gençken baklavanın şerbetini lıkır lıkır içecek kadar şekere düşkündüm :)şekerli hiçbir sıcak içeceği içemiyorum midem bulanıyor, sadece çay kahve değil sahlep vs her şey şekersiz olacak, çikolataya bayıldığım halde sıcak çikolata da içemem mesela midem ağzıma gelir. çocukken de içemezdim. baklavanın şerbetini alıp lıkır lıkır içtiğinizi düşünün, hah tam olarak o hissi yaşıyorum yanlışlıkla şekerli bir içecek ikram edilirse
gençken baklavanın şerbetini lıkır lıkır içecek kadar şekere düşkündüm :)
şimdi baklavanın bile şeker miktarını yarı yarıya düşürüp yapıyorum.
Ama konu tat almak,tatlı yeyip yememek değil ki...Bu kulüpte içimde kalan şeyleri rahatça söylemek paha biçilemez
İsyanım var çayı şekersiz içiyorum havası atıp bi porsiyon yaş pastaya acımayanlara
hazır konusu açılmışken söyliyim
benden bahsediyorsunuz sanirimBu kulüpte içimde kalan şeyleri rahatça söylemek paha biçilemez
İsyanım var çayı şekersiz içiyorum havası atıp bi porsiyon yaş pastaya acımayanlara
hazır konusu açılmışken söyliyim
Ben hep çayı şekersiz içerim annemide alıştırdım eşime çok az atıyorum1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
benden bahsediyorsunuz sanirim
çayı şekersiz içiyorum ama
yaninda 3 gündür tabak tabak helva yiyorum.
niyeyse bir helva yiyesim geldi günlerdir
hava atmayı ben istesem vücudum müsade etmeyecek
eskiden çayı şekerli icerdim.o zamanlarda esimle sevgiliydik.cayimin sekeride bizimAdınızı değiştiriyorum şövalyem,Bundan sonra adınız ŞEKERSİZ ÇAYIM olacak,sekersiz çayım için 3 kere YAŞA,YAŞA YAŞA
Bnde cook tatli tuketn biri oldugum icin bari cayimin sekerinden vazgecenlerdenim. Ve alistim. Yaninda tatli biseyler yiyerk alisablrsin.:)1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Ben 15 yildir şekersiz iciyorum.gercekten cok daha lezzetli bence.birden kesmistim ben yaninda sekerli biseyler yiyerek.sonra alistim.cayin tadini aliyorsun.ama illa şekersiz içilecek diye bisey yok.herkesin zevkine kalmis1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?