- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Ne güzel bende 6 yıldır 61 i görmemiştim ilk hedefleri başardık desene :)Evet 6 yildir 85 uzerindeydim ilk kez 84 görüyorum o zamandan beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel bende 6 yıldır 61 i görmemiştim ilk hedefleri başardık desene :)Evet 6 yildir 85 uzerindeydim ilk kez 84 görüyorum o zamandan beri
Evet canim. Ama sen ideal kgna geldin zaten benim daha çoook var 20 kgcukNe güzel bende 6 yıldır 61 i görmemiştim ilk hedefleri başardık desene :)
Ne güzel bende 6 yıldır 61 i görmemiştim ilk hedefleri başardık desene :)
50 kg cok fazla zayif durmaz mi, tabi yine senin tercihin ama 55 ideal olabilir belkiHamilelik baslarinda 56ya dusmustum simdi onu sayiyim mi saymiyim mi bende bayram sonrasi ilk hedefim 59 ideal kiloma dusmek için 50ye inmeliyim Aijoo
Şu kilo vkı tablosunu nasıl ekliyorsunuz nolur bana da öğretiiiinnnn shdjdjshdjfjSahur
2 dilim Eksi mayali ekmek
Ince dilim beyaz peynir
1 tatli kasik fistik ezmesi
Yesil çay
Aaaa olmus ehe tamammmm hepimize iyi diyetler arkadaslaaarrrŞu kilo vkı tablosunu nasıl ekliyorsunuz nolur bana da öğretiiiinnnn shdjdjshdjfj
50 kg cok fazla zayif durmaz mi, tabi yine senin tercihin ama 55 ideal olabilir belki
Afiyet olsun canimIftar
1 hurma
Katikli dolma+yogurt ver sos
Tursu cok az
Bide sekersiz elma suyu
Kendime turk kahvesi ve çikolata hediyesi yapicam bugun asiri canim istedi
Canim bebek mi doymuyor anlayamadim.Iftar birkac kaşık corba esimden aldim kendime servis almadim ,1kepce kurufasulye ,2 3 yemek kasigi pilav ,1tavuk gogsu
Ara 2tatli ,cay
Bugun fazla yedim kiz hic doymadı gibi hissediyorum
Afiyet olsun canim cok iyi
Evet canim bugun huysuzdu surekli emdi hic yemedi nerdeyse yoksa sorun olmuyordu ,zeytini bol yiyebiliyorum bi canim ulserime çoğu sey dokunuyor kuruyemis ,yumurta yemek istesem bile kisitli yiyebiliyorum hazirsutlerden alip iciyin diyorumda onlarda asiri tatliCanim bebek mi doymuyor anlayamadim
Az kaldi ramazanin bitmesine. Kahvaltına yeşillik ve yumurta mutlaka ekle. Yine yag kaynagi ceviz avakado ya da zeytin. Çünkü sütün besin degeri düşmesin
Yemeyince zorlanırsınız tabi canim. Bende ramazan oncesi cok tedirgindim ya doymazsa diye. Yine de çoğunlukla baska seyler yedigi icin artik sütü düşünmüyorum. Daha cok kahvey keyfi gibi oluyor ona doyuruculugu yokEvet canim bugun huysuzdu surekli emdi hic yemedi nerdeyse yoksa sorun olmuyordu ,zeytini bol yiyebiliyorum bi canim ulserime çoğu sey dokunuyor kuruyemis ,yumurta yemek istesem bile kisitli yiyebiliyorum hazirsutlerden alip iciyin diyorumda onlarda asiri tatli