- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Yeni oldu ya. Napcam bende bilmiyorum doktora gitmeye de cekiniyorum..
Yemeyen cocuk cok zor yusra hâla cok secici
Ay uzuldum canim ya çocuklar zaten zorluyor seni ramazan birde huzursuzluk yaşamışsın insAllah düzene girer hersey. Kacamak olur canim onemli olan ipin ucunu salmamakİftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte
Maalesef tatli...
Ramazan epey zorlayacak bizi kizlar orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Bu arada sporumu yaptim simdi 30 dakika falan cok verimli değildi biraz terledim gece olduğu icin kimseyi rahatsız etmemeye çalıştım o yuzden sınirli hareket yaptim ama hiç yoktan iyidir di mi? :)Bende iftara yakin 1 litre suya yesil limon 1 cilek ve yarim tarcin atıp ictim arada ustune sicak su ekleyip ictim 2 litre olmuştur sahura kadar 2.5 litre olur :)
İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte
Maalesef tatli...
Ramazan epey zorlayacak bizi kizlar orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Dün ben istedim. Birde konuştugumuz seyi almamis ondan kavga cikardim, gözüm dönmüştü resmen yaaAfiyet olsun canim ,esin cok seviyorsa tatli birgun alip birgun almamayi teklif et istersen boylece senide daha az zorlar
Emzirirken oluyor malesef Allah yardim etsin
Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elme 2 kayisi kurusu. Bu ne yaaSahurum biraz karisik oldu yarimkase kadar bulgur oilavi ,domates ,salatalik ( kalan yemekleri atmak istemiyorum kac gundur tutturamadim cok oluyor )
2krep ,1tatli kasigi bal ,2ser ceviz cilek
Dün ben istedim. Birde konuştugumuz seyi almamis ondan kavga cikardim, gözüm dönmüştü resmen yaaşimdi arada kendime fit tatlilar yapmayi düşünüyorum. Ya da evde ben daha az şekerle yaparim. Dışarıdan alinanda ne kadar seker var belli degil
Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elme 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa
Verdi canim menuye uyuyordum aslinda. Ama cocuklarin akşamdan kalan yemeğini yememeliydim birde salata da sonucta yagli tuzluydu en guzeli sade domates salata. Zaten eşimde pişman oldu menemen istediğine bundan sonra haslama yumurtaya devamkeOluyo bazen canim ,eger kalori hesaplarsan bazi fit tatlilar bile normal yedigimiz tatli kadar kalori yapiyor porsiyon farkiyla ,evde vaktin olursa en iyi tabiki kendine gore yaparsin sanirim bugun bende yapicam
Sahurunu iyi tutunca acikmazsin belki canim ,diyetisyen sahurluk menu vermiyor mu
Menemen cok susarım zaten.Verdi canim menuye uyuyordum aslinda. Ama cocuklarin akşamdan kalan yemeğini yememeliydim birde salata da sonucta yagli tuzluydu en guzeli sade domates salata. Zaten eşimde pişman oldu menemen istediğine bundan sonra haslama yumurtaya devamke
Yandim yandim ah ne yandimMenemen cok susarım zaten.
Verdi canim menuye uyuyordum aslinda. Ama cocuklarin akşamdan kalan yemeğini yememeliydim birde salata da sonucta yagli tuzluydu en guzeli sade domates salata. Zaten eşimde pişman oldu menemen istediğine bundan sonra haslama yumurtaya devamke