Ya aslinda 1 aydir iciyorum ama birbardak sekersiz, bir bardak tatlandiricili bir bardak az sekerli seklinde. Tamamen kesmedimkaç defa yada kaç gün denedin şekersiz çayı? sen hemen pes ediyorsun sanki. ilk başlarda tabi tiksineceksin. kendine 2 gün zaman tanı.
Niye sekerli seviyorum o zaman.şekersiz çayı sevmiyorsanız çayı sevmiyorsunuz demektir, süte yada ayrana şeker atıyormuyuz ? çay içmek zorunda değilsiniz bırakın.
Tatli yeme hakkim olsa cay icin kullanirdim zaten :)Bnde cook tatli tuketn biri oldugum icin bari cayimin sekerinden vazgecenlerdenim. Ve alistim. Yaninda tatli biseyler yiyerk alisablrsin.:)
eskiden çayı şekerli icerdim.o zamanlarda esimle sevgiliydik.cayimin sekeride bizim
sarkimizdi
bu durumda cayimin sekeride oydu..
ancak zamanla git gide şekeri azalttim sonunda da tamamen biraktim
cayim şekersiz oldu ama esim cayimin olmasa da hayatımın şekeri tadı olarak hala hayatımda şükür
tesekkür ederim onur e ettiniz beni majesteleri
Kilo vermeye yaklasik 1 aydir basladim. Ekmegi sekeri birden kestim. Ve 4 haftada 4kilo verdim. İnanin seker demek sagliksiz beslenmenin basi demek benim icin artik. Ve tatliyi cok seven ben 1aydir agzima cikolata dahi almadim. Tatlinin hicbir cesidini tuketmemeye basladikca canim da istememeye basladi. Tabiki tadi sekerli daha guzel cayin. Ama saglik yonunden katkisi zararla esdeger.. Niye bunca zamandir dusunemedim diye kendime kiziyorum.. Bence tadlandiriciyi da birakabilirsiniz inanin zor degil, isteyin yeter ki. O bizim aliskanligimiz sadece..1 aydır deniyorum hiç lezzet namına bir şey yok. Tatlandırıcı kullanıyorum onun da fazlası zarar. Cidden alışıp seviliyor mu bu, yoksa katlanılır bi hal alıp öylesine mı içiyorsunuz?
İnsan içtiği çaydan zevk almazsa muhabbetin de tadi olmuyor ki.
ben de içinde şeker ve un olan herşeyi bırakmak istiyorum ya.. ekmeksiz yemek yiyebiliyorum aslında. eskisi gibi tatlı krizlerim de yok. yapabilirim dimi?Kilo vermeye yaklasik 1 aydir basladim. Ekmegi sekeri birden kestim. Ve 4 haftada 4kilo verdim. İnanin seker demek sagliksiz beslenmenin basi demek benim icin artik. Ve tatliyi cok seven ben 1aydir agzima cikolata dahi almadim. Tatlinin hicbir cesidini tuketmemeye basladikca canim da istememeye basladi. Tabiki tadi sekerli daha guzel cayin. Ama saglik yonunden katkisi zararla esdeger.. Niye bunca zamandir dusunemedim diye kendime kiziyorum.. Bence tadlandiriciyi da birakabilirsiniz inanin zor degil, isteyin yeter ki. O bizim aliskanligimiz sadece..
Elbette yapabilirsiniz, Ben bile yaptiysam :))ben de içinde şeker ve un olan herşeyi bırakmak istiyorum ya.. ekmeksiz yemek yiyebiliyorum aslında. eskisi gibi tatlı krizlerim de yok. yapabilirim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?