Hoşgeldiniz. Herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz aslinda sadece diyet için değil de alışkanlık olarak bunu sürdürebilmek önemli olcak. İnşallah alışkanlık kazanmış oluruzMerhaba, benim de aklımdaydı ne zamandır başlamak. Konunuzu görünce gaza geldimbana da vesile olmuş oldunuz, ben de başlayayım yarın umarım irademe hakim olabilirim
Daha önce bir kere deneyebildim, 19 gün sürdü. Kilo anlamında birşey değiştirmedi ama çaya şeker kullanmayı bıraktım bu sayede. Dediğiniz gibi, alışkanlık olarak sürdürebilmek önemli. Hoş buldum bu aradaHoşgeldiniz. Herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz aslinda sadece diyet için değil de alışkanlık olarak bunu sürdürebilmek önemli olcak. İnşallah alışkanlık kazanmış oluruz
Ben zaten cay kahveyi 5 6 aydir sekersiz icmeye basladim. Ekimden beri diyetteyim ama hep kaçamaklarla. Bende pco ve insulin direnci oldugu icin cok kacamak yapiyorum. Ayrica emziriyorum 1 yasinda bebegim var. O yüzden bu kacamaklara son vermek için bunu denemeye karar verdim.Daha önce bir kere deneyebildim, 19 gün sürdü. Kilo anlamında birşey değiştirmedi ama çaya şeker kullanmayı bıraktım bu sayede. Dediğiniz gibi, alışkanlık olarak sürdürebilmek önemli. Hoş buldum bu arada
Cok sevindim canim hoşgeldinCanim bende yaomaya karar verdims esimle birkikte yapicaz insallah . Sabah Allah izin verirse meu bende paylasirim diger gunlere ornek olur birbirimizesuan kilomu yazmayayim sabah ac karnina ve wc ciktiktan sonra yazacagim insallah en az 5 kilo veririm veririz
Insallah canim insallah cok heyecanliyimCok sevindim canim hoşgeldininşallah verimli bitirip ramazana güzel bir baslangic yaparız
Yeni konu açtım düşünürseniz yapalım şu işi birlikte
Bonus
74FRIDA
@HasibeG
@Seferye hatun
@yst38
@Fit mutlu anne
@bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@lolaxx
@oynakbasi34
Çok güzel bir günlük olmuşYeni konu açtım düşünürseniz yapalım şu işi birlikte
Bonus
74FRIDA
@HasibeG
@Seferye hatun
@yst38
@Fit mutlu anne
@bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@lolaxx
@oynakbasi34
İlk sayfaya yazdim canim malesef yasak onlar ve tüm abur cuburlarInsallah canim insallah cok heyecanliyim. Pirinc yasak demi makarna icinde uzgunum ama neyse artik
İnşallah bu defa başarcamÇok güzel bir günlük olmuşzoru başarıyorsun vallahi bravooo tebrik ederim. seni zaten taktir ediyordum şimdi 21 gün şekersize başlıyorsun inanıyorumki bunuda başaracaksın
Ne zaman hazir hissedersen o zamanDüşünürüm düşünmem mi hayırlı olsun15 te başlayamayabilirim ama baya düşünüyorum
Gunaydin canim hayirli olsun bakalim basladik :)Mrb ,herkese gunaydin baslangic gunumuz hayirli olsun . 58.800 ile 59 arasinda kilom emin olamadim cunku her yerde baska rakam gordum . 59u baz alayim bari. Henuz kahvalti yapamadim gun icinde foto atarim. Foto atarsam veya menu yazarsam daha sorumluluk hissederim daha iyi asilirim diye dusunuyorum.
Mrb ,herkese gunaydin baslangic gunumuz hayirli olsun . 58.800 ile 59 arasinda kilom emin olamadim cunku her yerde baska rakam gordum . 59u baz alayim bari. Henuz kahvalti yapamadim gun icinde foto atarim. Foto atarsam veya menu yazarsam daha sorumluluk hissederim daha iyi asilirim diye dusunuyorum.
Gunaydin canim hayirli olsun bakalim basladik :)
İster akşam toplu menü yazilabilir, isterseniz aninda yazabilirsiniz farketmez. Bende atabildikçe resimli aticam, kizdan telefonu kurtardikça :)
Teşekkür ederimmmGünaydıngazanız mübarek olsun kolaylıkla ilerleyin inşallah