İsirik neymiş neymişKizlar misafirim vardı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim soslu sucuk
Beyaz peynir
1 dilim siyez ekmek
Kahve yanında ufak bir ısırık 65.gunumdu artik diyetten ciktim ama bozmuyorum
Ara Amasya elma
Haahahah ay unutmusummmm orayi cikolata ama findik kadar bile yokturİsirik neymiş neymişyazmamişsin
Afiyet olsun canimHaahahah ay unutmusummmm orayi cikolata ama findik kadar bile yoktur
Yemek
1 tabak etli sebze yemegi(turlu gibi
Yogurt
Lahana ve tursu salatasi
2 3 kasik arpa şehriye pilavi
Ben bu akşam porsiyonu kaçırdım. Disardan soyledim. Kebap,bulgur, marul, köz biber köz domates ve haydari oldu. Lavaslarini yemedim buzluga koydum bu da basaridir dimi :)
Olsun canim arada olur önemli olan dengelemekAksam yemegi az sebze turlusu ,1dilim ekmek ,1hurma emzirdikce basim dondu bugun aksam yemekten sonra kacamak oldu ama cikolata degil yazmiyim ne yediğimi sicak su limon icerim uyumadan
Sagol canimOlsun canim arada olur önemli olan dengelemek
Ben saat 4te ara ogunumu yapamadigim icin hatlar karıştı yaKizlar ben beslenme diye bir uygulama kullaniyorum yediklerimi yazıyorum kalorolerini yaziyor ve günlük 1000 kalori aliyorum ortalama. Kalori takibi yapınca istediğini ölçülü bi sekilde yiyebiliyorum sınırı asmadan
Maalesef bilmiyorum canim. Benimde gobegim berbat durumdaKizlar kilo verince gobegimdeki catlaklar iyicebelli oldu . Sıkilastirici kullandiginiz bi urun veya tavsiyeniz varmi . Niveanin vardi bitti gayet memnundum ama efsane bisey varsa bu defa onu alabilirim
Canim bende bilmiyorum malesef.. ama benimde yagli duruyo sporla toparlicam inşallahKizlar kilo verince gobegimdeki catlaklar iyicebelli oldu . Sıkilastirici kullandiginiz bi urun veya tavsiyeniz varmi . Niveanin vardi bitti gayet memnundum ama efsane bisey varsa bu defa onu alabilirim
Kizlar ben beslenme diye bir uygulama kullaniyorum yediklerimi yazıyorum kalorolerini yaziyor ve günlük 1000 kalori aliyorum ortalama. Kalori takibi yapınca istediğini ölçülü bi sekilde yiyebiliyorum sınırı asmadan
Kizlar kilo verince gobegimdeki catlaklar iyicebelli oldu . Sıkilastirici kullandiginiz bi urun veya tavsiyeniz varmi . Niveanin vardi bitti gayet memnundum ama efsane bisey varsa bu defa onu alabilirim