arkadaşlar bende bi 9 ay yönetici asistanlığı yaptım..ama sadece yöneticiyle kalmıyodu şirkette çalışanlara da sekreterlik yapıyodum resmen...şunu bağla bunu bağla..bide dairede 2 şirket vardı biriyle alakalı olmamama rağmen onlarada sekreterlik yapıyodum.banada hiç bi iş yapmıyor muamelesi yapılıyodu ama şirket dışında çalışan yönetim kurulu başkanı tarafından ..sürekli msnden veya telefonla iş veriyodu.ön muhasebe olsun servis olsun halkla ilişkler insan kaynakları hepsini ben hallediyordum hakkaten...birde ilk iş deneyimimdi...tuvalete dahi telsizle gidiyordum.ayda yılda dışarda işim olsa zor izin alabiliyordum.ve sabah 9 akşam 18.30 du ama hep 19 da çıkabiliodum.bide üstüne cumartesi de tam gün ... hepsine katlanıyordum 600 maaş yemek ve sigortam vardı iyiydi benim için yoktan iyidir diyodum ama o bahsettiğim yönetim kurulu başkanı beni olduğu gibi herkesi yıprattı şirkette.çok bunlattı beni.ağır kelimeler kullandı...ben kaldıramadım istifamı verdim 1 ay çıkartmadılar düzelir bekle vs vs ama düzelsede ben işimi sveerek yapamıyordum artık.ve ayrıldım eylülden beri işsizim...işsizlik zor geliyo ama haksızlığa dayanamam :d şuan iş arıyorum son durum bu
hepinizi çok iyi anlıyorum kolay gele herkese
pasaklı kız hepimiz aynıyız...inanki bi yerde sekreter olucana temizlikçi ol daha iyi. ortadasınya herkesin tafrası bize....
Ben Genel Müdür Asistanıyım... ama elbette taaa 11 yıl önce fabrika sekreteri olarak başladım iş hayatıma .Bütün zorluklardan geçtim...şu anda hatta herkese tavsiye ederim, Anadolu Üniversitesinin e-sertifika programı var "yönetici asistanlığı" o programa kayıt oldum...3 ay sürüyor ister sekreter isterseniz santralde olun mutlaka karşılaşacağınız konulardan sınav oluyorsunuz...ayrıca tıbbi sekreterlik ve hukuk sekreterliği sertifika programıda var ...yükselmek ve kariyer hedefi olanlar için ideal.... ayrıca İstanbuldaysanız, ben Avon temsilcisiyim, yeni kurulacak takımda temsilci olmak isterseniz özelden görüşebiliriz.. sevgilerrrrr
bende 6 yıldır yönetici asistanlığı pozisyonundayım. 4 senedir şimdiki işimde çalışıyorum. Hukuk sekreteryalığındayım.
Valla beynim okadar doluki işlerimiz çok yoğundur. bazen çıldırıyorum bağırp çağırıyorum.Herkez herşeyi bendne bekler kims ebişeyi alıp bi yerden bi yere koymaz arada bağırıp çağırırm çıldırırm:)
öyle böyle devam edioz işte. Çok zor ama yabazen sinir librem arada vuruyor tavana lülülülülülü
Hukuk sekreterliği yapmayı hep istemişimdir..hukuk hep ilgi alanımdadır.Neler yapıyorsunuz, yazı işleri v.s. nasıldır? yukarıda bahsettiğim e-sertifika programında hukuk sekreterliği programıda var... ücret skalası nedir? :)
bacı ne yapmıyorum ki stj avukatları ben eğitiyorum icra konusunda:jeyyar:
müvekkiller, davalar, yazılar, itiraz dilekçeleri, iptaller, telefonlar, icra takipleri hazırlama,teskere yazma, ara karar takip etme,duruşmaları ayarlama,icraları listeleme, klasörler düzenleri, faturalar,vergiler,muhtasar, kdv ler, serbes meslek makbuzları düzenleme, masraflar, hesapları takip etme, havaleler vs vs birr sürü iş bacım ve arada nefesde alıoz cokacimcoook
bizim ofis çok yoğundur canım çıkıyor akşama kadarsenağlama:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?