• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

ben de tüple çokokremi ağzıma boşaltırdım artık yapamam sanırım :olamaz:
ama o şekerli içecek olayı çocukluğumdan beri var, şimdi de benim kızda var, çay kahve denemedik ama ballı ya da çikolatalı süt, hazır meyve suyu falan içemiyor o da.
ben de kızlarım alışmasın diye tüm tariflerde şeker oranını % 50 düşürdüm.

Sayfaları okumadım

Yaklaşık 25 yıldır yani 12-13 yaşından beri Şekersiz içerim

İçşne birkaç tane toz şeker atsan bile anlar ve içtiğim çaydan bir zevk almam

Günde 10-15 bardak demli ve şekersiz içerim

Türk kahvesi de nescafe de şekersiz olursa içilir içinde Şeker varsa ikinci yudumu dahi alamam

Evet samimiyetle lezzetli diyorum, hatta şeker atınca lezzeti bozuluyor. Suya şeker atıp içmek gibi iğrendiyor açıkçası şekerlisi...

Ben 4 5 yıldır şekersiz içiyorum hem kahveyi hem de çayı.Zaten çok şekerli içmiyordum ama yine de tamamen bıraktığımda ilk bir ay çok zorlandım ama sonra alışınca cidden de çayın da kahvenin de tadı bambaşka güzel oldu.Azar azar bırakılmasını tavsiye ederim

Gerçekten şekersiz çok çok daha güzel. Çay hiç sevmem ama kahve gibi içecekleri de şekersiz içiyorum.

Ohh son yorumlar olumlu.
Cayi 2 kasiktan 1 e dusurdum.
Kahveyi 2.5 kasikla iciyorum onu da 1.5 deneyecegim.
Guzel gaza geldim hadi bakalim :)

1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.

Şeker kullanirken icemezdim.

Simdi şekersiz cook severek içiyorum çayı :) samimiyim :))

Ama kahveye 1 kup atiyorum :/ onu da mecbur kalmadikca icmem.

Ohh son yorumlar olumlu.
Cayi 2 kasiktan 1 e dusurdum.
Kahveyi 2.5 kasikla iciyorum onu da 1.5 deneyecegim.
Guzel gaza geldim hadi bakalim :)
Ben direk kesmiştim şekeri. Normalde çaya 3 şeker atardım. Aman uğraşamam şimdi şekerle diyip direk içtim sonra üşendiğim için öyle devam etti. :KK70: Masadan, bulunduğunuz yerden şekeri kaldırmakla devam edebilirsiniz bu işe

Aklıma hep şu gelir ve gülerim:

29cfb06e32.jpg

Şekersiz çay içen insan coolluğu diye bir şey var(mış) :KK70:

Ben de hiç sevmem şekersiz açıkçası bir şeye benzemiyor öyleyken :KK53:

Benn,şekersiz içemezken şimdi şekerli ağzıma bile süremiyorum,hepsini geç,kanser olasım,varsa kanserli hücrem onu tetikleyesim hiç yok,Allah korusun.
Şeker=Kanser.net

3.5 yıldır şekersiz içiyorum ve tadına bayılıyorum. 2 yaşındaki kızıma bile bitki çaylarını şekersiz veriyorum. Afiyetle içiyor. Önceleri çayın yanında hurma kuru kayısı falan ye sonra yavaş yavaş azalt. Sonra tuzlu çekirdek falan ye. Ben öyle öyle alıştım. Geçenlerde eşim çayıma azcık seker atmış hemen anladım. Çok şaşırdı. Onu bile hissettim diye. Çaya şeker atılınca tadı bozuluyor.

Iki yildir sekersiz iciyorum :) gercektende cay budur serbet iciyormusum meger daha once.. kahveyide sade icerim hic bir icecege seker kaltilmamali gercek leZzetlerini aliyor seker herkeze tavsiye ederim :)

14 yaşımdan beri şekersiz içiyorum günde en az 7 8 kupa içerim zevk ve tat almasam bu kadar icmezdim herhalde bırak az sekerliyi daha onceden şeker atılip çay icilmis bir bardakla bardağım karıştığı zaman midem aşırı bulanıyor hemen cikariyorum yeniden şeker atılmış olmamasına rağmen o derece yani

içiyorum ve gayet memnunum. zaten tiryakiyim çok içince şeker de çok kullanmış oluyordum. şekerin zararını değil kalorisini düşündüm açıkçası.
bırakmak istiyorsan birden kesmeni tavsiye ederim. arada bir sırf özlediği yada çaydan tat almak için şeker, tatlandırıcı vs kullananlar bırakamadı. çevremde çok örneği var.

1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Bunu mu dert ettiniz
Keske tüm dertler böyle olsa
Evet belki 15 senedir sekersiz cay içiyorm
Şekerle asla içemem
Çok da keyif alıyorum

Back
X