• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük Şeker Orucu (Yeniden)

Kizlar beyaz ekmek yemiyorum ama kahvaltilarda ekmek yiyorum kepek ekmegi tam bugday ekmegi falan pirinc degil ama bulgur tuketiyorum. Yani bu sekilde devam etcem tabi karbonhidrati daha da azaltmak lazim ama iste elimden geldigince yapcam bu seker orucunu. Zaten asil amacim cikolata tatli istegimi sonlandirmak.birde acaba bitterde yasak mi sizce?
Ben şeker diyetini kendime göre modifiye ettim. Mesela ben çok tatlı düşkünü bi insanım her akşam çayın yanında mutlaka bisküvi pasta tatlı kurabiye vs mutlaka yerdim o da haliyle çok kilo aldırıyor ben bunu önüne geçmek için tüm şekerli şeyleri çıkardım hayatımdan meyve ve içecekler dahil(icetea falan)
Asıl amacım zaten şekerin tadını unutmak. Ama bunu karbonhidrat la sınırlandıramazsın çünkü nerdeyse herşeyin içinde karbonhidrat var aç gezmen lazım o zaman. Ben tadı şekerli olan hiçbişe yemiyorum onun dışındaki tuzlular serbest:KK49:

Ben şeker diyetini kendime göre modifiye ettim. Mesela ben çok tatlı düşkünü bi insanım her akşam çayın yanında mutlaka bisküvi pasta tatlı kurabiye vs mutlaka yerdim o da haliyle çok kilo aldırıyor ben bunu önüne geçmek için tüm şekerli şeyleri çıkardım hayatımdan meyve ve içecekler dahil(icetea falan)
Asıl amacım zaten şekerin tadını unutmak. Ama bunu karbonhidrat la sınırlandıramazsın çünkü nerdeyse herşeyin içinde karbonhidrat var aç gezmen lazım o zaman. Ben tadı şekerli olan hiçbişe yemiyorum onun dışındaki tuzlular serbest:KK49:
Senin tercihin canim ama ben beyaz unla yapilan seyleri yemek istemiyorum.ayrica pirinc pilavi vs . Birde ,patates ,recel bunlarida biraktim en azindan 1 aylik.Yemeği dusunmuyorum. Makarna yersem bile esmer makarna olmasina dikkat etcem . Maksat hem sekerden arinma hem kilo verme aslinda hemde nefsime savaş actim :)

Sonuç olarak bitter de yeme
Bugün bitter yersen yarın çikolatalı pasta yersin :KK20:
Dogru soyluyosun yok yemem zaten de yiyenler olmus ondan merak ettim ama bence hic yememek daha iyi .onun yerine kuru ve taze meyve yenilebilir .yada saglikli tatlilar yapariz kendimize vardir ya bir yolu 1 ay uzun gibi geliyo bana ama illaki ustesinden gelirim insallah :)

Sen yulaf yiyormusun yada yulafli yiyecekler ?
Yok yemiyorum canım normalde de yemezdim yani öyle bi beslenme alışkanlığım yok.
Akşamları salata ve çorba genelde menüm.
Kahvaltı da kısmıyorum herşey yiyorum poğaça açma bile:KK48:
Ekmeği ben normalde de yemezdim zaten ekmek yok şeker yok hayatımda
Ama poğaça var:KK23:

Yok yemiyorum canım normalde de yemezdim yani öyle bi beslenme alışkanlığım yok.
Akşamları salata ve çorba genelde menüm.
Kahvaltı da kısmıyorum herşey yiyorum poğaça açma bile:KK48:
Ekmeği ben normalde de yemezdim zaten ekmek yok şeker yok hayatımda
Ama poğaça var:KK23:
Bende chia yulaf yiyorum bazen onlari kesmicem .benim asıl hedefim paketli urunlerden uzak durmak . cikolata vs. Birde Patates pirinc soslu makarnalar falan bunlari kesmek .

Bende chia yulaf yiyorum bazen onlari kesmicem .benim asıl hedefim paketli urunlerden uzak durmak . cikolata vs. Birde Patates pirinc soslu makarnalar falan bunlari kesmek .
Evet asıl tehlike onlarda ya. Geçen avm de bi menü yedim sonra kolari hesaplaması yaptım bir günlük kaloriyi bi oturuşta yiyomuşuz meğer. Vicdan azabı çektim yani o gün başka bişey yemedim

18 gündür şekerli hiçbişe yemiyorum çok özledim ama alıştım 21 günden sonrada devam edeceğim sanırım çünkü ciddi anlamda şekerin tadını unuttum hatırlamak istemiyorum:)
Vee 3 kilo verdim

Bugün son günüm şeker orucunda. Totalde 3 kilo verdim max.
Ama hala ideal kilomda drğilim yaa kilo vermek istiyorum bi 4 kilo fazlam var yapıştı kaldı acil 4 kilo nasıl verilir:(

Back