Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya ikizlerinmi var senin? kim bakıyo yavruceklerine..
canım aramıza hoşgeldin a.s.
Evet dediğin gibi mesleğimiz çok stresli ama ben yinede mesleğimi çok seviorum :asigim:
Bu arada kızından ayrı kalmak senin için çok zor olacak allah analı babalı büyütsün :ecrin_bebek:
Selamlar,
Ben de topiklere bakarken tesadüfen karşılaştım bu başlıkla.. Eh iyi olmuş valla.. Bizim meslek malum çok stresli. Arada paylaşımlarımız olursa belki biraz hafifletiriz stresi... Ben kendimi tanıtayım. İsmim anlaşıldığı üzere Meral... Kocaeli Büro Yön. ve Sekr. mezunuyum. 12 yıldır bu işi yapıyorum. Bazen çok bırakmak istedim ama bi kere yapıştı işte :))) 9 aydır çalışmıyordum doğum iznindeydim ve dün yeniden işe başladım. Kızımdan ayrılmak çoooook zor geldi... İnşallah alışırım...
Hoşgeldin.Yapışınca bırakılmıyor artık -tatlicadiarzu- Kızından ayrılmakta zor gelmiştir tabi,hayat işte,sağlıkla büyüsün...
meral hoşgeldin bende bugün tanıştım bu topikle.Bebekten ayrı kalmak ilk etapta zor geliyor çalışmak istemiyorsun ama bir haftaya kalmaz alışıyorsun.Nihayetinde herşey onlar için dimi canım.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) hepimizin aynı dili konuşması çok güzel :)... ben oğlumu 2 ayın a1 hafta vardı bırakıp çalışmak zorunda kaldım ve çocukmu kariyermi diyenlere çocuk diyenlerdenimm...çok zor atlattım ancak bu dönem bana sabretmeyi ve insanların herşeye alışabildiğini öğretti. Teselliler zamanı harcıyor...düzelecek ve geçecek...sevgilera.s.