Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Ben yulaf seviyorum ama eşim pek sevmiyor granola yapiyorum çoluk çocuk cok seviyoruz çıtır çıtır ve lezzetli oluyor özellikle ramazanda bir tepsi hazirlayip sahur için kapali kutuda bekletiyorum cok pratik ve doyurucu oluyo oyle deneyebilirsiniz:)
Birde yulaf lapasi 1 incirle ve tarçınla pişirip soğuyunca üzerine kuruyemis koyuncada guzel oluyor hatta bayaga tatli oluyo 1 incirle bile. Yulafin tadi pek gelmiyor

Bende de bugun ev işleri yoğun. Neyse ki yemeğim vardi. Mutfak halisini kaldirmam lazim ama nasil kaldircam bilmiyorum eslemle
Benim yemekte yok kendime dunden ogle yemegi ayirmistim simdi birakirsam ayak ustu bi kahve icip yada sut daha pratik yapicam bir yandan aksama daha cok var ama cocuklara corba icirmem lazim

Bende yarim saat once falan ara öğün yaptim kizlar harika oldu bu tarif

Eklentiler

• IMG_20210316_135748.jpg
    IMG_20210316_135748.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210316_135742.jpg
    IMG_20210316_135742.jpg
    174,7 KB · Görüntüleme: 32
Ara da değişik şeyler denicem bu şekilde.

Ben şekersiz de olduğum için bitter kullanmadim paketli gida diye. Hindistancevizi yagi, zeytinyagi, kakao ve bal kullandim. Fazla yemedim tabaktaki sadece

Eklentiler

• Screenshot_20210315-210136.png
    Screenshot_20210315-210136.png
    294,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20210315-210128.png
    Screenshot_20210315-210128.png
    657,4 KB · Görüntüleme: 34
Ogle yemegi dunden azcik bilgur pilaviyla et kalmisti onu isittim 1kase yogurt yanina cocuklara kofte kizartmistim 1 tanede ben yedim 😂. . Ara ogunde azcik kuruyemis tarcinli sut ictim

Aksam belki yazamam simdi yazayim tarhana corbasi bide kiymali ince bulgurlu kabak dolmasi yaptim sarimsakli yogurt ve salcali sos dokucem bide salata yapacagim. 2kepce corba 2veya 3tane kabak yerim diye dusunuyorum tabi Allah izin verirse🥰. Ekmek yine yemicem. Yarinde ekmek tuketmicem bubhaftayi ekmeksiz gecirebilirim belki 🤗

Aksam belki yazamam simdi yazayim tarhana corbasi bide kiymali ince bulgurlu kabak dolmasi yaptim sarimsakli yogurt ve salcali sos dokucem bide salata yapacagim. 2kepce corba 2veya 3tane kabak yerim diye dusunuyorum tabi Allah izin verirse🥰. Ekmek yine yemicem. Yarinde ekmek tuketmicem bubhaftayi ekmeksiz gecirebilirim belki 🤗
Ekmek yemende sorun yok canim. 1er dilim ogunlerde yiyebilirsin tam bugday kepek cavdar tabiki.

Ah dolma... Cok ozledim. Artii kış sebzesi almicam ya

Yarim saat zumba+spor
Ara ogun yok
Yemek:
1 ızgara tavuk
Domates sosunda pişmiş tam buğday makarna(yagsiz)
Yogurtlu semiz otu salatası

44 gundur ilk defa makarna yedim😅

Ben genelde kahvalti bikac saat sonra yemek bikac saat sonra ara ogun yapiyorum aksam esim ivir zıvır atistirmayi sevdiği için. Onuda en son yazarim ne yediysem

Yarim saat zumba+spor
Ara ogun yok
Yemek:
1 ızgara tavuk
Domates sosunda pişmiş tam buğday makarna(yagsiz)
Yogurtlu semiz otu salatası

44 gundur ilk defa makarna yedim😅

Ben genelde kahvalti bikac saat sonra yemek bikac saat sonra ara ogun yapiyorum aksam esim ivir zıvır atistirmayi sevdiği için. Onuda en son yazarim ne yediysem
Bende de kepek makarna var da en zor gunlere saklicam 😅

Ekmek yemende sorun yok canim. 1er dilim ogunlerde yiyebilirsin tam bugday kepek cavdar tabiki.

Ah dolma... Cok ozledim. Artii kış sebzesi almicam ya
Biliyorum cnm ama dun ekmek almayi unutmusum yine🤣 daha etkili olur diye boylee safsalayayim diyorum . . Sende yap canim kabaklar ufak guzeldi simdi pisircem

X