• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

ama hiç mi biri aramaz ya anlamadım ben bu işi
:S arkadaşım

sen başvurularına devam et,oluyor öyle.5,10,15 beğendiğin yerlere başvur.Bazısı geç arıyor.Bende bir ara umutsuzluğa düşmüştüm niye aramıyorlar diye,sonra birden açılmıştı:)

bende büro yönetimi ve sekreterlik okudum okuldan sonra 1 sene çalıştm uzun süredir iş aramama rağmen bende bulamıyorum
ya tecrüben olacak ya torpilin
umudum tükendi iyice :(

tüketme umudunu.Belki iyi bir iş bulacaksın iyi ki girmemişim başka işe diyeceksin.Torpili düşünme kendini geliştir.ıngilizcen yetersizce onu ilerlet mesela.Tecrübe,yabancı dil,dikkatli,hızlı,kibar vs olmak kapı açar.Bak ben işlerimi hep internetten buldum ,hep te çok güzel yerlerde çalıştım.Devamını şirketten yazarım,servis kaçmasın:))

tüketme umudunu.Belki iyi bir iş bulacaksın iyi ki girmemişim başka işe diyeceksin.Torpili düşünme kendini geliştir.İngilizcen yetersizce onu ilerlet mesela.Tecrübe,yabancı dil,dikkatli,hızlı,kibar vs olmak kapı açar.Bak ben işlerimi hep internetten buldum ,hep te çok güzel yerlerde çalıştım.Devamını şirketten yazarım,servis kaçmasın:))

bende takip ediyorum neti aslıdna bende bu işim hariç diğer işlerimi netten,tvden felan bulmuştum gayette güzel yerlerde çalıştım

şimdi kariyerden aradılar beni,bankaya yönetici asistanlığı için,ve cvim bile aktif değil.Umudunuzu kaybetmeyin,başvurmadığınız yerden böyle pat diye arayabiliyorlar

opuyorumnanaktan
bende bulamıyorum arıyorum arıyorum yok ya allahım ne yapacam ben

bence kıyaMülakatta Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar
Emin bir ifade ile el sıkışınız ve hafifçe gülümseyiniz

Size, oturulacak yer gösterilmesini bekleyiniz

Mülakat sırasında saate bakmamaya özen gösteriniz

Cep telefonunuzu kapatmayı veya sesini kısmayı unutmayınız

İkram edilse bile asla sigara içmeyiniz

Görüşmeci ile göz teması kurmaya özen gösteriniz

İyi bir dinleyici olunuz

Pozisyon ve de şirkete karşı istekli olduğunuzu gösteriniz

CV'nizle tutarlı cevaplar veriniz

Dürüst olunuz ve sorulan sorunun cevabını bilmiyorsanız "bilmiyorum" demekten çekinmeyiniz

Önceki iş arkadaşlarınız ve işverenleriniz hakkında olumsuz konuşmayınız

Sorulan sorulara deneyimlerinizden örneklemler vererek cevap vermeye özen gösteriniz

İş teklifi aşamasına ulaşmadan önce ücret, izin süreleri, sosyal haklar hakkında soru sormamaya dikkat ediniz
fetine dikkat et fazla süslü olma ama saçların düzgün olsun birde şuna dikkat et

slm lar herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kurabiye nasıl oldun,iyileştin mi.Ben nezle gibiyim şimdi de yaa,sana yazdığım ilaçtan aldım gece,birazdan yine alıcam,hasta olmam inşallah

slm lar herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba ema a.s.

Zeynep neslihan .!.:
teşekkürler

bugün mü çıkıyorsun,ne güzel.Ben eylülün ilk haftası çıkacağım 1 hafta

Evet canım bugün izne ayrılıyorum
Eylülde dönecem
O zamanda çok yoğun oluruz bide bayram tatili filan var ben ancak ekime doğru buralara uğrarım :ecrin_bebek:

Merhaba ema a.s.

Evet canım bugün izne ayrılıyorum
Eylülde dönecem
O zamanda çok yoğun oluruz bide bayram tatili filan var ben ancak ekime doğru buralara uğrarım :ecrin_bebek:

hımm,şimdiden iyi tatiller dileyeyim.Gidicek misin bir yerlere

Back