Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şekersiz 21 Gün
- Konu Sahibi Lizz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Börekler kombeler tek bı tane de değil yani yok ya biz iflah olmayızBen bugün fire verdim ya annem geldi börekler kömbeler vs. Üzgünüm
- 23 Ekim 2018
- 15.409
- 35.100
- 598
Yarım börek 1 kömbe yedim aslında bi de tandır ekmeği getirmiş eşim köyden beyaz un vs diye düşünmeden yedim az bi şeyBörekler kombeler tek bı tane de değil yani yok ya biz iflah olmayız
- 23 Ekim 2018
- 15.409
- 35.100
- 598
Hayır hayır dönüşüm muhteşem olacak
- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
İnsalah sen döndüğünde ben burda olurum ben de sallantidayim daHayır hayır dönüşüm muhteşem olacak
- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Ayy bu arada kendime haksızlık yapmiyim yaa. Her gün en az 1 sefer bir çikolata gofret dondurma ya da başka bir şekerli şey yiyen biri olarak 5 gündür rafine şeker ve paketli gıda tuketmedim. Bal ve reçel ve pekmez vs de yemedim. Tatlı olarak sadece zuberin protein barini( meğer sporcular içinmiş, bı daha yemicem) bı de zuberin hurma toplarından yedim. Tek.kacamak olarak da bir dilim salam
Canım tatlı istemiyor ama şuan olsa bir kase profiterol ya da üç tane üst üste kornet yiyebilirim
Canım tatlı istemiyor ama şuan olsa bir kase profiterol ya da üç tane üst üste kornet yiyebilirim
- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Evde resmen tartışma çıktı. İnanılmaz demotive edildim. Zaten bir gram enerjim varmış, onu da yok ediyormusum.Niye olmadı ya
Kilom yokmuş biseyim yokmuş ne yapmaya calisiyomusum bı sürü tantana.
birkac gün sonra yeniden başlayacağım. Ve .kimseye bişey soylemiycem bundan sonra.
- 17 Mart 2010
- 26.324
- 67.794
- 798
Canım bir velimde vardı.Dişlerimi fırçaladim yatıyorum simdi. İçimden bişey yiyip içmek hiç gelmedi. Sütü de azaltmak istiyodum aslinda belki dokunuyodur. Akne rosam var ve çok arttı. Bu şekersiz programa asıl baslama nedenim de bir faydası olacak mı diye görmekti. Ama 4 gündür bir azalma olmadı cildimde.
Bezmialem de bir profa gitti sanırım.
Bebek gibi oldu cildi.
- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Hiç belli olmuyo ki. Benim de dönem donem neredeyse hiç kalmiyo. Yiyeceklerle çok alakası var ama.hala.cozemedim tam olarak nelerin dokundugunu. İki hafta öncesine kadar berbat haldeydi diyebilirim..sokağa kapatıcı sürmeden çıkamıyodum. Şuan akneler şeklinde var biraz. Yine sürüyorum kapatıcı ama en azından korkunc değil şuan.Canım bir velimde vardı.
Bezmialem de bir profa gitti sanırım.
Bebek gibi oldu cildi.
- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
Bilmiyorum hevesim çok kırıldı. Çok Desteksizim. Annemle de zaten üç günün ikisi kavga ediyoruz gecinemiyoruz. Manevi olarak cok yoruldum.Lizz bu kadar katı olma bir bardak kola içtin diye bırakma bence devam et.
Oruç değil sonuçta bu oldu olmadı olacak.
İnsanız elimizden ne gelirse.
Zaten 16 gün mü kalmıştı?
Boyun kaç idi ki?
Özledim sizi