• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 21 Gün

Günaydınlar 🌸

Kilo güncellemesi
25 Mayıs : 62.7
29 Mayıs : 61.6

Yani şu durumda 4 günde 1.1 kg mu gitmiş👀👀 bilmiyorum, yanıltıcı olabilir,

Sonuc olarak, şimdilik devam 😀

Sabah

Bir haslanmis yumurta
Kepekli ekmeğe kaşarlı tost
2 dilim karpuz
2 zeytin

Ben bugün fire verdim ya annem geldi börekler kömbeler vs. Üzgünüm 😣

Diyete baslamisimdir

1653818614328.png

3 gün sonra

1653818657001.png

Öğle

İki küçük kaşarlı tost
İki dilim karpuz.

Bu diyetin adını kaşarlı tost diyeti koyucam. Sabah akşam yediğim tek şey🤣🤣

Ayy bu arada kendime haksızlık yapmiyim yaa. Her gün en az 1 sefer bir çikolata gofret dondurma ya da başka bir şekerli şey yiyen biri olarak 5 gündür rafine şeker ve paketli gıda tuketmedim. Bal ve reçel ve pekmez vs de yemedim. Tatlı olarak sadece zuberin protein barini( meğer sporcular içinmiş, bı daha yemicem🤣) bı de zuberin hurma toplarından yedim. Tek.kacamak olarak da bir dilim salam

Canım tatlı istemiyor ama şuan olsa bir kase profiterol ya da üç tane üst üste kornet yiyebilirim🤣

Dun aksam

Sosisli yumurta 😵‍💫
1 küçük bardak kola😵‍💫

Böylelikle 5. Günde irademi çok güzel ortaya koymuş oldum🥲 hep eşimin yüzünden 😡

Evde resmen tartışma çıktı. İnanılmaz demotive edildim. Zaten bir gram enerjim varmış, onu da yok ediyormusum.
Kilom yokmuş biseyim yokmuş ne yapmaya calisiyomusum bı sürü tantana.

birkac gün sonra yeniden başlayacağım. Ve .kimseye bişey soylemiycem bundan sonra.

Dişlerimi fırçaladim yatıyorum simdi. İçimden bişey yiyip içmek hiç gelmedi. Sütü de azaltmak istiyodum aslinda belki dokunuyodur. Akne rosam var ve çok arttı. Bu şekersiz programa asıl baslama nedenim de bir faydası olacak mı diye görmekti. Ama 4 gündür bir azalma olmadı cildimde.
Canım bir velimde vardı.
Bezmialem de bir profa gitti sanırım.
Bebek gibi oldu cildi.

Lizz Lizz bu kadar katı olma bir bardak kola içtin diye bırakma bence devam et.
Oruç değil sonuçta bu oldu olmadı olacak.
İnsanız elimizden ne gelirse.
Zaten 16 gün mü kalmıştı?

Boyun kaç idi ki?

Özledim sizi ❤️

Canım bir velimde vardı.
Bezmialem de bir profa gitti sanırım.
Bebek gibi oldu cildi.
Hiç belli olmuyo ki. Benim de dönem donem neredeyse hiç kalmiyo. Yiyeceklerle çok alakası var ama.hala.cozemedim tam olarak nelerin dokundugunu. İki hafta öncesine kadar berbat haldeydi diyebilirim..sokağa kapatıcı sürmeden çıkamıyodum. Şuan akneler şeklinde var biraz. Yine sürüyorum kapatıcı ama en azından korkunc değil şuan.

Lizz Lizz bu kadar katı olma bir bardak kola içtin diye bırakma bence devam et.
Oruç değil sonuçta bu oldu olmadı olacak.
İnsanız elimizden ne gelirse.
Zaten 16 gün mü kalmıştı?

Boyun kaç idi ki?

Özledim sizi ❤️
Bilmiyorum hevesim çok kırıldı. Çok Desteksizim. Annemle de zaten üç günün ikisi kavga ediyoruz gecinemiyoruz. Manevi olarak cok yoruldum.

Back