- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Hastaneye gittim geldim ama boşuna gitmişim. Emzirirken tedavi olmuyormuş :'(
Bu arada az once 84.9 geldim
Iftar
1 hurma
Firinda citir tavuk yaptim tam bugday unu kullandim icinde
Gecen yaptığım pizzadan kalmıştı ondan yedim
Bidee cok az tursu
Saglikli bi Fast Food günü oldu
Spora cok ara verdim tam randiman almaya başlamıştım leslie yapabilsem en azindan cok iyi olcak
Sonradan iyi geldi canimSuper canim eksilmeye devam ediyorsun ramazan iyi geldi
Valla açken hic olmuyor :'(Ramazanda spor olmuyor ya şiş mideyle olmuyor açkende olmuyor
Afiyet olsun canımİftarımı simdi aciyorum yemek hafifte olsa arada atistirmalsrim olucak
Afiyet olsun canım
Gozun aydin canim bitirince insan rahatlıyorSimdi yesil cay princ patlagi ve fistik ezmesi yedim neyseki princ patlagim bitti ramazan sonuna kadar almam artik bol suya devam
Amaaan aklimda durcagina midemde dursun diye diye şiştim ben zatenSagol canim
Gozun aydin canim bitirince insan rahatlıyor
Aklindakini yiyene kadar baska seyler yiyorum bende sonrada gidip o aklimdakini once onu yesem sorun kalmicak aslindaAmaaan aklimda durcagina midemde dursun diye diye şiştim ben zaten
Benimde bayram sonu dogumgunum var. O yuzden 17 mayista bomba gibi dönmeliyizAklindakini yiyene kadar baska seyler yiyorum bende sonrada gidip o aklimdakini once onu yesem sorun kalmicak aslindabayramin 3gunu nisanimiz var onu atlatip pazartesi sekeriz +spora donucem
AynennSagol canim
Gozun aydin canim bitirince insan rahatlıyor
Hamile kaldığın kilonun altındasın suan dimi caninBenimde bayram sonu dogumgunum var. O yuzden 17 mayista bomba gibi dönmeliyiz
Evet 6 yildir 85 uzerindeydim ilk kez 84 görüyorum o zamandan beriHamile kaldığın kilonun altındasın suan dimi canin