• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

bu gün hepimiz yemeği kaçırıp spora koşanlar moduna girmişiz kızlar :27:
Benim 5 mil diye indirdiğim video sanırım 2 millik olanmış.. ama 2 mil bittikten sonra da uzunca bir şeyler yaptırdı.. Biraz daha hızlıydı... Neyse o video ininceye kadar 10 dk falan 1 millik olanla ısınmıştım baya, hemen arkasından o videoyu yaptım, sonrada 30-40 kadar mekik çektim.. :32:

Yine de bugün kendimi ağır hissediyorum nedense.. Halbuki baya da yorulmuştuk gün içinde.Ve karnım açlık sinyalleri veriyor şu an.. :31: Çünkü yemek yiyeli baya bir oldu...
Neyse bir de bal-su-sirke karışımını yapıp içeyim şimdik.. :7:

Hakikaten benim yaptığım bile baya terletti.. Aslında sol üst bacağımda hafif bir çekme, sızı, acı, artık adı neyse değişik bir şey oluştu benim ama görmezden geliyorum :17:
Canım 5 mil olanı nereden indirdiğini özelime yazabilir misin benim mesaj sayım 100 olmadığından ö.mesaj yazamıyorum. Nette aradım aradım yok :44:

Hakikaten benim yaptığım bile baya terletti.. Aslında sol üst bacağımda hafif bir çekme, sızı, acı, artık adı neyse değişik bir şey oluştu benim ama görmezden geliyorum :17:
Canım 5 mil olanı nereden indirdiğini özelime yazabilir misin benim mesaj sayım 100 olmadığından ö.mesaj yazamıyorum. Nette aradım aradım yok :44:

hemen gönderiyorum canım:70:

günaydınnnnn güzellerrrrrr kahvaltımı yaptımm suyumu içtim güzelcene sporumuda yaptımm dışarı çıkcam birazdannn gezmelere gideyim biraz:61:

dimi amaaa gezme hakkını kazandımm,dün sende ben gibi biraz fazla kaçırmışsın okudummm:69: bugün durumlar nasıl_?_

Kızlar merhaba, sanırım herkes yavaş yavaş kilo vermeye başladı :1: Ben de 2 gündür çok kaçırdığım halde vermeye devam ediyorum.Bugün 68 çıktım. :32: Hergün leslie 1 mil yapıyorum ısınmışken hiç ara vermeden birkaç göbek bacak kalça hareketi yapıyorum sıkılaşmak için.Herkes zaten çok zayıfsın diyor, çok öfkeleniyorum o zaman.Diyet yapmıyorum ki! sağlıklı beslenmek istiyorum sadece.Bir kaç yıldır kilo artışı yaşadığıma göre, şu an zayıf da görünsem ileride böyle devam edersem hoş sonuçlarla karşılaşmayabilirim değil mi ama? Neyse ben bundan sonra böyle hafif egzersizleri hayatımdan çıkarmamayı düşünüyorum :)

arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi benim kilom sizlerden çok fazla ama bu kliolardan artık bıktım bel fıtığı problemi başladı inat ettim vericem bu kiloları hayatımın hiç bir döneminde bu kadar kilolu olmadım motivasyona ihtiyacım var 1 haftadır az yiyerek günde 3 fincan yeşilçay içerek 2 kilo verdim inşallah gerisi gelir arkadaşlar hepinize başarılar:66:

simorgh teşekkürler tatlım indiriyorum şu an :32: :71:

ewrem maşaallahın var gerçekten, biz de gideceğiz birazdan ama ben hiç bişey yapmadım :6: akşama kaldı yine artık benimkiler.. :8:

esindrella tebrikler canım ve haklısın bundan böyle az-çok devam :8:

Akşama görüşürüz canlar :29:

arkadaşlar benide aranıza alırmısınız gerçi benim kilom sizlerden çok fazla ama bu kliolardan artık bıktım bel fıtığı problemi başladı inat ettim vericem bu kiloları hayatımın hiç bir döneminde bu kadar kilolu olmadım motivasyona ihtiyacım var 1 haftadır az yiyerek günde 3 fincan yeşilçay içerek 2 kilo verdim inşallah gerisi gelir arkadaşlar hepinize başarılar:66:

Tabi ki canım ne demek hoşgeldin :32: :71:
Zaten biz de başayalı 1 hafta oldu, sen de öyle başlamışsın ne güzel aynı süredeyiz :21:
Ama bir farkla, biz 1 kilo verdik sen 2 vermişsin maşaallah :26:
Hadi bakalım gazan mübarek olsun hepberaber mutlu sona gidiyoruzzzz :32: :29:

Tabi ki canım ne demek hoşgeldin :32: :71:
Zaten biz de başayalı 1 hafta oldu, sen de öyle başlamışsın ne güzel aynı süredeyiz :21:
Ama bir farkla, biz 1 kilo verdik sen 2 vermişsin maşaallah :26:
Hadi bakalım gazan mübarek olsun hepberaber mutlu sona gidiyoruzzzz :32: :29:

hadi inşallah hepimiz fıstık gibi hatunlar olana kadar durmak yok yola devam:1:

