• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

canım ben slim e başlamadım.artık başlarmıyım bilmiyorum çünkü oryantal aerobic hem eğlencili geldi bana hemde etkili.ama benim karnım filan hiç ağrımıyo yanmıyorda sadece kaburgalarım sızım sızım sızlıyo resmen.neden öyle oldu acaba?bu arada bugün itibari ile 5 dk. egzersileride yapıcam.arkasından streching oldu bitti:)

tebrikler canım.azmin hep böyle devam eder umarım.bakalım ben kilo verdim m bugün tartılıcam.regli dönemimdeyim ama olsun verirsem şimdi veriyorum zaten.

Tamam canım dediğim gibi oryantalin etkili olduğunu biliyorum inşaallah senden de güzel haberler bekliyoruz :32:

farmasi çook teşekkür ederim :71:

simorgh, tebrikler arkadaşım :29: :32: 4 günde 700 gr :34: Veeeee, bu da kupanız efendiiiiimmmm :65:

Pekiiiii....... işte benim müjdeeeeemmmmm :32:

Biliyorsunuz ben günde üç öğün tartılıyorum :9: Ve bir haftadır aç-tok baskül 55'te çakılmış kalmıştı :84:

(Hakikaten "bir hafta sabır" diyen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, bugün tam 7. günüm)

Veeeee, sabah kalktım tartıldım 54 :53: Hadi canımi dedim, indim-çıktım: 54 :53:

"Aman canım" dedim, "beni kandırıyon sen arkadaş" öğleyi bulmaz yine 55'i göstericen sen nasılsa.. :19:

Zaten moralim de bozuk ya bu kilo olayına, gittim bir güzel kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum :39:

Geldim, tabi durur muyum, bi daha tartıldım: yine 54 :52:

Arkadaşım bak benle oyun oynama, dedim, tartının ayarlarıyla oynadım, indim çıktım indim çıktım: 54

Ve şöyle oldum tabi: :62:

Durun küffara inat bir daha tartılayım :60:

Doğrusunu isterseniz 54'ten bile bir çizik az gösteriyor :53:

Bizdeki baskül şu eski çizgi çizgi olanlardan ve gram vs göremiyorum, eski basküllerden.. Doğru tartıyor biliyorum da hassas değil.. Bu aralar pek dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam bir yeni baskül bakayım :32:

Ayyyyy nasıl sevindim yaa :62:

bu kilo işi gerçekten sabır istiyor.bak sende meyvesini almaya başladın.sevindim canım valla.ama çok sabırlı olmak lazım.pat diye gitmiyolar işte:(

inşallah ama bu kaburgamın bu kadar ağrıması normalmi acaba?

Bilmiyorum ki canım, yormuş olabilirsin kendini, istersen KK'da bi arama yap, senin gibi yapan arkadaşlar varsa onlara danış, hiç bi bilgim yok inan ki.. :50:

Teşekkür ederim bu arada :71:

Hanımlar 8 hafta bitince biz de grup olarak Diyet başarı öykülerine konu açalım tamam mı :21:

Son düzenleme:
tebrikler canım.azmin hep böyle devam eder umarım.bakalım ben kilo verdim m bugün tartılıcam.regli dönemimdeyim ama olsun verirsem şimdi veriyorum zaten.

farmasi çook teşekkür ederim :71:

simorgh, tebrikler arkadaşım :29: :32: 4 günde 700 gr :34: Veeeee, bu da kupanız efendiiiiimmmm :65:

Pekiiiii....... işte benim müjdeeeeemmmmm :32:

Biliyorsunuz ben günde üç öğün tartılıyorum :9: Ve bir haftadır aç-tok baskül 55'te çakılmış kalmıştı :84:

(Hakikaten "bir hafta sabır" diyen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, bugün tam 7. günüm)

Veeeee, sabah kalktım tartıldım 54 :53: Hadi canımi dedim, indim-çıktım: 54 :53:

"Aman canım" dedim, "beni kandırıyon sen arkadaş" öğleyi bulmaz yine 55'i göstericen sen nasılsa.. :19:

Zaten moralim de bozuk ya bu kilo olayına, gittim bir güzel kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum :39:

Geldim, tabi durur muyum, bi daha tartıldım: yine 54 :52:

Arkadaşım bak benle oyun oynama, dedim, tartının ayarlarıyla oynadım, indim çıktım indim çıktım: 54

Ve şöyle oldum tabi: :62:

Durun küffara inat bir daha tartılayım :60:

Doğrusunu isterseniz 54'ten bile bir çizik az gösteriyor :53:

