• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

bugün ödeme günü biz çok yoğunuz e bi de haftasonu malum...ohh yatıcam yarın 12 ye kadar...

evet canım dediğin gibi bugün ödeme günü olduğu için biraz yoğunluk var

merhaba arkadaşlar,
Mesajlara bakarken rastladım topiğinize.Ne güzel olmuş meslektaşların bir topikte birleşmesi.Bu arada hepinizin cuması mübarek olsun.Aranıza kabul ederseniz sizlerle tanışmayı çok isterim.İyi günler iyi çalışmalar hepinize...

derya ikizlerinmi var senin? kim bakıyo yavruceklerine..

Selamlar,
Ben de topiklere bakarken tesadüfen karşılaştım bu başlıkla.. Eh iyi olmuş valla.. Bizim meslek malum çok stresli. Arada paylaşımlarımız olursa belki biraz hafifletiriz stresi... Ben kendimi tanıtayım. İsmim anlaşıldığı üzere Meral... Kocaeli Büro Yön. ve Sekr. mezunuyum. 12 yıldır bu işi yapıyorum. Bazen çok bırakmak istedim ama bi kere yapıştı işte :))) 9 aydır çalışmıyordum doğum iznindeydim ve dün yeniden işe başladım. Kızımdan ayrılmak çoooook zor geldi... İnşallah alışırım...

canım aramıza hoşgeldin a.s.
Evet dediğin gibi mesleğimiz çok stresli ama ben yinede mesleğimi çok seviorum :asigim:
Bu arada kızından ayrı kalmak senin için çok zor olacak allah analı babalı büyütsün :emir_bebek: :ecrin_bebek:

canım aramıza hoşgeldin a.s.
Evet dediğin gibi mesleğimiz çok stresli ama ben yinede mesleğimi çok seviorum :asigim:
Bu arada kızından ayrı kalmak senin için çok zor olacak allah analı babalı büyütsün :emir_bebek: :ecrin_bebek:

Çok sağol canım. Hoşbuldum...

Selamlar,
Ben de topiklere bakarken tesadüfen karşılaştım bu başlıkla.. Eh iyi olmuş valla.. Bizim meslek malum çok stresli. Arada paylaşımlarımız olursa belki biraz hafifletiriz stresi... Ben kendimi tanıtayım. İsmim anlaşıldığı üzere Meral... Kocaeli Büro Yön. ve Sekr. mezunuyum. 12 yıldır bu işi yapıyorum. Bazen çok bırakmak istedim ama bi kere yapıştı işte :))) 9 aydır çalışmıyordum doğum iznindeydim ve dün yeniden işe başladım. Kızımdan ayrılmak çoooook zor geldi... İnşallah alışırım...

Hoşgeldin.Yapışınca bırakılmıyor artık -tatlicadiarzu- Kızından ayrılmakta zor gelmiştir tabi,hayat işte,sağlıkla büyüsün...

meral hoşgeldin bende bugün tanıştım bu topikle.Bebekten ayrı kalmak ilk etapta zor geliyor çalışmak istemiyorsun ama bir haftaya kalmaz alışıyorsun.Nihayetinde herşey onlar için dimi canım.

Hoşgeldin.Yapışınca bırakılmıyor artık -tatlicadiarzu- Kızından ayrılmakta zor gelmiştir tabi,hayat işte,sağlıkla büyüsün...

teşekkür ederim. japon yapıştırıcısıyla falan yapışıyor galiba.. hiç kopmuyor :roflol:

meral hoşgeldin bende bugün tanıştım bu topikle.Bebekten ayrı kalmak ilk etapta zor geliyor çalışmak istemiyorsun ama bir haftaya kalmaz alışıyorsun.Nihayetinde herşey onlar için dimi canım.

sen de hoşgeldin o zaman :) evet herşey onlar için... gelecekleri, yaşam standartları daha iyi olsun diye... inşallah öyle olur gerçekten de emeklerimiz boşa gitmez...

oo yeni arkidişler gelmişş. kaydirigubbakcemile2
hoş geldiniz bacılarr :nazar:

hafta bitti yarın temizlik var of off :çok üzgünüm::tomato:

ben bu akşam yapıcam temizliğimi ...yarın uyucam ...sonrada pazara filan giderim anneme giderim..

benimde yarın temizlik günü her taraf aldı başını gidiyoo.ben önden toplarım çocuklar arkamdan yeniden dağıtır yine hiçbir yer temiz kalmaz.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) hepimizin aynı dili konuşması çok güzel :)... ben oğlumu 2 ayın a1 hafta vardı bırakıp çalışmak zorunda kaldım ve çocukmu kariyermi diyenlere çocuk diyenlerdenimm...çok zor atlattım ancak bu dönem bana sabretmeyi ve insanların herşeye alışabildiğini öğretti. Teselliler zamanı harcıyor...düzelecek ve geçecek...sevgilera.s.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) hepimizin aynı dili konuşması çok güzel :)... ben oğlumu 2 ayın a1 hafta vardı bırakıp çalışmak zorunda kaldım ve çocukmu kariyermi diyenlere çocuk diyenlerdenimm...çok zor atlattım ancak bu dönem bana sabretmeyi ve insanların herşeye alışabildiğini öğretti. Teselliler zamanı harcıyor...düzelecek ve geçecek...sevgilera.s.

sen çok erken bırakmışsın. ama biliyor musun sanırım öylesi daha iyi... kızım 9 aylık ve hem ben ona hem de o bana feci alıştık. dün akşam beni gördüğünde bi heyecanlanması var gözümün önünden gitmiyor. kaç saat kucağımdan inmedi. bıraktığım an ağlamaya başladı. gerçi ben o kadar küçükken bırakamazdım çünkü meleğim hayata biraz şansız başladı.

laz_kızı bu arada hemşeri oluyoruz sanırsam :)

Back