Orucluyken yapamam canim. Sonra sinirden cocuklara sararimLeslie en güzeli benimde spor ayakkabilarim arabada onlari alayim leslie yapayim belki oruçluyken yaparim hafif hafif. Bu arada oruçlu iken spor yaparken ağızdan nefes almamak önemliymiş boğaz kurumasın diye belki ise yarar bi bilgidir diye paylaşayım dedim
Sizin cok gec oluyor canim iftar. Uyumazsan da dayanamazsin ki mecbur uyuman lazımIftardan sonra hemen uyumama çözüm bulamiyorum kizlar cok agir kalkiyorum yemek yiyip kalkana kadar 21.30 oluyor sonrada cocuklari uyuturken bende uyumus oluyorum , ramazanda bende dinleniyip diye aksamuzeri biraz uyuyorlar yoksa iftra kalcak uyku ama yedigdim gibi uyumus oluyorum bende
Sizin cok gec oluyor canim iftar. Uyumazsan da dayanamazsin ki mecbur uyuman lazım
Eşimin yediklerini yazayimmi sizr
Elimden buyuk beyaz ekmek kaşarla tost, haslama yumurta, domates salata, 1 kk peynir, 1 kase akşamdan kalan yemekve zayifladi 1 haftada.
Hayret ediyorum yaa bu yemeye. Ama cok az uyuyor, isleri cok yogun surekli mesai yapıyor
Evet metobolizmasi hizli herhalde.Gündüz pek uyumamda uzaak bile yetiyor canim
Bunyesi yakiyordur canim esimde her ramazan zayiflar ama 2kati yemek yer
Ya eşler niye böyle benim ki habire cikolata yiyor ve asiri zayif ona kilo aldırmaya calisiyorum kendimi zayiflatmayaEşimin yediklerini yazayimmi sizr
Elimden buyuk beyaz ekmek kaşarla tost, haslama yumurta, domates salata, 1 kk peynir, 1 kase akşamdan kalan yemekve zayifladi 1 haftada.
Hayret ediyorum yaa bu yemeye. Ama cok az uyuyor, isleri cok yogun surekli mesai yapıyor
Yani benimki çok zayif degil ama yemesine göre cok almıyor yaniYa eşler niye böyle benim ki habire cikolata yiyor ve asiri zayif ona kilo aldırmaya calisiyorum kendimi zayiflatmaya
Ben cumartesiye göre arti geldim. Cok moralim bozuk
Ay zor bir durummmKizlar ya o kadar oruc tuttum ilk kez orucluyken adet oluyorum 2saat kalmisti gitti orucum
Iftar
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
Iki buyukcene dilim pizza(siyez ve organik bugdayli)
200 ml ayran
Kucuk bi parca fıstıklı çikolata
Ve bikac karadut
Evet canim hazir regli iken tam zamaniAllah kabul etsin canim
Yarin geriden spora baslarim diye dusunuyorum bu 1haftayi iyi degerlendiriyim
Evet canim hazir regli iken tam zamanibende teravih kilip su chloe thing egzersizlerine bakicam
Oyle dusunme. Tuttugun kadarinin sevabına nail olursun inşallah üzülmeKizlar ya o kadar oruc tuttum ilk kez orucluyken adet oluyorum 2saat kalmisti gitti orucum
Canim simdi arti gordun ya motivasyon düşüklüğü yaşamış olabilirsin olur oyle afiyet olsun arada kaçamakta iyi geliyorAh ben bu gece neler neler yediiiommm :'((((