• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 21 Gün

Şekersiz 3. Gün
Saat 07.40

Böyle de yazınca da belgesel girişi gibi oldu,🤣 valla iyi hoş 3. Güne geldik de nasıl geldik bı sor🤣 ayy aslında insanı en çok yoran ne yiycem derdi. Ve hazırlaması. Hele çocuk bakarken. Dun 23.30 da uyudu Baby sincap, ben de bayılıp gittim uyutana kadar. Dişlerimi bile fircalayamadan uyumuşum. Valla diyet benim neyime:63:

Üç günlük dünya, yemeyelim de Kate Moss a mi dönelim🤣🤣 diyor ve kaldığım yerden devam ediyorum🤣
Kendini ne güzel motive ediyorsun 🤣

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
Salatalık biber domates
1 bardak süt 2dilim tb ekmeği

Şekersiz 21 gün diyetin nasıl gidiyor diye sormuslardir. Ben:

1653626943580.png

Valla bu iş bana yaradı lizz sayende kendimi toparladım 😍😍😍
Çok sevindim 😍😍😍 destek çok güzel bişey😌 insan yalnız olmadığını bilince daha güçlü hissediyor. Sen sağlıkla doğumunu yap, sonra yersin😁 ben ne zaman yesem, du bakalım, ağustosta dogumgunum var, o güne kadar yemesem şöyle bişey olur muyum acaba?

1653628613515.png

Ya da şöyle🤣

1653628695885.png

Müthiş 🤩
Avokadoyu öyle yiyor musun ?
Mikancigim bı heves geldi ama akşama enerjim sıfırlanır yine gariban tabağı yaparim😀 evet yiyebiliyorum, çok da hoşuma gidiyo😋 hamileyken asla yiyememistim, resmen midemi bulandirmisti, hatta bunu nasıl boyle severek yiyolar berbat bisey demiştim👀 ama en lezzetli üzerine zeytinyağı limon sumak ve beyaz peynirle oluyo👀 ayy yine gözüm dönmüş yaa🤣🤣

Mikancigim bı heves geldi ama akşama enerjim sıfırlanır yine gariban tabağı yaparim😀 evet yiyebiliyorum, çok da hoşuma gidiyo😋 hamileyken asla yiyememistim, resmen midemi bulandirmisti, hatta bunu nasıl boyle severek yiyolar berbat bisey demiştim👀 ama en lezzetli üzerine zeytinyağı limon sumak ve beyaz peynirle oluyo👀 ayy yine gözüm dönmüş yaa🤣🤣
Evde var ama nasıl yesem diye düşünüyordum. Ezme şeklinde mi yapıcam ? 😅

Evde var ama nasıl yesem diye düşünüyordum. Ezme şeklinde mi yapıcam ? 😅
Mikancigim ez güzelce, uzerine limon zeytinyağı ve sevdiğin bir baharat gezdir, biraz da beyaz peynir serpele, al sana nefis bisiy,🤩

Öğle yemeği
4 kare tam buğday ekmeğinden 2 sandviç(içinde kaşar,domatesi, salatalık vardı)
Salatalık, yeşil biber
1 küçük kutu süt

Evde yemek yoktu, mecbur okula sandviç yapıp getirdim 🤷‍♀️

Ara öğün

Meyve çayı + 2 adet hurma

Keyfim yok şuan. Desteksizlik çok kötü bişey. Annem ve eşim bugün neredeyse bu diyeti yapıyorum diye bir azarlamadiklari kaldı. Ben emziriyormusum, zaten psikolojim daha toparlanmamis, bir de üzerine böyle bir diyet yapip iyice kafayı yiyecekmisim. Kola içme abur cubur yeme tamam diyor neyin diyeti diyor. Ya zaten yaptığım şey bu diyorum. İnternetten okumussun iki saçma sapan şey diyet yapıyosun diyor. Şimdiden gün sayiyorsun kaç gün kaldı diye diyor. Ne kadar gergin ve sinirliymisim..oysa ben gayet kendimi motive ediyordum ve neşem yerindeydi. Böyle diyerek beni çileden çıkardılar. Biraz tartıştık😔 tam tersine ben 3 gündür sağlıklı besleniyorum. Ama işte beyaz ekmek pirinç ve makarna yasak dedim diye sandı ki ölümcül diyet yapıyorum.

Ara öğün

Meyve çayı + 2 adet hurma

Keyfim yok şuan. Desteksizlik çok kötü bişey. Annem ve eşim bugün neredeyse bu diyeti yapıyorum diye bir azarlamadiklari kaldı. Ben emziriyormusum, zaten psikolojim daha toparlanmamis, bir de üzerine böyle bir diyet yapip iyice kafayı yiyecekmisim. Kola içme abur cubur yeme tamam diyor neyin diyeti diyor. Ya zaten yaptığım şey bu diyorum. İnternetten okumussun iki saçma sapan şey diyet yapıyosun diyor. Şimdiden gün sayiyorsun kaç gün kaldı diye diyor. Ne kadar gergin ve sinirliymisim..oysa ben gayet kendimi motive ediyordum ve neşem yerindeydi. Böyle diyerek beni çileden çıkardılar. Biraz tartıştık😔 tam tersine ben 3 gündür sağlıklı besleniyorum. Ama işte beyaz ekmek pirinç ve makarna yasak dedim diye sandı ki ölümcül diyet yapıyorum.
Emzirdigin için suyu 3 litreden az içme.
Dereotu filan diyette süt arttırıyor.
Yemekleri 6-8 kaşık ye.
Yani aç kalma.

Emzirdigin için suyu 3 litreden az içme.
Dereotu filan diyette süt arttırıyor.
Yemekleri 6-8 kaşık ye.
Yani aç kalma.
Aslında aç da kalmıyorum da işte abur cubur yemiyorum sadece. Yemeyince de gün sayıyorum işte böyle🙁

Aslında aç da kalmıyorum da işte abur cubur yemiyorum sadece. Yemeyince de gün sayıyorum işte böyle🙁
Ilk bir hafta zorlar .
Şeker girmeyince vucut alışıyor ama.
Adet ve yumurtlama dönemi tatlı isteği çok artıyor.
Onun dışında iki hafta diyet yapmak daha kolay oluyor.

Ara
1 sade Türk kahvesi
2 parça cezerye🙈 (havuçlu cezeryesi meşhur buranın. İçinde şeker vardır dimi ya 🤦‍♀️)
Az yedim valla 🤷‍♀️😅

Back