Maşallah nasil hazırladın bu kadar çeşit. Ben firinda kofte yaptimda haşatım çıktı. Hele cocuklarla yapabilmek ne mümkün.. ben mutfakta yemegi firina koyarken buyuk kizin sesini duydum birde baksam kendini camdan sarkıtmış(giris kattayim) camın korkuluk demirinden kafasi iç tarafta ayaklar dısarda sarkmiş dusecekmis nerdeyseBugun iftara ablam vardi ve deli kizin çeyizi gibi bir menum var herseyden az ama bayaga çeşitli
Başlıyorum
1 kase eksili bulgur köfteli çorba
Avuc içi kadar bonfile
2 corba kasigi havuclu pilav
1 corba kasigi pastırmalı humus
3 kasik yogurtlu pancar salatasi
Çoban salata
1 avuç içi kadar eksi mayali ekmek
Biraz domates soslu biber kızartması
Firinda patates bikac tane
Suanda bu kadar cesit hazırladığıma inanamıyorum yazarken fark ettim
Bide 2 corba kasigi irmik helvası 1 top sade dondurma
Bu arada bu menü maalesef spor hakeder. Yarin senden iyi bir spor bekliyorumBugun iftara ablam vardi ve deli kizin çeyizi gibi bir menum var herseyden az ama bayaga çeşitli
Başlıyorum
Avuc içi kadar bonfile
Çoban salata
ay geçmiş olsun cam olayi korkunç benim oglanda korkuluksuz camdan sarkarken yakaladim kac kere aklımı aldı... Allaha emanetler hep sadaka çıkarmak lazım. Sadaka belayı def eder.Maşallah nasil hazırladın bu kadar çeşit. Ben firinda kofte yaptimda haşatım çıktı. Hele cocuklarla yapabilmek ne mümkün.. ben mutfakta yemegi firina koyarken buyuk kizin sesini duydum birde baksam kendini camdan sarkıtmış(giris kattayim) camın korkuluk demirinden kafasi iç tarafta ayaklar dısarda sarkmiş dusecekmis nerdeysebenimkiler mi çok haşere bilmiyorumki. Küçük olanda serum fizyoloji içmişti sabah
Ay sorma yürüyüş yaparim belki yani yapmaliyimBu arada bu menü maalesef spor hakeder. Yarin senden iyi bir spor bekliyorum
Evet canim sadaka da verdireyim bugun eşime hem kandil sevaptıray geçmiş olsun cam olayi korkunç benim oglanda korkuluksuz camdan sarkarken yakaladim kac kere aklımı aldı... Allaha emanetler hep sadaka çıkarmak lazım. Sadaka belayı def eder.
Yarin iftar sonrasi en az 30 dk yürüyüş yapalim olur mu? Ya da leslieAy sorma yürüyüş yaparim belki yani yapmaliyim
Yemeyince zorlanırsınız tabi canim. Bende ramazan oncesi cok tedirgindim ya doymazsa diye. Yine de çoğunlukla baska seyler yedigi icin artik sütü düşünmüyorum. Daha cok kahvey keyfi gibi oluyor ona doyuruculugu yok
Maşallah nasil hazırladın bu kadar çeşit. Ben firinda kofte yaptimda haşatım çıktı. Hele cocuklarla yapabilmek ne mümkün.. ben mutfakta yemegi firina koyarken buyuk kizin sesini duydum birde baksam kendini camdan sarkıtmış(giris kattayim) camın korkuluk demirinden kafasi iç tarafta ayaklar dısarda sarkmiş dusecekmis nerdeysebenimkiler mi çok haşere bilmiyorumki. Küçük olanda serum fizyoloji içmişti sabah
Bugun iftara ablam vardi ve deli kizin çeyizi gibi bir menum var herseyden az ama bayaga çeşitli
Başlıyorum
Avuc içi kadar bonfile
Çoban salata
İnşallah canimYarin iftar sonrasi en az 30 dk yürüyüş yapalim olur mu? Ya da leslie
Neyseki bu ramazan az misafirli gectiAfiyet olsun canim ,misafir gelince oyle oluyor ramazanda bikac cesit daha yapalım derken menu artiyor eline saglik
İnşallah canim
Neyseki bu ramazan az misafirli gecti
Supersin. Sanada hayirli kandiller bizde teravih ve tesbih namazı kilicaz kayinvalidemdeyim cocuklari yatırıp yapmaya calisicam bende
Supersin. Sanada hayirli kandiller bizde teravih ve tesbih namazı kilicaz kayinvalidemdeyim cocuklari yatırıp yapmaya calisicam bende