Bizdeki baskül şu eski çizgi çizgi olanlardan ve gram vs göremiyorum, eski basküllerden.. Doğru tartıyor biliyorum da hassas değil.. Bu aralar pek dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam bir yeni baskül bakayım :32:

Ayyyyy nasıl sevindim yaa :62:

Çok teşekkürler kızlar, kayıtçım çok sevindim :64: :64:

kayıtcımmm tebirklerrr tebrikler tebriklerrrr :74:
bende bugün aynı senin yasadıklarını yasadım çıktım tartıya umutsuzca baktım 59 yazıyo bi tuhaf oldum sevinsemmi yok dedim simdi bugün misafir gelcek nekadar yemesemde biraz yicem yine 60 olcak o die ama az önce tekrar çıktım tartıyaaa bana 59 dedi nasıl mtlu oldummm içime basasımm geldi duygusal bi bag kurdum tartıyla yanii. ama yılmak yokkk istikrarla devam etcezzz veeeee bayramdaaa tas gibi hatunlar olcaz inş.:nazar:

ayrıca kızlar bal sirke limon karısımını bende kk dan bulup denemiştim öncesinde ama bende hiç etki etmedi milim olynamadı yani bi deneyin bakalım belki sizde etki eder her bünye farklı çünkü

ben de seni tebrik ederim ewrem'cim, ben de az önce yeniden 55'imsi bir şeyler gördüm ama bozmadım moralimi, akşam vakti ne de olsa :P gördüğüm 54 bana iyi şeylerin habercisiydi çünkü biliyorum :32:

evet evet kesinlikle moral bozmak yok biz sartlandık ya kilo vercez die sanırım vücudumuzda savunmaya geçip kendini kilitledi geç evap veriyo ama olsun

bu arada kilo çizelgesi senin imzanda mı yoksa mesaja mı koydun? ben kontrol panelimi aradım taradım imza bulamadım? :44:
Mesaj sayısı ile alakalıdır belki diye düşünüyordum :26:

Son düzenleme:
msjnı yeni gördüm ama bulmuşsun zaten çizelgeyi ii oluyo orda kilo verdigimi gördükçe bi hırs azim geliyo:65:

kayıtcım tebrikler canım :)))

bende uzun zaman sonra tartıldım.. son zamanlarda tez işleri falan geç saatlere kadar çalışırken ben 2 kilo daha almışım hiç farketmedim..çok moralim bozuk gündüz 14 ten beri hep hareket halindeyim aaklarım sızlıyo artık moral bozukluğuna kalktım kocaa evi temizledim tek başıma ütü dolap kapı ne varsa üsrüne misafir çağırdım hareket edim ama hazıladıklarımdan yemeyim ceza olsun diye.. kendimi çok korkunç çok büyük hissediyorum..60 lı kilolarıma dönmek istiyorum.. moralim çok bozuldu bugün...

daisy, moralini bozma canım yaa, dersler insanı masaya bağlıyor işte ne yaparsın.. bi de insan bir şey üzerinde çalışırken bişeyler yiyor ister istemez (yazar burada kendinden bahsediyor :37:) inşaallah verirsin canım yaa sıkma canını en azından vakit buldukça egzersiz yap :29:

simorgh, ben bugün şehir dışındaydım, ben olmayınca çene çalan olmamış heralde konuda :9:
Ben de bugün biraz mecburiyetten kalorisi yüksek şeyler yedim ama biraz dinleneyim sonra leslie ile 5 mil yapayım diyorum.. :32:

slm nadide topiğimizin güzelleri bugün bende ugramadım hiç yine misafir vardı bizde biraz fazla kaçırdım bugün bi pişmanlık var bende birazdan spor yapcam

daisy, moralini bozma canım yaa, dersler insanı masaya bağlıyor işte ne yaparsın.. bi de insan bir şey üzerinde çalışırken bişeyler yiyor ister istemez (yazar burada kendinden bahsediyor :37:) inşaallah verirsin canım yaa sıkma canını en azından vakit buldukça egzersiz yap :29:

simorgh, ben bugün şehir dışındaydım, ben olmayınca çene çalan olmamış heralde konuda :9:
Ben de bugün biraz mecburiyetten kalorisi yüksek şeyler yedim ama biraz dinleneyim sonra leslie ile 5 mil yapayım diyorum.. :32:

Kayıtçım valla yokluğun belli oldu,topiğe gelen giden olmadı :50: Bugün akşam yemeğini bende biraz abarttım galiba :56: Bende leslie yapmayı düşünüyorum ama bir gözümde büyüyor neyse kalkayım da yapayım bari :6:

Back
X