Hoşgeldiniz. Bende 111le baslamistim. Ben biraz kaplumbağa hizinda ilerledimMerhaba canım gezinirken rastladım topiğine ben de sana katılabilirim kilolarımız yakınmış doğumdan sonra aldıkça aldım1aydır diyet yapıyorum 105.9 ile başladım 7kilo verdim bende 98.8 çıktım bu sabah dbakalım bu sefer kararlıyım inş yaza versek ne güzel olur
Ben kahvaltımı yapalı oldu bugunluk böyle olsun yarın listedekine uyarım inş
bir çay bardağı süt ve 3 yemek kaşığı yulaf 1çay kaşığı pekmez ve 1tane çilek
Hosgeldiniz. Eve ayri yemek yapmak zor geliyor ama yapmadikca da maalesef onların yediklerin yedikce en kötü yerimizde sayiyoruz ya da uzerine ekliyoruzSelam bende varım. Aranıza katilabilir miyim?
36 yaşında 168 boy 81.7 kilo . Benim kilo almamda evledikten sonra basladi dogumlarla arttı şimdide inmiyor 1 hafta sıkı diyet yapıp 4 kilo veriyorum diğer hafta hop geri geliyor bu daha yapılabilir geldi listeler seçenekler çok iyi çünkü evdekilere ayrı bana ayrı yapınca olmuyor bir yerde ipin ucu kaçıyordu.
O kadar beyazdan birsey olmaz canim afiyet olsun ekmek yedin mi? Ben bu sabah ekmeksiz geçirdim. Detoxunda harikaOglusun beyazinida yiyim dedim ama huylandimyesil cay .detox auyuda hazirlamistim geceden yesil elma limon ve kabuk tarcinli
Bende emziriyorum sorun yaşamadim şimdiye kadar. Ben kilomdan memnun olmadığım için yapmak zorundayımHayırlı uğurlu olsun canım. Bende baslamak ıstyormda emzik bitsin diye bekliyorum. Spor bile yapamıyorm vucut direnci azaldığı ıcın sütun kalitesi dusuyormus. Zaten 1 yıl doldu sutün değeri ilk zamanlarkı kadar degıldır diye dusunuyorum.ıyıce dusurmıyeyım.
Anladım kuzum... Bende vermek istiyorum bir 5 kilo daha. Bide vucudumun toparlanması lazım. Emzik bitsin heyecanla bekliyorum valla o gunu. Cunku suan da istediğim hıcbıseyi yapamıyorm. Saç uzatma teknıgım var onuda yapıcam emzik bıtsın. Neyse bebem bol bol emsın daha en az 1 seneBende emziriyorum sorun yaşamadim şimdiye kadar. Ben kilomdan memnun olmadığım için yapmak zorundayım
İnşallah emsinler de biz ağırdan almış olalımAnladım kuzum... Bende vermek istiyorum bir 5 kilo daha. Bide vucudumun toparlanması lazım. Emzik bitsin heyecanla bekliyorum valla o gunu. Cunku suan da istediğim hıcbıseyi yapamıyorm. Saç uzatma teknıgım var onuda yapıcam emzik bıtsın. Neyse bebem bol bol emsın daha en az 1 sene
Ekmek yemedim cnm ekmek yok aksam aliverise cikicam fazlaca alip buzluga aticam . Sagol cnm. Senin tabakda harika afiyet olsunO kadar beyazdan birsey olmaz canim afiyet olsun ekmek yedin mi? Ben bu sabah ekmeksiz geçirdim. Detoxunda harika
İlk başlarda zorluyor ama ilk giden kglarda iyi gidiyor. Afiyet olsunBen de kahvaltımda;
1 haşlanmış yumurta
7 top peynir
3 zeytin
1 havuç yedim.
Ben pek ekmek yemem, ekmek yerine havuç yedim nişasta bazlı karbonhidrat olarak
Geç yediğim için öğle yemeği yemeyeceğim ara öğün yaparım 1 saate hurma ve şekersiz kahve ile
Sporumu da yaptım bu arada Squatgirl'den dün attığım videoyu yaptım hamlıktan kesin yarın bacaklarım ağrır.
İlk başlarda zorluyor ama ilk giden kglarda iyi gidiyor. Afiyet olsun
Yarından itibaren başlayabilirsin canim hoşgeldinKonun hayırlı olsunn canımçok açıklayıcı yazmışsın herşeyiyle Bende başlasammı acaba diye düşündüm.
Hoşgeldinselamlar canım günlüğün hayırlı olsun ben de şekersiz 21 gün yapsam diyordum başlığı görünce anında damladım
bence ben cumartesi başladımHoşgeldintesekkur ederim. Yarindan itibaren başlayabilirsin
O zaman cok güzel bizden öndesinbence ben cumartesi başladım
çikolata krizim gelmişti ama ustalıkla atlattım demin bi kaç kuru erik yemiştim listeye baktım listede varmış bir derin ohh çektim