Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

teşekkür ederim. yarından itibaren başlayacam:)

Kırtlama yapın sizde .Ben 1 küp şekerle 3 bardak çay içiyorum çokta lezzetli oluyor hem fazla şeker tüketmiyorum hem de çay keyfimden vazgeçmiyorum :)

ben şekerli çay kahve bitki çcayı sevmem.
eskiden annemler bize şeker koyun tatlansın derdi o zaman bile anneme güvendigim için koyardım şekeri. hiçde sevmezdim öyle şekerli.. ama içerdim... saf mıymışım ne

3 ten 2 ye 2 den sekersiz caya geçtim
Kopkoyu demli ictigim icin her turlu acı geliyor bana
Zaten caya düşkün de değilim hala niye içiyorum anlamadim. Her aksam 1 demlik çayı 2 kisi deviriyoruz

Ben 1.5 kup seker kullaniyorum. 2 tane cok gidiyor 1 az oluyor. Hic sekersiz icebilirmiyim bilmiyorum. Icen iciyor valla. nasil iciyorlar acaba hep merak etmisimdir. Cok olmamak sartiyla bence cay sekerli daha iyi. :)

Ben samimiyetle diyorum canım 2 yıl oldu şekeri bırakalı artık şekersiz içicem dedim ve o anda bıraktım ve çayın tadı şekersiz gerçekten daha güzel geliyor şekerli olunca içemiyorum serbet gibi oluyor yavaş yavaş dene bırakmayı açık içmeye çalış

ortaokuldan beri şekerli çay içemiyorum. bende öyle tadını sevmiyorum :) bence herkesin kendi tercihi... insanları şekerli çay içiyor diye aşağılayanlar var bir de :/

İçiliyor hiç merak etmeyin. Ben nerdeyse 20 senedir çayı şekersiz içiyorum. Şöyle ki şekeri birden kesmedim, azalttım. Önceden iki kesme şeker koyuyorsam önce bir buçuğa düşürdüm. Sonra bire, daha sonra bir küp şekerin yarısı derken en sonda hiç şeker atmadım. Bu şekilde alıştım şekersiz içmeye.

Annemde şekeri birden kesmişti. Yani bu şekilde yapanlarda var.

Birgün çay içerken şekerli içmek istemedim ilginç birşekilde hoşuma gitmedi o günden sonra şekersiz içmeye başladım ve daha çok zevk aldım. Çay tiryakisiyimdir uzun yillar oldu şekerli icmeyi bırakalı.

Hmm yani bende az ice ice alistim. Hatta sonrasinda ne kayve nede herhangi bi cay turunu sekerli icebildim. Ben zorlandgm icinde kucuk kiz kardesimi sekersiz caya alistrdm hicc bilmez sekerli cayi:)

Valla ben fincana 6 şeker atıyordum. Bir gün atmayı unutmuşum kalkıp şeker atmaya üşendiğim için şekersiz içtim o fincanı. O gün bugündür şekersiz içiyorum çayı ve çok çok daha güzel. Bundan önce resmen tatlı içiyormuşum

Yillar once kestim bende hemde hicbir sıkıntim yokken ve inan alisiliyor suan asla ama aslaa sekerli icemiyorum bir alissan birakamazsin kesinlikle devam etmelisin sekersize tatlandirici igrenc oluyor kullanma

cidden alışılıp seviliyor, eşim de alıştı şimdi şekerli çay şerbet gibi geliyor, içemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…