Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

gençken baklavanın şerbetini lıkır lıkır içecek kadar şekere düşkündüm :)
şimdi baklavanın bile şeker miktarını yarı yarıya düşürüp yapıyorum.

2008 yilindan beri sekersiz iciyorum. staj yaparkrn arkadasim alistirmisti. şoyle oldu daha dogrusu hrm sekerli cay hem biskuvi bandirip yemek bayiyordu beni. sekersiz cayda deneye deneye otomatikman alistim. gercektende sekersiz cayin tadi gayet guzrl ve farkli. asil seker cayin tadini bozuyor. bi iki ay daha sabrederseniz alisirsiniz brnce

Ben cok şekerli iciyordum Allahım asla şekeri bırakamam diyordum bir gün karar verdim bıraktım ustunden cok yıl gecti ama ilk zamanlar cok mutsuzdum tarifsiz bisey eksiktim yanlizdım

Ben bıraktım siz bırakmayın diyordum herkese :)

Ortamlarda çay kaşığını çıkartıp teşekkürler şeker almıyıiim diyip kaşığı kenara koyanlar cok havali geliyordu :)

Öyle böyle bıraktım benim cevremde ailemde herkes şekersiz içiyor kızımda alıştı

İlk zamanlar lezzet sorunu oluyor kaynar su içiyor gibi oluyorsun ama sonra gercekten cay ictigini hissediyorsun ben cok sevdim sekersiz cayi

Bende aynı şeyi söylerdim. İlk 3 şekerli içiyordum sonra 2 ve 1.. birden kalkıp şekeri almaya üşendim tamamen şekersiz içiyorum. Şimdi bi şeker atsam şerbet gibi geliyo. .

Ahaha ben varım.
Deli gibi şekerli içerdim, hatta misafirlikte falan utanırdım fazla şeker almaya da tatsız tuzsuz içerdim.

Üniversiteye başlayınca yurtta oda arkadaşlarımın tamamı şekersiz çay kahve tüketiyordu. Ben de şekerin bitince otlanacak birini bulamıyordum, mecburen şekersiz tüketmeye başladım, öyle böyle derken bırakmışım.

Şimdi çayın tadı çok sertse ancak şeker kullanıyorum, böyle kaçak çay falan kullanılan yerlerde mesela.

gençken baklavanın şerbetini lıkır lıkır içecek kadar şekere düşkündüm :)
şimdi baklavanın bile şeker miktarını yarı yarıya düşürüp yapıyorum.

ben de tüple çokokremi ağzıma boşaltırdım artık yapamam sanırım
ama o şekerli içecek olayı çocukluğumdan beri var, şimdi de benim kızda var, çay kahve denemedik ama ballı ya da çikolatalı süt, hazır meyve suyu falan içemiyor o da.

Ben tatliyi cok seviyorum ama cay ve kahveyi sekersiz iciyorum cayin kahvenin gercek tadini anliyosun o zaman yoksa sekerli su gibi oluyo

Bu kulüpte içimde kalan şeyleri rahatça söylemek paha biçilemez
İsyanım var çayı şekersiz içiyorum havası atıp bi porsiyon yaş pastaya acımayanlara
hazır konusu açılmışken söyliyim
benden bahsediyorsunuz sanirim
çayı şekersiz içiyorum ama
yaninda 3 gündür tabak tabak helva yiyorum.
niyeyse bir helva yiyesim geldi günlerdir
hava atmayı ben istesem vücudum müsade etmeyecek

Ben hep çayı şekersiz içerim annemide alıştırdım eşime çok az atıyorum
Ben çok seviyorum çayı cidden nefis oluyor hayatta şekerli içemem

Hay Allah sekersiz yorumlar iki kısim
1)alisinca cayin gercek tadini alanlar
2)caydan hepten soguyanlar

Sogumak da istemiyorum.birakinca sekerli de icilmiyormus. Bir kasik sekere mi alistirsam kendimi?
Gunde 4 su bardagi sicak icecek tuketiyorum. 4 cay kasigi eder. Pek birsey degil aslinda

12 yıldır şekersiz iciyorum çayı. Ondan önce çay içmezdim zaten oyle çok. Çok çay içiyorum. Su bardagıyla 7-10 bardak arası. Yaklasik 15-20 klasik bardak caya denk geliyor. 1 küp şeker 4 gram ve 20 kalori. Hadi her bardaga 1 tane atsaniz günde sadece çay içerek 60-80 gr/300-400 kalori alıyorsunuz. Hani faydalı bir şey olsa yine neyse. Alışırsınızzzz

Hayatimin 23 yili sekerli cay icmekle diger 6 yili sekersiz cay icmekle gecti.tum samimiyetimle soyluyorum.sekersiz cay serbetten ibaret.ben azalta azalta biraktim.simdi azcik seker koy mu.mun degil icemem.

Adınızı değiştiriyorum şövalyem,Bundan sonra adınız ŞEKERSİZ ÇAYIM olacak,sekersiz çayım için 3 kere YAŞA,YAŞA YAŞA
eskiden çayı şekerli icerdim.o zamanlarda esimle sevgiliydik.cayimin sekeride bizim
sarkimizdi
bu durumda cayimin sekeride oydu..
ancak zamanla git gide şekeri azalttim sonunda da tamamen biraktim
cayim şekersiz oldu ama esim cayimin olmasa da hayatımın şekeri tadı olarak hala hayatımda şükür
tesekkür ederim onur e ettiniz beni majesteleri

şekersiz çayı sevmiyorsanız çayı sevmiyorsunuz demektir, süte yada ayrana şeker atıyormuyuz ? çay içmek zorunda değilsiniz bırakın.

Bnde cook tatli tuketn biri oldugum icin bari cayimin sekerinden vazgecenlerdenim. Ve alistim. Yaninda tatli biseyler yiyerk alisablrsin.:)

Ben 15 yildir şekersiz iciyorum.gercekten cok daha lezzetli bence.birden kesmistim ben yaninda sekerli biseyler yiyerek.sonra alistim.cayin tadini aliyorsun.ama illa şekersiz içilecek diye bisey yok.herkesin zevkine kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…