Cok iyi bir menu canimİftar menüm
1 hurma
1 kepçeden az fazla düğün corbasi
1 dilim ekmek
Biraz salata biraz semizotu yogurtlusu
2 top kofte, birkaç kaşik sebze
Fit tatlimdan 1 kucuk kase
İftar menüm
1 hurma
1 kepçeden az fazla düğün corbasi
1 dilim ekmek
Biraz salata biraz semizotu yogurtlusu
2 top kofte, birkaç kaşik sebze
Fit tatlimdan 1 kucuk kase
Iftar
1 hurma
1 kase unsuz mercimek çorbası
Firinda patates ve soslu kanat
Salata ve zeytinyagli fasulye
Simdi cay iciyorum yaninda züberin atıştırmalık toplarından yedim 4 tane falan ama küçüklerHe bide ufak bi parça fit kurabiye
Kizlar tatli konusunda mazur görün reglim yakin duramıyorum zaten genelde fit tatlılar yiyorum
Bide Antep'ten fistik ezmesi geldi su yesil olanlar varya onun yarisini yedim yarisini oglum yedi hatta görsel ekliyim atistirmaliklarimin.
Kilo vermeyi beklemiyorum almam insAllah
Bayaga lezzetli canimSu zuberleri bende merak ediyorum herkes tuketiyor ,afiyetolsun
Ama gunduz artiydimCok iyi bir menu canimbutun eksileri hak ediyosun
Canim tatli konusunda kimseye birsey diyemeyiz hepimiz ayni durumdayiz maalesef :'(Iftar
1 hurma
1 kase unsuz mercimek çorbası
Firinda patates ve soslu kanat
Salata ve zeytinyagli fasulye
Simdi cay iciyorum yaninda züberin atıştırmalık toplarından yedim 4 tane falan ama küçüklerHe bide ufak bi parça fit kurabiye
Kizlar tatli konusunda mazur görün reglim yakin duramıyorum zaten genelde fit tatlılar yiyorum
Bide Antep'ten fistik ezmesi geldi su yesil olanlar varya onun yarisini yedim yarisini oglum yedi hatta görsel ekliyim atistirmaliklarimin.
Kilo vermeyi beklemiyorum almam insAllah
Bende duydum ama denemedim canim. Deneyip sonuc alan duymadim amaKizlar chloe thing egzersizlerini duydunuz mu 2 haftalık program ve okuduğuma gore cok olumlu sonuç alan var acaba gerçekten iyi mi
Belki bu akşam başlarım once metreyi bulayim sonucu anlamak için:)Bende duydum ama denemedim canim. Deneyip sonuc alan duymadim ama
Afiyet olsun2 litre suyumu ictim belki geçmiştir
Dun gece bianda uyku bastırdı ve spor yapamadim :')
Sahur
1 dilimden az siyez ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz antep peyniri
1.5 princ patlak
1 tatli kasigi fistik ezmesi
Yesil çay.
Dun gece fazla tatlıı seyler atistirdim biraz midem bulandı bugun yeğenim gidiyor artik tatli ihtiyacimi minimumda karşılamaya devam ederim :)
Leslie en güzeli benimde spor ayakkabilarim arabada onlari alayim leslie yapayim belki oruçluyken yaparim hafif hafif. Bu arada oruçlu iken spor yaparken ağızdan nefes almamak önemliymiş boğaz kurumasın diye belki ise yarar bi bilgidir diye paylaşayım dedimAfiyet olsun
Bende akşam 25 dk leslie yapabildim. En kötü 1 gün ara ile yapmaya caliscam. Gobegim firladi gene sinir oluyorum
Kizlar chloe thing egzersizlerini duydunuz mu 2 haftalık program ve okuduğuma gore cok olumlu sonuç alan var acaba gerçekten iyi mi