Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Afiyet olsun güzel olmuş. Mate cayi nedir
Teşekkür ederim canım Mate çatını diyetisyen önerdi yağdan yakıyor tok tutuyor dedi günde 2 fincan içmemi tavsiye etti ve doktor aynı zaman da katı ve sıvı yiyecekleri aynı anda tüketmememi de söyledi tüp mide ameliyatı olanlara da bunu tavsiye ediyorlar galiba öyle okumuştum demiyorum bakalım nasıl olacak

Gunaydin hanimlar. Haslanmis yumurta domatrs salatalik 5 yesil 5 siyah zeytin kibrit kutusu peynir 2 top peynir 2findik 2 kaju 2 badem 1 kayisi 1yaprak kivircik 1yaprak aysberk (biylemi yaziliyo emin olamadim) 1fincann yesil cay .ekmek tuketmedim

Günaydınn. Şimdi tartıldım. 87.75 ile başlıyorum.
birkaç bardak suyumu içip kahvaltı hazırlığına başlayacağım
Herkese afiyet olsun

Günaydın kizlar, afiyet olsun. Bende kahvaltimi yaptim saat 10-10.30 arası. Bugun degisik bir tarif denicem. Eger beğenirsem sizle de paylaşcam. Kahvaltinin yanında bir dilim ekmek vardi

Eklentiler

• IMG_20210316_113106_054.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 34
Midem kaynar kazan gibi kızlar. Regl oldum bugun acayip şiş hissediyorum kendimi. İnşallah haftaya pazartesi bu şişlikle güzel bir eksi bekliyorum. Şöyle 2 2.5 kg gitse birden

Hayirli sabahlar kahvaltim;
Sebzeli yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim esmer ekmek
Filtre kahve

Son 20 günüm o yuzden hazir dikkat ediyorken son kilolarımi vermek istiyorum fazla ve gereksiz gördüğünüz seyleri lutfen yazın
Taytimi giydim evi toparlayim zumba yapmaya calisicam

Merhaba kızlar herkese afiyet olsun, ben de 11.00 gibi kahvaltımı yulaf lapası ile yaptım.
1 bardak laktozsuz süt
3 yemek kaşığı yulaf
1 tatlı kaşığı kakao
1 çay kaşığı bal ekledim. Üzerine de fıstık serptim yanında da şekersiz Türk kahvesi içtim.

Su yulafi bi sevemedim . Leslie yaptim 15 dk . Biraz dinenip gobek eritme egzersisi yapicam .kizim diyoki zayiflamis gibi gorunuyosun . Dinlenirken ara ogun yapayim bari turk kahvesi 2 hurma .

Afiyet olsun fazla birşey gormedim. Ama kilonuza gore nasildir bilemiyorum

Su yulafi bi sevemedim . Leslie yaptim 15 dk . Biraz dinenip gobek eritme egzersisi yapicam .kizim diyoki zayiflamis gibi gorunuyosun . Dinlenirken ara ogun yapayim bari turk kahvesi 2 hurma .
Yulafi puding gibi yapinca harika oluyor valla. Yogurtla da ben seviyorum öğün yerine. Kuru meyve kuru yemiste ekliyorum

Ben yulaf seviyorum ama eşim pek sevmiyor granola yapiyorum çoluk çocuk cok seviyoruz çıtır çıtır ve lezzetli oluyor özellikle ramazanda bir tepsi hazirlayip sahur için kapali kutuda bekletiyorum cok pratik ve doyurucu oluyo oyle deneyebilirsiniz:)

Tamam cok tesekkur ederim bakayim tariflere .afiyet olsun size

Dilli bal kalbe giden yolu iyi bilir . Biraz bama eslik etti yoruldum dedi kacti 2 dk surdu sporu ara ogunum baltalandi bak uyandi sipa geri uyutmaya calisiyorum yorulmusjm bacaklarimda derman yok sallamaya
Bende de bugun ev işleri yoğun. Neyse ki yemeğim vardi. Mutfak halisini kaldirmam lazim ama nasil kaldircam bilmiyorum eslemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…