Şekersiz çay içip samimiyetle lezzetli diyen var mi

Ben üç yıla yakındır şekersiz içiyorum ama şekersiz çay şekerliden daha lezzetli diyemiyorum, aynı keyfi vermiyor bana. Şekerli içerken bir demlik çayı tek başıma zevkle içebilirdim, şimdiyse ikinciyi bana sormadan ikram ederlerse içiyorum. İşin garibi şu an şekerli çayı da içemiyorum bazen bir şeker atıp deniyorum çok şekerli geliyor.
Yine de şekersiz çay daha sağlıklı bırakmak istiyorsan yanında hurma, kuru incir falan yiyerek alışabilirsin ben öyle yapmıştım.

Çayı şekersiz içen insan tribi olacak ama cidden şekerli çay içilmiyor be yaw. Kaşığın ucuyla bile şeker katılınca içemiyorum çayı ben, ilkokuldan beri böyle.

Ben kamyoncu çayı severim demli demli.

Şekersiz çay lezzetli gelmiyor pek kabul. Ama alıştığım için şekerli çay hiç içemiyorum artık.

Bir anda kestim. Anneme özenmistim. 6 sınıfın başlarıydı.

Kaç sene geçmiş şimdi şekerli çay kıyamam ağzıma o ne öyle şerbet gibi. Tadını almak istiyorsan çayın şekersiz içeceksin.

Son 3 yıldır çaya şeker atmayan biri olarak samimiyetle söylüyorum cok lezzetli hatta şekerin cayın tadını bozduğunu düşünüyorum.
Eşim sekerli içer bazen yanlislikla onun cayindan ictigim zaman midem kalkiyor ya nasil içmişim diyorum kendime.

Ben de çok severek içiyorum
hatta şekerli tadı midemi bulandiriyor çok ciddi ve samimiyim bu görüşümde

Eskiden çayı aşırı şekerli içerdim küçük bardağa üç küp şeker atarak. Sonra birden kestim tatlandırıcı filan da kullanmadım hiç. Bir haftada tadına alıştım. Şimdi samimiyetle şekersiz çayın tadı şahane geliyor. Birkaç kez denemek için şeker atıp tadına baktım bozulmuş gibi bi garip buldum. Ama herkese göre değişiyor herhalde kız kardeşim bi türlü sevemedi şekersiz çay tadını.

ayrıca bu konuda çayın kalitesi ve iyi demlenmesi de çok önemli
bazen oyle yapıyorlar ki zehirden farksız şeker atsam zaten içemiyorum öyle kalıyor

çayı kahveyi şekersiz içiyom da, bide tatlıyı bıraksam öyle..:)

İste muhtemelen ben de böyle olacağım.
Bunun gibi yorum yapan pek çok kişi olmus.
Demek ki herkes sevmiyor alissalar da.

Şekeri bırakmaya çalışınca tümden çayı bıraktım ben :)
Yapamıyorum..
Ben cayi gec buldum erken kaybetmek istemem

Ben bir fincan çayın yarısına kadar şeker koyardım... Millet bana şekerliğe çay koy derdi....
Alıştım şimdi çayı da kahveyide sıfır şekerle içiyorum...vicdanen rahatım...gerçek tadlarını alıyorum....

Ben de şekersiz içiyorum şekerli çay midemi bulandırıyorsun. Ayrıca bence çayın tadı şekersiz çıkar. Bir de o kadar tatlının yanında çayı şekerli içeni görünce midem bir tuhaf oluyor.

Alışıyorsun canim. Ben de eskiden 3 4 küp şeker atardim caya. Sekerle tadi olmuyor, sekeri hafif eritsen içemiyorum cayi diye arkadaslara sinir olurdum nedense ama simdi ayni durumdayim cok az seker olsa yine içemem. Cok kotu geliyor tadi

Ilk sekeri kestigim ay az da dikkat ederek 5 kilo vermistim ne güzel

20 yaşından beri şekersiz içiyorum çok lezzetli kahveyi de öyle m bir anda değil şeker miktarını azalta azalta bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…