Insallah insallah valla evde oldugunu bilince cok zorlaniyorum.Senin için incelme daha onemli ama tatliyi hamur işini abartma canim
Bende oyleyim.o yuzden kesinkes aldırmıyorumInsallah insallah valla evde oldugunu bilince cok zorlaniyorum.
Bnm esim bogazina cok duskun cnmBende oyleyim.o yuzden kesinkes aldırmıyorum
Yusra uyandi. Bakalim o uyur küçük uyanırSahur menum kiymali biberli yumurta dimates salatalik bi parca kasar 3yesil zeytin 1 hurma yesil cay biraz bazlama. Oglumda uyandi burnumuzda getirdi kizimi kaldirmadim bende oda huysuzluk ederse diye
Vallahi sirayla , ilk gunun guzel gecer insallah canim .bende simdi iyice emzirdim sag sol tekrar sag solYusra uyandi. Bakalim o uyur küçük uyanır
Allah kabul etsin afiyet olsunHayırlı sahurlar arkadaşlar. An itibariyle bende niyetlendimbu da sahur tabagim
Yusra şimdi uyudu. Esleminde sesi geldi. İyice uyanmadan emzirsem diyorum. 6.10 da eşimi kaldircam zatenVallahi sirayla , ilk gunun guzel gecer insallah canim .bende simdi iyice emzirdim sag sol tekrar sag soldepomu bosalti salliyorum huysuz
Hayırlı sahurlar arkadaşlar. An itibariyle bende niyetlendimbu da sahur tabagim
Bende de halsizlik var bayaAciktiiiimmm
Bende de halsizlik var baya
Cok gerginim iyice yoruldum. Sirayla uyuyolar geneIlk günün canim cocuklarla yorulmussundur
Cok gerginim iyice yoruldum. Sirayla uyuyolar gene
Bende surekli bir doyurma derdindeyim. Tam uyumuştum Eslem ağladı sonra geri uyudu ama benim uykum kacti. Zaten idrar yollarim aciyo,hemeroid aciyoAllah sabir versin canimbenimkilerinde yemek yememesi tuttu 3gundur kac kez yemege oturtup kalkıyorum sıkıldım artik
Bende surekli bir doyurma derdindeyim. Tam uyumuştum Eslem ağladı sonra geri uyudu ama benim uykum kacti. Zaten idrar yollarim aciyo,hemeroid aciyo
Yeni oldu ya. Napcam bende bilmiyorum doktora gitmeye de cekiniyorum..Bende öyleyim canim birini bitirim birine geçiyorum yeseler gercekten gocunmuycamayy hemoroidinde mi var sivida tüketiyorsun gecmis olsun