Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun. Fakat ilk sayfada yazdigim gibi bu diyette yasaklar var. Latte gibi hazir paketli gidalar ya da pilav makarna turevi, şeker alimi olmayacak.Benim kahvaltı; tereyağinda bir adet yumurta, bir dilim ekmek, birkaç dal roka ve yarım domates. Öğlen bir fincan latte, saat 3 buçukta bir avuç kayısı çekirdeği, bir elma. Akşam 6 buçuk civarı bir porsiyondan az taze fasulye, bir dilim ekmek, bir yk pilav, bir kase yoğurt, bir küçük haşlama içli kofte. Ve şuan cooookkkk açım normalde taze fasulyeyi en az iki tabak yerdim ( en sevdiğim yemeklerdedir zira) bir dolu tabak da pilav yerdim
Sağ olun. Aslında latte içmeyecektim ama arkadaşlarla otururken mecbur birşey içmem gerekiyordu. Filtre kahve icemedigim için mecbur öyle oldu, bir dahakine bitki çayı söylerim o zaman pilavı da dayanamadım tek kaşık yedim ama dediğim gibi, günlük yediğim porsiyonlar göre bunlar hiçbir şey idiAfiyet olsun. Fakat ilk sayfada yazdigim gibi bu diyette yasaklar var. Latte gibi hazir paketli gidalar ya da pilav makarna turevi, şeker alimi olmayacak.
Ara öğün yapabilirsiniz, yine ilk sayfada alternatifler var. Detayli yazdim
Bu aslinda 21 gün olma sebebi vucudun kabullenip alişması 21 günde oldugu icin. Bozdugunuzda tekrar baslamak gerekiyor. Yarindan itibaren dikkat ederseniz farki da net görürsünüz surec bittigindeSağ olun. Aslında latte içmeyecektim ama arkadaşlarla otururken mecbur birşey içmem gerekiyordu. Filtre kahve icemedigim için mecbur öyle oldu, bir dahakine bitki çayı söylerim o zaman pilavı da dayanamadım tek kaşık yedim ama dediğim gibi, günlük yediğim porsiyonlar göre bunlar hiçbir şey idi
Cok güzel menü tebrik ederimSabah uyanınca filtre kahve
Kahvaltı 2dilim peynir 1 dilim ekmek 6 zeytin çay yesillik
Yeşilçay 2 kuru erik
1 kase yoğurt 1/2 muz tarçın
Sade Nescafe
8 YK kurufasulye 1dilim ekmek salata
Sade türk kahvesi 12 badem
3lt su 30dk squatgirl ve gün biter
İsterseniz cuma ve pazartesi yapalim. Haftasonu kacamak var mi yok mu daha net görürüzTartı haftalık mi olacak???
Afiyet olsun güzel menü bende yesilcay ictim az önce dukkani kapadimMerhaba kızlar bol eksili akşamlar olsun.
Ben de saat 19.00 gibi akşam yemeğimi yedim: 1 tabak etli nohut yemeği, yoğurt, birkaç kaşık da zeytinyağlı pırasa yedim.
Şimdi de hibisküs çayı içerek günün yeme içmesini bitiriyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun günlüğün, yukarıdaki söze bayıldım
Afiyet olsun canim cok güzelSabah kahvaltiyi paylasmistim ,1.ara ogunde nescafe 2de hurma yedim ogle yemegi 1tabak pirasa. 2. Ara ogunde domates salatalik yedim aksam yemegi kavurma bulgur pilavi salata ve yogurt yedim. Hic ekmek tuketmedim. Aksamda cayin yaninda 3tane kuru kayisi hir kac kuru yemis .ve detox suyumu bitirememistim onu icicem yatana kdar.
Afiyet olsun güzel olmuş. Mate cayi nedirKahvaltı
3 yk yulaf
1 çb süt
1 çk pekmez
1 çilek
Ara Öğün
2 havuç
1fincan şekersiz Türk kahvesi
1 kuru hurma
1 fincan Mate çayı
Akşam Yemeği
1porsiyon Bulgur pilavı
1porsiyon firinda patatesli tavuk
Tabi hoşgeldiniz. Siz baya deneyimlisiniz oyleyseMerhaba bende bu diyeti daha once yapmıştım yine başladım bu sefer 63 gun yani 3x21 yapiyorum bugun son 21e basladim 4 nisanda bitiyor sizinle devam edebilir miyim? Başlangıç 68 suan 64
Elimden geldiğince dikkat ediyorum baska bi yerde cok ısrar edilmedikten sonra kaçırmadım. Onlarda ölçülü seviyede icinde un veya princ olan şeyler. Seker hic kaçırmadım.Tabi hoşgeldiniz. Siz baya deneyimlisiniz oyleyse
Tebrik ederim gercektenElimden geldiğince dikkat ediyorum baska bi yerde cok ısrar edilmedikten sonra kaçırmadım. Onlarda ölçülü seviyede icinde un veya princ olan şeyler. Seker hic kaçırmadım.