Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Gunaydin kizlar
Sahur da
domates salata
1.5 kk peynir
2 haşlama yumurta
Küçük bir tost

Maalesef yumurtalarim rafadan olmuş, hiçte sevmem. Sirf cok acikirim korkuma zorla yedim. Ama şimdiden acıkmış hissediyorum hiç tok tutmadi :'(

Kizlar bem hic diyet yapamiyorim yaa bogazimi tutamiyorum aksam hafif yesem illa bi sekilde bisey oluyo engel olamiyorum .kayinvakidem bazlama yapip getirmis dunde pastame pogacasi yaptirmislar posetleyip getirmis bide ekler yaptirmislar tutamiyorum kendimi . Yani yediklerimi yazipta sizinde caninizi cektirmek istemiyorum . Oglumda iki azindis cikariyor ne gece nengunduz uyuyor cok zor bi ramazan geciriyorum Ben cekiliyorum bayram sonu toparlicam insallah . Kendinize iyi bakin hayorli ramazanlar

Olsun canim üzme kendini.hepimiz aynı durumdayız. İnşallah yine de sabit kalırsın kg almazsin

Dun tartilmamistim simdi tartildim 61 im .28 martta baslamistim 3haftayi 3kilo olarak tamamladim bu hafta hic eksi yok umarım regl donemini eklenmeden atlatirim aksam tum ogun olarak yazarim

Dun tartilmamistim simdi tartildim 61 im .28 martta baslamistim 3haftayi 3kilo olarak tamamladim bu hafta hic eksi yok umarım regl donemini eklenmeden atlatirim aksam tum ogun olarak yazarim
Aman artiya geçme benim gibi. Üzülürsün canim :'( cumartesi 86.5 görmüştüm ne güzel bugun kimbilir kaç gelicem

Sahur
Sütlü kahve
1.5 princ patlagi
1 tatli kasik fistik ezmesi
Bugün uğramadın canim nerelerdesin

İyi akşamlar

İftar menüm

1 kepce dugun corbasi

1 bardak ayran

Az mantarli sebze yemegi

3 yk bulgur pilavi

Bol salata

Detoks suyumu içiyorum

1 filtre kahve içtim

Birazdan ara öğün 2 top dondurma hakkimi kullancam. Hatta o kadar bile yemem sanirim. Kafami topladim artik menulerime uycam

Sabah tost ekmegine tost 1dilim ekmek kadar ,
Ara karisikcerez 1filtre kahve
Aksam 1kucuk dilim firin makarna ,2 kanat , 2yemek kasigi karisik sebze
Detoks suyu yapicam az sonra

Afiyet olsun canim süper

Oruclu Emzirirken miden bulaniyor mu ?

Iftar (kayinvalidemdeydim)
1 kepce tarhana
4 sarikanat
Salata
Ve 1 hurma

Burasi gayet iyiydi
Cesit cesit tatli almis kayinvalidem ve yedim hunharca su içiyorum simdi eve geçince leslie yapmayi dusunuyorum verdiklerimi almaktan korkuyorum ama ramazanda cok zor oluyor ya komşular bisey yolluyor ya kayinvalidem

Bende aksam oyleydim. Oyle boyle dengelicez iste. Bugun 87.4tüm

Şimdi 3 mile leslie yaptim 45 dakika falan sürdü. Sporum bittiğine göre gidip camasir asabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…