Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Iftar
1 hurma
Katikli dolma+yogurt ver sos
Tursu cok az
Bide sekersiz elma suyu

Kendime turk kahvesi ve çikolata hediyesi yapicam bugun asiri canim istedi

İyi akşamlar

Sahur standart kahvalti

İftar
1 kase çorba
3 4 yk etli patates yemeği
4 5 cig kofte marulla
Biber yogurtlusu
Salata
1 yk bulgur
1 ince dlm pide

Ara
Çay
1 dilim güllaç

Arada duble türk kahvesi yanında cikolata yedim 1 paket
Iyi geldi:)
3 bardak bundan ictim suan 4.yu doldurdum sicak su ekliyorum ustune sahura kadar toplam 5 bardak içmiş olurum muhtemelen yani 2.5 litre su olucak

Eklentiler

• 20210506_215144.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 27
Iftar birkac kaşık corba esimden aldim kendime servis almadim ,1kepce kurufasulye ,2 3 yemek kasigi pilav ,1tavuk gogsu
Ara 2tatli ,cay
Bugun fazla yedim kiz hic doymadı gibi hissediyorum

Iftar birkac kaşık corba esimden aldim kendime servis almadim ,1kepce kurufasulye ,2 3 yemek kasigi pilav ,1tavuk gogsu
Ara 2tatli ,cay
Bugun fazla yedim kiz hic doymadı gibi hissediyorum
Canim bebek mi doymuyor anlayamadim.
Az kaldi ramazanin bitmesine. Kahvaltına yeşillik ve yumurta mutlaka ekle. Yine yag kaynagi ceviz avakado ya da zeytin. Çünkü sütün besin degeri düşmesin

Sahura kadar oturdum bugun beklerken yesil cay ve 1 hurma yedim

Sahur
3 erik
Domates salatalık ve beyaz peynir
Siyez ve organik unla krep yaptim
Bide 1 tatli kasigi fistikk ezmesi

Suyum 3 litreye yakin
Kalan suyumun üzerine soda döktüm enteresan bi karışım olarak icmeye çalışıyorum

Canim bebek mi doymuyor anlayamadim
Az kaldi ramazanin bitmesine. Kahvaltına yeşillik ve yumurta mutlaka ekle. Yine yag kaynagi ceviz avakado ya da zeytin. Çünkü sütün besin degeri düşmesin
Evet canim bugun huysuzdu surekli emdi hic yemedi nerdeyse yoksa sorun olmuyordu ,zeytini bol yiyebiliyorum bi canim ulserime çoğu sey dokunuyor kuruyemis ,yumurta yemek istesem bile kisitli yiyebiliyorum hazirsutlerden alip iciyin diyorumda onlarda asiri tatli

Yemeyince zorlanırsınız tabi canim. Bende ramazan oncesi cok tedirgindim ya doymazsa diye. Yine de çoğunlukla baska seyler yedigi icin artik sütü düşünmüyorum. Daha cok kahvey keyfi gibi oluyor ona doyuruculugu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…