Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Ya ben 15.30 gibi parka cikardim cocuklari. O an tok gibiydim yanima bişey almadim. Cocuklara bisküvi aldim. Sonra benim icim kiyil kiyil, bisküvide yemedim. Az once 3 badem 2 hurma attim agzima. Saate bakmamistim. Baksaydim akşam yemegi yerdim şimdi, hatlar karıştı

Ben bu akşam porsiyonu kaçırdım. Disardan soyledim. Kebap,bulgur, marul, köz biber köz domates ve haydari oldu. Lavaslarini yemedim buzluga koydum bu da basaridir dimi :)

Aksam yemegi az sebze turlusu ,1dilim ekmek ,1hurma emzirdikce basim dondu bugun aksam yemekten sonra kacamak oldu ama cikolata degil yazmiyim ne yediğimi sicak su limon icerim uyumadan

Bende yemekten sonra 1 çay ve 1 hurma yemiştim anca girebildim. En son saat 8 de yedim ogunumu daha bisey yemedim ve inanilmaz tokum suan

Ben akşam fazla kacirdim belliydi zaten de. Sonra da yarim bardak kefir ictim hiç acikmadim of

Kizlar ben beslenme diye bir uygulama kullaniyorum yediklerimi yazıyorum kalorolerini yaziyor ve günlük 1000 kalori aliyorum ortalama. Kalori takibi yapınca istediğini ölçülü bi sekilde yiyebiliyorum sınırı asmadan

Kizlar ben beslenme diye bir uygulama kullaniyorum yediklerimi yazıyorum kalorolerini yaziyor ve günlük 1000 kalori aliyorum ortalama. Kalori takibi yapınca istediğini ölçülü bi sekilde yiyebiliyorum sınırı asmadan
Ben saat 4te ara ogunumu yapamadigim icin hatlar karıştı ya

Kizlar kilo verince gobegimdeki catlaklar iyicebelli oldu . Sıkilastirici kullandiginiz bi urun veya tavsiyeniz varmi . Niveanin vardi bitti gayet memnundum ama efsane bisey varsa bu defa onu alabilirim

Kizlar kilo verince gobegimdeki catlaklar iyicebelli oldu . Sıkilastirici kullandiginiz bi urun veya tavsiyeniz varmi . Niveanin vardi bitti gayet memnundum ama efsane bisey varsa bu defa onu alabilirim
Canim bende bilmiyorum malesef.. ama benimde yagli duruyo sporla toparlicam inşallah

Gecen hafta bende 1000 kaloriden az almistim her zaman ise yariyor almam gerekenden az alinca haftalik eksilmwye basliyorum ama bu hafta hic sanmiyorum

Bu konuda benimde yardima ihtiyacim var canim ,doktora ciktigimda derinin altinda hic faydasi olmaz dedi hala mosmor belimin kenarlari karnim ilkinden cok ctlamisgi oraya bikac krem eklendi karin kasi yapinca geciyor diye okudum ,krem bulursam bendd talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…