Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Kelimesi kelimesine katılıyorum size. Üstelik hamile olunca iyice açık içmek gerekiyor, bir de şeker koymazsam vay halime. : )

Eşim askerde bırakmış çaya şeker koymayı. Ne tat aliyorsun diye sorduğumda, çayın gerçek tadını alıyorum diyor. Kahvaltıda bile şekersiz içer. Bin sene de geçse ben böyle olmayacağım, buna eminim. : )

Herkesin damak tadi farkli. Ayni icecekten ayni sekilde ayni tadi almayi beklemeyin. Ayrica sekerli icip de birden bire sifir sekere inersen hayatta tad alamazsin. Iskence gibi gelir cay icmek o zmaan. Kademe kademe azaltacaksiniz. Ben 3 kasikta 1 e indirdim. Su an cok iyi. 3 sekerli hayatta icemem artik. Pekmez gibi geliyor.

10 yıldır böyle şekersiz içiyorum bir kaça zorla öyle iç sonrasında istesende şekerli icemezsin

Bende azalta azalta uzun bir zamana yayarak bıraktım şekeri. Üç yıldır falan şekersiz içiyorum ama hiç severek değil. Çaydan soğudum resmen. Şimdi şekerlide hiç içemiyorum şekersizde severek içmiyorum. Yanında bişey yemiyorsam hiç içmemeyi tercih ediyorum.

Farklı marka çaylar dene, suyunu filtre et, satın alıyorsan onu da farklı markalar dene. Kesinlikle suyun ve çayın kalitesi iyi olursa çay şekersiz daha güzel.

1 seneyi geçti şekeri bırakalı.gebelik şekeri çıkınca mecburen bıraktım.ilk başlarda çok zorlandım.hiç tat almadım.ama sonra alıştım.şimdi şekerli kesinlikle içemiyorum.bazen eşiminkiyle karıştırıp içiyorum midem bulanıyo

Gerçekten lezzetli..
Yavaş yavaş bırakın, tatlandırıcı kullanmayın. Biraz daha zaman alacak ama..

Ben çayı şekerli içemiyorum. Şekersiz açık bir çay çok lezzetli bence. Ama çayın ilk demlenmiş hali olacak. Sonrası olmuyor.

Eğer çaysa mevzu; o bir silme çay kaşığı şeker, benim için olmak yada olmamak arasindaki cizgidir. O miktar şekerle cennet içeceği gibi oluyor, o yoksa eziyet gibi. Başka şeyden kis, #cayimadokunma !

Ben aşırı şekerli içerdim. Bardağın yarısına kadar şeker olurdu üniversitede yurtta kalırken yok Şeker bitti yok çay kaşığı kayıp pis vs derken bir gün ehhhh yeter be ! içeceğim bir bardak çay bu ne eziyet arkadaş ! Deyip bıraktım şekeri. Evet benimki biraz üşengeçlikten oldu ama bıraktım o zamandan beri şekersiz içerim. Şimdi eskiden resmen şekerli su içiyormuşum diyorum.

samimiyetle lezzetli. alışınca bu kez şekerli içemiyorsun. ben 2 günde alışmıştım. ilk başlarda şekersiz çayla şekerli bisküvi falan ye. alışırsın mutlaka.

Ben çay çok içmem. Kahveyi sık içerim ve şekersiz tüketirim, gerçek tadını alır oldum. Annem şekersiz içer çayını, eskiden çok şeker atardı yavaş yavaş azaltarak bıraktı. Şimdi "Bu zamana kadar niye şekerli içmişim" diyor. Attığınız şeker miktarını azaltarak bırakmaya çalışın, tatlandırıcı kullanmayın zararlı. Bir süre sonra şekeri bırakıp yanında tatlı küçük atıştırmalıklarla içmeyi deneyin, lokum gibi, hurmalı minik atıştırmalıklar gibi falan glukoz bombaları yerine daha sağlıklı olan tatlı atıştırmalıklarla. Bırakabilirsiniz bence istedikten sonra :)

Şekersiz çay içiyorum. Lezzetli olduğunu düşünmüyorum. Şekerli de güzel gelmiyor. Ben çay sevmiyorum

sizde kendimi gördüm. ben de misafirlikte şeker getirilmeyince mutfağa gitmeye üşenmiştim, öyle bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…