- 15 Mayıs 2016
- 22
- 33
- 3
- Konu Sahibi Kral Tesla
-
Aslında güzel fikir ama şöylede bi durum var işte bizim ev ramazanda akşamları baklavasız tulumbasız geçmiyoben ramazanda başlamayı düşünüyorum
TişikkirlerOkurken bile ellerim titredi seker krizine girdim. Bol sanslar kizlar
Darisi basima
Aynen öyle. Zorluğuna gelince bakalım neler olacak bakcaz görcezçok isterdim ama zor yaaaa
ama çok faydalı ve yapılması şartttt
Aynen öyle zaten hazır gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum. Bugün bir arkadaş çikolata almış arkasına şöyle neler var neler yok diye baktım adamlar utanmasa manas destanı yazıcaklarmış.Ben yaptım,süper bişey,şeker derken suni yapay şeker demek istiyorsun,ama barkodlu gıdalardada var,ekmekdede var,kimyadal sirkedede var,hazır tuzlu gıdalardada var,lütfen bu ayrıma dıkkat,ben de ara ara yapıyorum halen,ramazan ayındada yapacağım inşallah,ekmek dahıl bırakacağım,ama hurma yıyeceğim örnek,sizlerleyım,azcık bılgım vardr,uazışalım
Ahhh keşke bende de öyle bi şey olsa.Bu arada başarılu olmamım sebebi şekerli şeylerle armaın olmayışıdır,asla çıkolata filan yemem,kurabıye yesem bır tane ancak,ıkıncısı ağır gelir bayar beni
Ben çok sağlıksız beslenen bir insanım aslında şu abur cuburlara düşmemin sebebi de hiç bir şey yememem küçükken hep cılız bir şeydim hiç bir şey yemezdim hiç sofraya oturmazdım. Annem yalvarırdı ye diye yemezdim ki hala yalvarır ama yiyemem. Aslında şöyle kendimi sağlıklı bir yaşama sokmak çok istiyorum. İlerisi için. Her şeyin başı sağlık. Çok zor olacak ama yavaş yavaş yemeklere alışsam çok iyi olacak.Tabıkı başarırsın,senınleyım,ama unutma lavaş ekmeğindede tutda bırçok tuzlu gıdada şeker bar,yahu herşeyi
Geçtim şu hanımlarım zeytınyaplıya şeker atması ıntıhar yaaa,sebzeyi zeytınyap katletmek,yapmayın hanımlar
Harika hoş geldin o zamanMerhabalar ben de varım!Nasıl bir yol izlemeli acaba ? uzun zamandır çevremde benimle birlikte şekere dikkat edicek kimse olmayınca başlayamamıştım, bende başlamak istiyorum :)
Ben zaten su siralar deli gibi kilo vermeye cabaliyorum. Bi tek kahvemin icerisine yarim kasik seker koyuyorum, meyve yiyorum ve cok krizlerde bulursam kendimi yulafli bar yiyorum.
Bu diyetle basim belada ve midemi henuz kucultemedigim icin zorlaniyorum. Bide o yarim seker icin kendimi strese sokamam beni her an gazetelerde mansetde bulabilirsiniz "manyak bi kadin marketde abur cubur reyonuna daldi" diye :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?