herkese merhaba...
bugün tesadüfen rastladım sizlere ben de hikayemi anlatmak istiyorum beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.
hayatımda bir tek üniversite sınavına hazırlanırken önüne geçememiştim kilolarımın. o zamanlar 60'ı geçmiştim sanırım şu an tam hatırlamıyorum. bu arada boyum 1.70... sonraki yıllarda zayıfladım spor yaparak tabi. evlendiğimde 51 kiloydum uzun yıllar bu kiloyu korudum. 5-6 ay öncesine kadar da bu kilodaydım. ama depresyon yaşadım ve kilom azar azar artmaya başladı. geceleri kendimi buzdolabının önünde bulmak gibi bir alışkanlık gelişti ki bu sürede 7-8 kilo aldım. bugün tartıldım 58 kilo geldim. yeniden eski kıyafetlerimi giymek istiyorum. bunu birlikte yapabiliriz diye düşündüm. 26 ağustosta evlilik yıldönümümüz var benim 5 haftaya yakın bir zamanım kaldı o gün sevdiğim kıyafetimi giymek ve kendimi kuş gibi hissetmek istiyorum:64:şafak sayarsak 32 gün kalmışşşş:76:

tabrikler cnm aramıza hoşgeldin sende.. beni bilsen sen buradaki arkadaşlardan kat be kat daha kiloluyum.. ama buradaki sıcaklık samimiyet insanı motive ediyo beni hele benim gibi 78 zannederken 80 olduğunu gördüysennn...

benimde iyi gidiyo bakalım tartılmıycam cumartesine kadar..

bugün snv görevim vardı 60 dk dolandım hep sınıftaa.. allahtan topuklu ayakkabı yoktu ayağımda.. öğlende anneme gittim yogurt çorbası ve yarım dilim kepekli trabzon ekmeği yedimmm... 1 lt suyumuda içtim şu dk ya kadar..

kendimi dev gibi hissediyorum ya psikolojim bozuluy hayatımın hiç bir anında bu kadar kilolu olmamıştım ben öyleki artık ders anlatırken aklım hep kendimde oluyo.. kürsünün arkasına saklanıyorummm...

birde bu aralar dışarıda yürümem pek mümkün görünmüyor.. bende salonumuz geniş baya 45 50 mt kare falan vardır.. koltukları duvara dayadım müziği kulağıma takıp 1 saat dolanıyorum salonda tempolu dışardaki gibi etkili olurmu acaba... lussie mi indirsem bende.. ama bacaklardaki yağlar kas olur diye çok korkuyorumm.. bacaklarım babam tarafına çekmiş zaten.. yeterince genişler..

sevgiyle kalın....

herkese merhaba...
bugün tesadüfen rastladım sizlere ben de hikayemi anlatmak istiyorum beni de aranıza alırsanız çoook sevinirim.
hayatımda bir tek üniversite sınavına hazırlanırken önüne geçememiştim kilolarımın. o zamanlar 60'ı geçmiştim sanırım şu an tam hatırlamıyorum. bu arada boyum 1.70... sonraki yıllarda zayıfladım spor yaparak tabi. evlendiğimde 51 kiloydum uzun yıllar bu kiloyu korudum. 5-6 ay öncesine kadar da bu kilodaydım. ama depresyon yaşadım ve kilom azar azar artmaya başladı. geceleri kendimi buzdolabının önünde bulmak gibi bir alışkanlık gelişti ki bu sürede 7-8 kilo aldım. bugün tartıldım 58 kilo geldim. yeniden eski kıyafetlerimi giymek istiyorum. bunu birlikte yapabiliriz diye düşündüm. 26 ağustosta evlilik yıldönümümüz var benim 5 haftaya yakın bir zamanım kaldı o gün sevdiğim kıyafetimi giymek ve kendimi kuş gibi hissetmek istiyorum:64:şafak sayarsak 32 gün kalmışşşş:76:

yenilikcim sende hoşgeldin.. iyiki bu sayfaya rastgelmişin cnm burada motive olacağına inanıyorum ;)))

ben ki forumlarla falan pek ilgim yoktur.. ama şimdi başka arkadaşların odasında bile durmak istemiyorum.. hemen odama gelip kk yı açıyorum :P :P ve tabiki konsantre oluyorum..

kayıtcım bu arada senin ilk başta bahsettiğin telkinleri nereden bulabiliriz.. piyasada falan satılıyomu nettenmi indiriyoruz ;))

Kızlar merhaba, sanırım herkes yavaş yavaş kilo vermeye başladı :1: Ben de 2 gündür çok kaçırdığım halde vermeye devam ediyorum.Bugün 68 çıktım. :32: Hergün leslie 1 mil yapıyorum ısınmışken hiç ara vermeden birkaç göbek bacak kalça hareketi yapıyorum sıkılaşmak için.Herkes zaten çok zayıfsın diyor, çok öfkeleniyorum o zaman.Diyet yapmıyorum ki! sağlıklı beslenmek istiyorum sadece.Bir kaç yıldır kilo artışı yaşadığıma göre, şu an zayıf da görünsem ileride böyle devam edersem hoş sonuçlarla karşılaşmayabilirim değil mi ama? Neyse ben bundan sonra böyle hafif egzersizleri hayatımdan çıkarmamayı düşünüyorum :)

o zaten zayıfsın senin fazlan yokki diyenler nedense 3 5 kilo verdiğinde güzel olmuşun o zaman kiloluydun biraz diyolar dalga geçerekk... böyle tutarsız insanlar varmı sizlerin hayatındada bilmiyorum ama :((

slm kızlar ben aldığım 8 kiloyu vermeye çalışıyorum. 2 kilo verdim. extra bir diyet falan uygulamıyorum. akşam yemeklerinde ekmeği tamamen kesitm günde 3 litre su içmeye çalşıyorum. abur cuburu kestim,ve evde plates yapıyorum. günde 1 saat unutmadan birde fazla uykuyuda kestim. mesela kimi zaman çok acıkıyorum o zamanda K- fleksten bir kaçtane yıyiyorum ve üstüne su içiyorum.inşallah kalan kilolarımı veririm.

Back
X