Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Sahur resimde

İftar
1 kepce tarhana
Bir kaseden az fazla firinda kofte patates karışık sebze
Biraz yogurt ve salata
1 yk pilav(tattim sadece)
1 hurma

Ara

Cay ve peynir tatlisi 2 tane 1 tk da dondurma

Bugunku kilom 84.7

Eklentiler

• IMG_20210507_161127.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210507_034854_693.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 24
Bugun iftara ablam vardi ve deli kizin çeyizi gibi bir menum var herseyden az ama bayaga çeşitli
Başlıyorum

1 kase eksili bulgur köfteli çorba
Avuc içi kadar bonfile
2 corba kasigi havuclu pilav
1 corba kasigi pastırmalı humus
3 kasik yogurtlu pancar salatasi
Çoban salata
1 avuç içi kadar eksi mayali ekmek
Biraz domates soslu biber kızartması
Firinda patates bikac tane

Suanda bu kadar cesit hazırladığıma inanamıyorum yazarken fark ettim

Bide 2 corba kasigi irmik helvası 1 top sade dondurma

Maşallah nasil hazırladın bu kadar çeşit. Ben firinda kofte yaptimda haşatım çıktı. Hele cocuklarla yapabilmek ne mümkün.. ben mutfakta yemegi firina koyarken buyuk kizin sesini duydum birde baksam kendini camdan sarkıtmış(giris kattayim) camın korkuluk demirinden kafasi iç tarafta ayaklar dısarda sarkmiş dusecekmis nerdeyse benimkiler mi çok haşere bilmiyorumki. Küçük olanda serum fizyoloji içmişti sabah

Bu arada bu menü maalesef spor hakeder. Yarin senden iyi bir spor bekliyorum

ay geçmiş olsun cam olayi korkunç benim oglanda korkuluksuz camdan sarkarken yakaladim kac kere aklımı aldı... Allaha emanetler hep sadaka çıkarmak lazım. Sadaka belayı def eder.

Sahur
Aksamdan kalan biber kizartmasindan
Eksi mayali ekmek
Yesillik ve antep peyniri
1 er kasik bal ve taze süt kaymağı
Yesil cay

Yemeyince zorlanırsınız tabi canim. Bende ramazan oncesi cok tedirgindim ya doymazsa diye. Yine de çoğunlukla baska seyler yedigi icin artik sütü düşünmüyorum. Daha cok kahvey keyfi gibi oluyor ona doyuruculugu yok

Benimki baya emiyor canim yani emince mesela 1 2saat hic bisey yemiyor cok sukur simdiye kadar iyiydik songunleride atlatsak yeticek

Gecmis olsun canim Allah korusun hepsini ne yaptıklari belli olmuyorki ,beraber mutfaga gitsek kosusturuyorlar salonda biraksam koltuklardan hoplayıp zıplıyor benimkide simdi kardeside ondan görüp kendini birakiveriyor

Afiyet olsun canim ,misafir gelince oyle oluyor ramazanda bikac cesit daha yapalım derken menu artiyor eline saglik

Iftar yarim kase eksili kofte corba yerine ictim ,1kiymali pide (ev yapimi) ,salata ,bol ayran
Ara filtre kahve ,1d.kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…