Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Sekersiz recel yapmayi dusunuyorum , nette hep chia tohumu yazmislar sacma geldi biraz bildiginiz tarif var mi

Sekersiz recel yapmayi dusunuyorum , nette hep chia tohumu yazmislar sacma geldi biraz bildiginiz tarif var mi
Chia tohumu jel gibi oldugu içindir. Bende dusundum ama yapmadım şuan ihtiyac duymuyorum meyveler iyi geliyor. Onun yerine pekmez bal daha iyi gibi

Kizlar ben aksam cikolata yapayim dedim tahin kavanozun dibindeydi bulasik cikarmayim kavanozda yapayim dedim malzelerri goz karari koydum civik oldu bende 1tane yumurta ekledim 6kasik yulaf 2kasikda tam bugday unu 1cay kasigida karbonat 1 tanede muz ezdim uzerinenyulaf serptum verdim firina miss gibi kek oldu

Bubarada aksam terbiyeki yogurt corbasi 1 kepce bulgur pilavi 2ser tahta kasik etli mantar sote 1yemek kasigi ygurt birazda salata yedim yarim meyveki soda ictim kacamagimi yarida biraktim inanilmaz sekerli geldi . Ben aksam karnimi iyice doyurmayi ca yatana kdar araniyorum resmen . Yaptigimm kekten tadimlik cayla yedim bide

Afiyet olsun canim sevdin mi yulafi☺

Slm kizlar, sabah ac karnina limonlunilik su ictim sonra kahvalti hazirladim yanimda yesil cay . Simdi kahve ve kekle ara ogun yapicam (dunki kek) . Ve ben bisey farkettim tost yedigim zaman wc cikmakta zorluk cekmiyorum

Eklentiler

• 20210407_101447.jpg
    203,2 KB · Görüntüleme: 24
Slm kizlar, sabah ac karnina limonlunilik su ictim sonra kahvalti hazirladim yanimda yesil cay . Simdi kahve ve kekle ara ogun yapicam (dunki kek) . Ve ben bisey farkettim tost yedigim zaman wc cikmakta zorluk cekmiyorum
İnanir misin bende ekmegi arttirdim ve pazartesiden beri günde 2 3 kez cikmaya basladim ve acayip kg gitti

Ara öğün saat 13.30

Eklentiler

• IMG_20210407_133322_987.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210407_133322_925.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 23
Kizlar misafirim vardı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim soslu sucuk
Beyaz peynir
1 dilim siyez ekmek

Kahve yanında ufak bir ısırık 65.gunumdu artik diyetten ciktim ama bozmuyorum

Ara Amasya elma

Kizlar misafirim vardı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim soslu sucuk
Beyaz peynir
1 dilim siyez ekmek

Kahve yanında ufak bir ısırık 65.gunumdu artik diyetten ciktim ama bozmuyorum

Ara Amasya elma
Diyetten ciktim dedigim sekersizim bitti ya onu bitirdim diyete devam ama sevdiğim şeylerden kontrollü yerim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…