- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Ben çayı şekerli içemiyorum. Şekersiz açık bir çay çok lezzetli bence. Ama çayın ilk demlenmiş hali olacak. Sonrası olmuyor.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Şekersiz çay içiyorum. Lezzetli olduğunu düşünmüyorum. Şekerli de güzel gelmiyor. Ben çay sevmiyorum1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
sizde kendimi gördüm. ben de misafirlikte şeker getirilmeyince mutfağa gitmeye üşenmiştim, öyle bıraktımBen aşırı şekerli içerdim. Bardağın yarısına kadar şeker olurduüniversitede yurtta kalırken yok Şeker bitti yok çay kaşığı kayıp pis vs derken bir gün ehhhh yeter be ! içeceğim bir bardak çay bu ne eziyet arkadaş ! Deyip bıraktım şekeri. Evet benimki biraz üşengeçlikten oldu ama bıraktım o zamandan beri şekersiz içerim. Şimdi eskiden resmen şekerli su içiyormuşum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?