• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

slim in sixte 12. günüm.. belde ve popoda incelme var (2 cm kadar) ama bacak olduğu gibi duruyor henüz malesef :((

slm arkadaslar
2 haftalık bir aranın ardından tekrar burdayım:)))
bu 2 haftada pek fazla değişiklik olmamış topiğimizde, BBD'nin zayıflama seruveni haricinde tabii....
bana gelince, bu 2 hafta kosusturmalı, uykusuz, yorucu ve sehirlerarası yol ile gecti...
diyetisyenin verdiği diyete cok az uyabildim (malum her yerde listede yazılanı bulmak mumkun değil...)
kilo almaktan korkuyordum ama biraz once tartıda 2 kilo eksik gorunce tamam az da olsa vermişim diye sevindim.(ayrıca belimde 2cm, basende de 1cm kadar incelme olmuş açıkcası cok sasırdım...), insallah diyetisyen kontrolumde de boyle sevinirim zaten bir dahaki kontrolden sonra bırakmayı dusunuyorum kendi diyetimi kendim yapacagım zaten artık duzenli yemek yemeye alıştım... bakalım...
yeni katılan arkadaslarımıza hosgeldiniz diyorum.... inşallah hep birlikte incecik olacagız...
bugununuzun dunden daha guzel gecmesi dileğiyle...
hepinize sevgiler

Son düzenleme:
hey arkadaslar bu topiğe giren yok mu?
kimse yazmamış ne zamandır...
yoksa zayıflama serüvenine veda mı ettiniz?! :)))

selam:3:
kızlar bu topiğe en son ben yazmışım o da 1,5 ay olmuş, bıraktınız mı bu topiği?
peki nerelerde takılıyorsunuz?
merak ettim acaba aranızda zayıflama serüvenine devam eden var mı diye?!
herkese hayırlı geceler
sevgilerimleeee:16:

Back
X