Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Bugünkü menu

Sabah 11.30
İki yumurta kızlarla ortak
2 cubuk peynir
Yarim salata
Filtre kahve
5 zeytin

Ara öğün
Turk kahvesi
Bitter kapli çilek(4 tane)

Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 yk kepekli makarna
Biraz bezelye yemeği
1 kase cacik

22.00
1 sb kefir
Yarim muz

Bugünkü menu

Sabah 11.30
İki yumurta kızlarla ortak
2 cubuk peynir
Yarim salata
Filtre kahve
5 zeytin

Ara öğün
Turk kahvesi
Bitter kapli çilek(4 tane)

Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 yk kepekli makarna
Biraz bezelye yemeği
1 kase cacik

22.00
1 sb kefir
Yarim muz
Cok guzel canim menun gayet dengeli gorunuyor

Benimde bugun online dersim vardı o esnada kalan kekik çayı ve 1 princ patlagi üzerine fistik ezmesi sürüp yedim sahura kalkmam lazım bugun reglim erken bitti nedense

Benimde bugun online dersim vardı o esnada kalan kekik çayı ve 1 princ patlagi üzerine fistik ezmesi sürüp yedim sahura kalkmam lazım bugun reglim erken bitti nedense
İnşallah yeniden oruç güzel geçer. Bugun ara verdikten sonra bakalim yarin ne yapcam.. benimde reglim eger her zamanki gibi 30 günde gelirse 12sinde yani arefe bekliyorum. Erken gelecek olursa da belli olmaz. Gecen ay 5 gün once oluvermistim 🙄🥺 kadir gecesine denk gelsin hiç istemiyorum ama nasip artik

Sahur
Eksi mayali ekmek
Beyaz peynir

2 Princ patlagi ve fistik ezmesi
Bayaga su içtim dün simdi yine devam ediyorum ezana kadar içerim bol bol

Evet ya tatli yemeyince cok kurtarıcı oluyor benim için ama dediğin gibi biraz ara vermem lazım princ patlagi degilde fistik ezmesi sıkıntı :olamaz:
İkiside bence canim. Çünkü çokta sağlıklı olduklarını düşünmüyorum. Diyetten ziyade saglikli beslenmeye odaklanmak lazim

İnşallah yeniden oruç güzel geçer. Bugun ara verdikten sonra bakalim yarin ne yapcam.. benimde reglim eger her zamanki gibi 30 günde gelirse 12sinde yani arefe bekliyorum. Erken gelecek olursa da belli olmaz. Gecen ay 5 gün once oluvermistim 🙄🥺 kadir gecesine denk gelsin hiç istemiyorum ama nasip artik

Peki benim kandili persembe sanmam🤦‍♀️ oglumu goturcem diye kendimede almistim rdvu ins.nasip olur banada

Iftar

1 hurma
Firinda citir tavuk yaptim tam bugday unu kullandim icinde
Gecen yaptığım pizzadan kalmıştı ondan yedim
Bidee cok az tursu

Saglikli bi Fast Food günü oldu:emir_bebek:

Spora cok ara verdim tam randiman almaya başlamıştım leslie yapabilsem en azindan cok iyi olcak

Iftar

1 hurma
Firinda citir tavuk yaptim tam bugday unu kullandim icinde
Gecen yaptığım pizzadan kalmıştı ondan yedim
Bidee cok az tursu

Saglikli bi Fast Food günü oldu:emir_bebek:

Spora cok ara verdim tam randiman almaya başlamıştım leslie yapabilsem en azindan cok iyi olcak
Ramazanda spor olmuyor ya şiş mideyle olmuyor açkende olmuyor 🤣

X