• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük Şeker Orucu (Yeniden)

Günaydın güneşli ve güzel salı
Kahvaltı yine standart. Bir yumurta ve çökelik.Sebzeler ve ceviz.
İnşallah devamıda böyle olur.
Şimdi yürüyüş...

Öğle menüsü içine 2 kaşık kısır ve 1 ton katılmış yeşil salata ile bir kaşık orman kebabı..
Mercimek çorbası üstüne içildi. Dr. Özgönülün dediği gibi. Şimdi yatana kadar bunları sindirelim. Su yine içildi bolca

Şu an itibariyle acıkmadım. 7 gibi bi tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı da yedim. Şimdi çay içiyorum.
Gün içinde de bi acıkmam olmadı elim ayağım titremedi çok iyiydi.
Ve anladıkki daha çok salata daha çok ot....

Merhaba
Kahvaltı bitti. Yumurtalı aynen.
Birazda karışık çerez. Yağdan asla kısmıyorum tok tutuyor.

Günü kazasız bitiriyoruz yaşasın.
Öğlen salatam boldu ve enginar araka yemeği bir tabak.
Porsiyonlarım büyük evet ama bir hafta ongün bozmazsam eğer küçülecek bence. Bozmazsam işte sihirli kelime bu. En geç üçüncü gün ağzıma sakıncalı bişey atarım ben. Hep bu yüzden yerimde sayıyorum.
Neyse yarına bakacağız artık...

Çerezi dahada abarttım bugün. Öğlen ikide yenecek son öğün dörde sarktı. Şimdi dükkanı kapattım .
Sabah 2 yumurta fazla geldi zor yürüdüm. 7 km. Yürüdüm sabah kalanı birazdan... Gerçi çarşıya gidip geldim onu saymıyorum.
Yarın sabah tartılayım.

Sabah tek yumurta ile devam edeceğim artık. Kalorisi yüksekmiş.
Porsiyonları küçültecegim fazla geliyor. Hep aç gözlülükten.

Neyseki üçüncü günüm ve şeker hiç yenmedi. Sadece sabah tek bir günkurusu. Bi de biraz önce yeşil elmayı oğlumla paylaştım.
Ekmek pilav makarna yoğurt süt hiç yenmedi.
Tahıllar mı cısstı Karatay hocaya göre baklagillet masumdu sanırım.
Abartmadan olabilir.

57.5 kg. Devam haydi...
Kahvaltım yulaf ezmeliydi iki hurma ve yarım muz.
Öğle yemeği birazdan. Tavuk çorbası ve tavuklu bulgur pilavı enginar bitmedi daha. Ondanda yerim ama 2 3 kaşık artık hızlanalım

Selam haftasonu
Umarım kaçamaksız olursın.
Her haftasonu yoldan çıktığım için yani. Neyse sabah 57. 0 geldim. İyi ya 4 günde 900 gr. İnşallah hafta içi 56 ları göreceğim.

Evimde değilim. Düzen şaştı iyice, şimdi 16 itibariyle dükkanı kapattım ama fazlaca ve karışık beslendim.
19 mayısta 54 olmak istiyorum.En azından ramazana 54 le gireyim diyorum. Yazıda 52 ile kapatırsam şahane olur valla.
Hadi gazla kızım....

Neyseki tatil bitti yarın evdeyim. Bu sürede paketli gıda tüketmedim. Saatlerim değişti sadece ve az ekmek ile kuru meyve yemiş olabilirim.
Bugün de 15 itibariyle dükkan kapandı. Yarın devam ketojenik oluyorum.

Neyseki tatil bitti yarın evdeyim. Bu sürede paketli gıda tüketmedim. Saatlerim değişti sadece ve az ekmek ile kuru meyve yemiş olabilirim.
Bugün de 15 itibariyle dükkan kapandı. Yarın devam ketojenik oluyorum.
merhaba bende çok niyetlenip niyetlenip 3-4 gün sonra bi sinirlenip sonra bırakıyorum. bi seferinde hatta psm krizidir belki die adet dönemim bitince başaldım gene aynı :( madde bağımlıları gibi yoksunluk krizine griorum bi tatlı yiyip normale dönüyorum size hiç olmuo mu böle şeyler.. bide kuru meywe yada meywe (yaz başka türlü geçmez malum ) serbest mi :KK64:

Merhaba arkadaşlar
Ben 21 günlük şeker sı yerine niyetlendim.
Kanka arıyorum kendime. Yapacak var mı benimle

Kizlar beyaz ekmek yemiyorum ama kahvaltilarda ekmek yiyorum kepek ekmegi tam bugday ekmegi falan pirinc degil ama bulgur tuketiyorum. Yani bu sekilde devam etcem tabi karbonhidrati daha da azaltmak lazim ama iste elimden geldigince yapcam bu seker orucunu. Zaten asil amacim cikolata tatli istegimi sonlandirmak.birde acaba bitterde yasak mi sizce?

Back