Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Aslinda iftardn sonra bile limonlu su detoks icebilsek cok iyi karnimizida rahatlatir her aksam yapiyim diyip üşeniyorum bayrama geri programlanmis olucaz

Yok canim trden bi saat gerideyiz ama iftar saati bugun 21.13du
Canim sen nerede yaşıyorsun hep sorucam sorucam unutuyorum
Aslinda iftardn sonra bile limonlu su detoks icebilsek cok iyi karnimizida rahatlatir her aksam yapiyim diyip üşeniyorum bayrama geri programlanmis olucaz
Ben 1 litrelik siseme sıkıyorum canim arada su kaynattikca sicak su ekliyorum ustune cok iyi oluyor bu sekilde

Günaydın

Biz dun gece sahura kalkamadik alarmi kapamış yatmışım :'( o yüzden niyetlenmedim

Canim sen eşittir ben demektir. Bende öyleyim esim alarm islerini hic bana bırakmaz o yuzden
Ben eskiden hic boyle değildim ama uykusuzluk iyice vurmaya basladi. Dun gunduz uyuyamadım, gece de 12.30 yattim 2 de kizi emzirmeye kalktim. Baktim alarma 50 dk var dedim hemen uyuyayim kalkarim nasılsa ama sonra bir uyandim 4.30 du

Ben eskiden hic boyle değildim ama uykusuzluk iyice vurmaya basladi. Dun gunduz uyuyamadım, gece de 12.30 yattim 2 de kizi emzirmeye kalktim. Baktim alarma 50 dk var dedim hemen uyuyayim kalkarim nasılsa ama sonra bir uyandim 4.30 du

Tam yeni uyudugun siraymis canim dalmissindir insanlik hali kac gecedir dedigin gibi yapiyorum ama tam sut saati bizimde miranin kipirdanmlar kaldırıyor son haftadayiz hayirlisiylq gecseydi

Tam yeni uyudugun siraymis canim dalmissindir insanlik hali kac gecedir dedigin gibi yapiyorum ama tam sut saati bizimde miranin kipirdanmlar kaldırıyor son haftadayiz hayirlisiylq gecseydi
Bari tam sahura yakin kalksa uyumam o zaman. Onceki gece 2.30da uyaninca geri uyumadim. Ama işte davulun sesine kalkiyor birde kopek var havliyo

Kizlar o kadar saçma bir ogun yaptim ki demin :)

Tursucudan tursu aldim bayaga ondan yedim bide dun aldigim o cips gibi şeyden yedim ona gercekten bayildim neyse simdi kekik çayı demeyip icicem

Bari tam sahura yakin kalksa uyumam o zaman. Onceki gece 2.30da uyaninca geri uyumadim. Ama işte davulun sesine kalkiyor birde kopek var havliyo

Cok fena canim cok iyi anliyorum uyutana kadar zaten uğraşıyorsun ,ramazanda bizimkilerin saatlerde kaydi tam iftara denk geliyor diye odaya goturmuyorum bitince yine kamp yapicaz

Cok fena canim cok iyi anliyorum uyutana kadar zaten uğraşıyorsun ,ramazanda bizimkilerin saatlerde kaydi tam iftara denk geliyor diye odaya goturmuyorum bitince yine kamp yapicaz
Of sorma zaten uykulari duzenli olsa boyle zorlanır miydim. Bugunde iyi değilim. Şuan acayip uyku bastirdi. Yusrayi uyutmadim bugün. Eslem de uzun 1 kere uyudu. Bakalim inşallah erken uyurlar. 11 de uyusalar raziyim

Bende çilekli detoks suyu yaptim bakalim nasıl olacak. İnşallah şu 10 günde güzel kg kaybi olur diye umuyorum

Aksam
1 kepce mantar çorbası
Cacik
Fırınlanmis patlicanla karnıyarık
1 parça eksi mayali ekmek
Biraz daha tursu

Of sorma zaten uykulari duzenli olsa boyle zorlanır miydim. Bugunde iyi değilim. Şuan acayip uyku bastirdi. Yusrayi uyutmadim bugün. Eslem de uzun 1 kere uyudu. Bakalim inşallah erken uyurlar. 11 de uyusalar raziyim

Insallah canim diyetle gerilirken ustunede bunlar iyice yoruyor hepimizi Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…