Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Orucluyken yapamam canim. Sonra sinirden cocuklara sararim iftardan 1 saat sonra falan iyi oldu akşam

Sizin cok gec oluyor canim iftar. Uyumazsan da dayanamazsin ki mecbur uyuman lazım

Eşimin yediklerini yazayimmi sizr

Elimden buyuk beyaz ekmek kaşarla tost, haslama yumurta, domates salata, 1 kk peynir, 1 kase akşamdan kalan yemek ve zayifladi 1 haftada.

Hayret ediyorum yaa bu yemeye. Ama cok az uyuyor, isleri cok yogun surekli mesai yapıyor

Sizin cok gec oluyor canim iftar. Uyumazsan da dayanamazsin ki mecbur uyuman lazım

Gündüz pek uyumamda uzaak bile yetiyor canim

Bunyesi yakiyordur canim esimde her ramazan zayiflar ama 2kati yemek yer

Gündüz pek uyumamda uzaak bile yetiyor canim

Bunyesi yakiyordur canim esimde her ramazan zayiflar ama 2kati yemek yer
Evet metobolizmasi hizli herhalde.
Birde diyor ben diyet yapsam senden fazla kg veririm. Dedim verirsin tabi senin meton benden hizli ve surekli hareket halindesin

Ya eşler niye böyle benim ki habire cikolata yiyor ve asiri zayif ona kilo aldırmaya calisiyorum kendimi zayiflatmaya

Slm kizlar aksam gelemedim. Zaten iftar menumde okdukca karisik ve yasakli o yuzden s gecelim . Yani gercekten aetik kilo verme derdim yik almayayim su donemde vernis kadar sevinicem . Sahur 1haslanmis yumurta domates salatalik biber 2 dilim kizarmis salam , labneli ekmege balbsurdum azcik ve yesil cay.

Bugun eksi mayali pizza yapacaktım sabahtan mayayi beslemem gerekiyodu o yuzden normal maya ile yapicam organik bugday unu ve siyez kullanicam. Malzemeleri aldigim icin ve sekersizde canim cok çektiği için yapicam elimden geldiğince sağlıklı tutmaya calisiyorum

Ben cumartesiye göre arti geldim. Cok moralim bozuk

Eklentiler

• IMG_20210419_161942.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 21
Iftar
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
Iki buyukcene dilim pizza(siyez ve organik bugdayli)
200 ml ayran

Kucuk bi parca fıstıklı çikolata
Ve bikac karadut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…