Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Miktarlar az gibi gorunsede doyurucu gidalar var canim ins.vu seni dahada hizlandirir ,eger paylasmaya vaktin olursa belki bizlere fikir olur
Direkt listemi atarim canim ama tabi miktarlar benim kgma gore

Eklentiler

• Screenshot_20210404-170959.png
    157,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210404-170950.png
    114 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210404-170939.png
    97,8 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210404-170934.png
    125,9 KB · Görüntüleme: 29

Elbise bedeni konusmadik tabiki ama nisanlar benim için en buyuk etken oldu.. dolaplar oldugu.gibi duruyor

Cok buyuk kilolar resmen erimiş gitmis bizim kilolardada ayaklar kucukur mu acaba hic aklima gelmemisti

Esimde basladi yani soyle evde seker ,tatli,cikolata yemek yok iste yemiyorum diyor ama inanmiyorum azcik dolu 38 di ama 38im zaten canim bqkinca dahada mi cok gorunuyorum yoksa
Yok cnm onyizden demedim sen 36yi hedef gosterince 40 falanmiki dedim . Bende 38im 36 bana cok siska oluyo ama bende 36yi zorlicam

Kardesim bugun bisey almos cokda severim neyse dedim odul yimeeeeğ olsun yedim valla yemek ne kelime gomdum soylemim caniniz cekmesin. Onun icin +30 mekik cekicem. Aksamda 1 tahta kasik bulgur 1 tahta kasik mantarli et sote 2 kasikda yogurt yedim .

Afiyet olsun bol bol sut olsun gitsin hemen canim

Bugun bende cok bitkinim oglum tum enerjimi aldi resmen aksam dunden kalan patlicanimi yedim ,yanina 1domates ara yapmadan kapatirim ins.

Yok cnm onyizden demedim sen 36yi hedef gosterince 40 falanmiki dedim . Bende 38im 36 bana cok siska oluyo ama bende 36yi zorlicam

Bedenleri birer birer iniyorum canim tekrar 34 görebileceğimi hic sanmam anca emzirmede komple bitince diyete girersem belki olsun pinkim senin boyun uzun bende o da yok mecbur inmeliyim

Evet yine ben
Elma yiyince daha çok acıktım ve ben daha gec olunca gözüm dönmesin diye
2 wasa beyaz peynir ve 3 zeytin yedim

Yerken ic sesim soyle söylüyordu ye zaten kilo veremiyosun

Elbise bedeni konusmadik tabiki ama nisanlar benim için en buyuk etken oldu.. dolaplar oldugu.gibi duruyor

Cok buyuk kilolar resmen erimiş gitmis bizim kilolardada ayaklar kucukur mu acaba hic aklima gelmemisti
Gercekten kuculebiliyomus ya şok oldum
Benim kaynim ayrildi sevgilisinden. Cok yakin kimse yok suan dugun olacak. Akrabalar var. Onlarda abiye alamam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…