Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kizlar bu direnc olayi 1 ay hatta daha fazla surebiliyormus ramazana kadar kendimi sıksam ramazanda kirarim belki direnç kilomu
Canim bazi degisiklikler gerekiyor. Senin kilonda evet uzun surebilir. Mesela ben yağı biraktim şuan kahvaltida. Sadece salata da ve sebze yemeklerimde zeytinyagi kullancam. Ekmegimi degistirdim aylardir tam bugday yiyordum. Cavdar aldim ve bu sabah 89.3 gördüm direnci kırdım

Kizlar bu direnc olayi 1 ay hatta daha fazla surebiliyormus ramazana kadar kendimi sıksam ramazanda kirarim belki direnç kilomu
Birde öğün saatlerini gözden geçir muhakkak. Aksam yemegi erken yiyip saat 6dan sonra acikip atistiriyorsun sanirim. Ben gordumki o saatten sonra yenilenler saglikli bile olsa kg verdirmiyor

Ayy superr

Slm kizlar kagvaltida cocuklarla 2 yumurtadan ortak peynirli imlet 1bardak sut 2de zeytin yedim . Ara ogun cay ictim. Simdi bi kahve iccem yabina 1 Hurma

Ara ogun turk kahvesi ,5findik ,1cilek
Bugun ogle yemedim bi saate yersem aksam tekrar meyve yer bititririm sanirim

13.30 1.ara
3 çilek
5 fındık
1 sb kefir

2.ara 16.20
5 badem
3 gun kurusu
Yesilçay

Ara ogun kahve. Oglen 1 kase terbiyeli yogurt corbasi tam bugday unuyla yaptim.. 2.ara ogun 1kase kucuk cilek 1bardak tarcinli sut

Afiyet olsun kizlar. Bende saati farketmedim hemen aksam yemegimi hazirlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…