görüp benı arayan olur mu tşk ederim

tabiki ama başvuru çok olduğu için çekiliş yapılıyormuş git iş bulma kurumuna
müracat et şansını dene sor hangi meslekler var diye hangileri boş
yani harekete geç bütün illerde ilçelerde başladı
bol şanslar sana:nazar:

ah ah kimse benim kadar patronundan çekmemiştir eminim 1.5 yıldır aynı yerde çalışıyorum hasta dahi olsam izin kullanamıyorum ölüyor dahi olsam geleceğim işe mecburmuşum yıllık izin nedir bilmiyorum yani ben ondan da geçtim ssk bile yok hamileyim diye azar işitiyorum izin almam gerekiyormuş adam utanmadan o gecelerimin bile benden hesabını soruyo ssk mı isteyince maaşından keserim diyo maaşıma zam isteyince bana işsizleri gösteriyo verdiği yol yemek ssk hepsi dahil 650 ve ben borçlarımdan dolayı burdan gelen 3 kuruşa muhtaç oldugumu biliyor ve beni emzye devam ediyo son olayıda elektirik faturası 80 tl üstünde gelirse benim maaşımdan kesecekmiş burasının bir iş yeri oldugunu unutuyo malesef ben elektirik le karnımı doyuruyorum yaa yada paketlenip eve götürelebilecek bişe yaa benden kesiyo maaşı bunları bana hamileyim diye yapıyomuış diger arkadaşlardan duydum hakkım helal değil böylesi bir insana

ne diyeceğimi bilemedim,çok üzüldüm.Resmen eziyet

allah yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm evlisin bide eşin içinde zor olur hani senin bu sorunlarla çalıştığını biliyorsa....

:1shok::1shok::1shok::kızgın: yuh artık!!!

su prensesi eşime kalsa hemen çık gitme işe diyo ama bir bebek bekliyoruz ev kira borçlar var o yüzden çalışmaya mecburum ama dogumdan sonra asla buraya dönmeyi düşünmüyorum başka bir iş bulucam aşagılak olarak algılanmasın nolur ama tezgahtarlık yaparım temizlikçilik yaparım buraya dönemem bıktım çünkü kalırsam hem eşim patronu kesin döver şünkü zor tutuyorum çok sinirli

su prensesi eşime kalsa hemen çık gitme işe diyo ama bir bebek bekliyoruz ev kira borçlar var o yüzden çalışmaya mecburum ama dogumdan sonra asla buraya dönmeyi düşünmüyorum başka bir iş bulucam aşagılak olarak algılanmasın nolur ama tezgahtarlık yaparım temizlikçilik yaparım buraya dönemem bıktım çünkü kalırsam hem eşim patronu kesin döver şünkü zor tutuyorum çok sinirli

neden algılayayım canım benim,benimde acayip sorunlarım var sadece çalışmak zorunda olduğum için çalışıyorum iş arıyorum bir taraftanda ,yemin ederim şuan tuvalet bile temizlerim yeterki başım rahat olsun

müracaat ettin mi?kaydirigubbakcemile4

iş kura netten üye oldum
bugun ingilizce kursuna yazılmak için gittim
orada sekreterlik kursu veriyorlarmış
burda sekreterlik kursuda mı veriyorlar dedim
yok dediler biz iş kurun sekreterlik kursuna geliyoruz dediler
değişik buldum açıkcası

Back