daisy, canım o benim yapımda var, klasik başak burcu :) yedi kat yabancıya danışmanlık eder, motive ederim kendime çözüm bulamam :) neyse devam ediyoruz zaten iyi kötü.. inşaallah dediğin gibi olur da birden veririm
sağol tatlım
domination, tebrik ederim canıımmm çok sevindimm
sana da atayım öm duruyordu sanırım..
Ben yine spor yapamadım desem, ne dersiniz
olur böyle vakalar derim
çok yapamıyorsan da az az yap canım, bu seferlik affettim
sen de yarın başlarsın endişelenme
Günaydın kızlarBugün hemen kalktım tartıldım (normalde çarşambaları tartıldığım için) çarşamba gününden bugüne yarım kilo vermişim Yeni tartım günümüz hayırlı uğurlu olsun
54,7....54,2
87,400 ile başlamıştım 300 gr daha alarak 87.700 ile haftayı kapatıyorum arkadaşlarbu hafta regl olmam beni mahvetti ama yılmayacağım 55 olana kadar durmak yok yola devam Allahım bize ramazanda da dayanma gücü versin günler çok uzun sahurda az yersek nasıl dayanırız bilmiyorum bir de ben düşük tansiyon hastasıyım artık yaşayıp göreceğiz zayıflamayı aklıma koydum bir kere
merhabalar bende aranıza gelebilirmiyiim acaba.. şuanki kilom 78.4 hedefim şimdilik 70..
Canım o dönemde alınan kilo çabuk veriliyor moralini bozma:13:
Aramıza Hoşgeldinkayıtçım gelirse senin bilgilerini ekler
merhaba.. ne güzel bende kilo vermeye başlamalıyım artık ya kendimden nefret ettim bugün bu kilolarla göbeğim almış başını gidiyor
Canım inan ki kayıt bu topiği açmasaydı ben diyet filan yapmazdım burada birbirimize destek oluyoruz, inanıyorum ki sana da çok yararlı olacak bu başlık
çok moralsizim çok canım sıkkın bugün kızlar tahmin ettiğim gibi kilo vermemişim hala 59sinirlerim bozuldu ya boşuna tutuyorum sanki kendimi dikkat ediyorum bide demekki dikkat etmesem alcam üstüne üstlük ne uyuz bi bünyedir bu yaa
yarim hoşgeldin, boyunu da yazar mısın tatlım? leslie'yi bu konunun önceki sayfalarında simorgh paylaşmıştı canım oradan bakabilirsin
günün ilk listesi birazdan geliyoooorrrrr, daha sonra yazan olursa onları da eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?