Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Cok caysever biri degilim ama yillardir cayi sekersiz icerim ve daha guzel gelir hatta yanlislikla sekerli cay icmek şok etkisi yaratiyo bende

Ama bi arkadasim diyet yapinca cayi sekersiz icmeye basladiktan sonra caydan sogumus eskiden cok cay ictigini soyluyor ama biz tanistigimizdan beri fazla icmezdi sekersiz cayi pek sevemedim derdi

Şekersiz çaya lezzetli diyemem,yani çay gibi çay,olması gerektiği gibi.Ama şekerli çayın karıştırıldığı kaşık yanlışlıkla bardağıma koyulsa,tadını müthiş kaçırıyor.Alışırsın zamanla.Yengem 5 şekerli içerdi çayını:) :)
Şekersiz içene kibarlık özentisi derdi:)
Şimdi çayın tadını anca alıyorum diyor.

Ben simdi kucuk silme cay kasigi ile attimseker.
Fena olmadi. Ama zevk bile almadim.
Hele tamamen kesince midembulaniyor.

ben alışmak için şekersiz çayın yanında mutlaka reçel, bal, helva tarzı şeyler yedim.
1 senedir şekersiz çay içiyorum ve cidden çok lezzetliymiş.
biri kazara çayıma şeker koysa "ıyyy şerbet" deyip döküyorum.
meğer bunca sene çay diye şerbet içmişim.

Diyet yaptim spor yaptim. Herseyi biraktim. Ama sekersiz cayi birakamadim. 1 cay kasigida olsa atiyorum cayima. Sekersiz cay igrenc bisi. Ozellikle bisi yerken tam igrenc yedigim seyin tadini alamiyorum.

Ben simdi kucuk silme cay kasigi ile attimseker.
Fena olmadi. Ama zevk bile almadim.
Hele tamamen kesince midembulaniyor.
kaç defa yada kaç gün denedin şekersiz çayı? sen hemen pes ediyorsun sanki. ilk başlarda tabi tiksineceksin. kendine 2 gün zaman tanı.

Kendimi bildim bileli çayı şekersiz içerim,yanlışlıkla bir yudum şekerli çay icsem midem kalkar..
Eşim de bıraktı şekeri o da şekersiz daha tadına vardığını söylüyor,zamanla alışılan bir durum sanırım..
Misal ben kahvekolik biriyim ama mutlaka şekerli içerdim 6 ay önce bıraktım şekeri kahveden ve inanin şimdi şekerli kahveyi hatır için bile içemez oldum..
Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum sizde..

Bu kulüpte içimde kalan şeyleri rahatça söylemek paha biçilemez
İsyanım var çayı şekersiz içiyorum havası atıp bi porsiyon yaş pastaya acımayanlara
hazır konusu açılmışken söyliyim

şekerli hiçbir sıcak içeceği içemiyorum midem bulanıyor, sadece çay kahve değil sahlep vs her şey şekersiz olacak, çikolataya bayıldığım halde sıcak çikolata da içemem mesela midem ağzıma gelir. çocukken de içemezdim. baklavanın şerbetini alıp lıkır lıkır içtiğinizi düşünün, hah tam olarak o hissi yaşıyorum yanlışlıkla şekerli bir içecek ikram edilirse

Çay şekerle anlam kazanır şekersiz çay mı olur canım:)))))

Valla ben varim. Sekerli icersem migdem alt ust oluyo o derece tiksiniyorum sekerli caydan. Ama sekersizzzz iste bu diyorum cunku sekerli olunca bana sekerli su iciliyomus gibi geliyo. Sekersiz icilince cayin gercek tadi geliyo. Ama bu benim fikrim.

çayın gerçek tadı daha güzelmiş onu anladım
başta bana da tadı kötü gelmişti
artık şekerli çay midemi bulandırıyo

cayin tadi sekersiz alinir zaten.
emin olun cok daha lezzetli.
bakmayin cayimin sekeri dedigime cayimi sekersiz icerim
azalta azalta alisirsiniz.bir bakmissiniz cay sekersiz ama lezzeti artmis:))
Adınızı değiştiriyorum şövalyem,Bundan sonra adınız ŞEKERSİZ ÇAYIM olacak,sekersiz çayım için 3 kere YAŞA,YAŞA YAŞA

Rejimle falan alakası yok benim şekersiz çay içmemin. Şekersiz çay içmeye alışsanız asla şekerli çayı ağzınıza dahi sürmezsiniz:) kokusunu ala ala içiliyor şekersiz olduğunda. Bir keresinde eşime ikinci bardak çay doldurmuştum sonra bardakları karıştırmışım meğer:) çayı ağzıma bi aldım bir önceki şekerli çayın tadını aldım hemen döktüm yani o derece şekerli çay içemem:)

ben de 2 seker atıyorum 1 sekere indirdim o zaman da anlamı olmuyor sekersiz zaten zulüm gibi cay
ama bitki cayı ıceceksem kesinlikle sekersiz icerim o da seker atınca sekerli su gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…