- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Cok caysever biri degilim ama yillardir cayi sekersiz icerim ve daha guzel gelir hatta yanlislikla sekerli cay icmek şok etkisi yaratiyo bende1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
Aaa simdi bende onu yazdim bi arkadasimda sekeri biraktiktan sonra cayi eskisi gibi icemedigini soylerdi bende onu soyluyordum demek boyle etkileride varmisŞekeri bırakınca çayı da bırakanlardan oldum.
Yorumlardan ben de nasipleneyim bari.
ben alışmak için şekersiz çayın yanında mutlaka reçel, bal, helva tarzı şeyler yedim.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Diyet yaptim spor yaptim. Herseyi biraktim. Ama sekersiz cayi birakamadim. 1 cay kasigida olsa atiyorum cayima. Sekersiz cay igrenc bisi. Ozellikle bisi yerken tam igrenc yedigim seyin tadini alamiyorum.1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
kaç defa yada kaç gün denedin şekersiz çayı? sen hemen pes ediyorsun sanki. ilk başlarda tabi tiksineceksin. kendine 2 gün zaman tanı.Ben simdi kucuk silme cay kasigi ile attimseker.
Fena olmadi. Ama zevk bile almadim.
Hele tamamen kesince midembulaniyor.
1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
Adınızı değiştiriyorum şövalyem,Bundan sonra adınız ŞEKERSİZ ÇAYIM olacak,sekersiz çayım için 3 kere YAŞA,YAŞA YAŞAcayin tadi sekersiz alinir zaten.
emin olun cok daha lezzetli.
bakmayin cayimin sekeri dedigime cayimi sekersiz icerim
azalta azalta alisirsiniz.bir bakmissiniz cay sekersiz ama lezzeti artmis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?