teşekkür ederim. yarından itibaren başlayacam:)Elbette yapabilirsiniz, Ben bile yaptiysam :))
Evet birden ekmegi kesmek metabolizma icin zor olabiliyor (kabizlik vs..) ben tam bugday cesidi bile olsa artik yemeklerimi ekmeksiz yiyorum... Cunku tam bugday ekmeklerinin de beyaz ekmekle zararlari cok yakin.. Ben onlar yerine yulaf ezmesi yemeyi tercih ediyorum, her gun 20 gr (yaklasik 2corba kasigi) yemeklerimin icine katiyorum hem saglikli hem de lifli oldugundan bagirsaklari cok iyi calistiriyor. Fazlasiyla tok tutuyor deneyin derim. Ben makarna hastasi bir insandim ben bile agzima almiyorsam herkes basarabilir, irade cok onemli
Kırtlama yapın sizde .Ben 1 küp şekerle 3 bardak çay içiyorum çokta lezzetli oluyor hem fazla şeker tüketmiyorum hem de çay keyfimden vazgeçmiyorum :)1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
ben şekerli çay kahve bitki çcayı sevmem.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Ne demek :) Kolayliklar diliyorum :)teşekkür ederim. yarından itibaren başlayacam:)
Hmm yani bende az ice ice alistim. Hatta sonrasinda ne kayve nede herhangi bi cay turunu sekerli icebildim. Ben zorlandgm icinde kucuk kiz kardesimi sekersiz caya alistrdm hicc bilmez sekerli cayi:)Ya aslinda 1 aydir iciyorum ama birbardak sekersiz, bir bardak tatlandiricili bir bardak az sekerli seklinde. Tamamen kesmedim
Niye sekerli seviyorum o zaman.
Ayrani sekerli icen kulturler de var. Boyle sevmisiz napalim.
Tatli yeme hakkim olsa cay icin kullanirdim zaten :)
Yillar once kestim bende hemde hicbir sıkıntim yokken ve inan alisiliyor suan asla ama aslaa sekerli icemiyorum bir alissan birakamazsin kesinlikle devam etmelisin sekersize1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?