Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kacamaksiz benmi kaldim bende hep instagramda gordugum sekersiz cikolatadan aldim bimden. 2 kare eritip hurmalarima döktüm. Yine de abartmamak lazım.

Aksam
zerdecalli 4yk yogurt
4 yk tavuk parcasi
1 kepce mercimek
1 dlm çavdar ekmegi(ekmegide degistirdim)
Salata

Bedenleri birer birer iniyorum canim tekrar 34 görebileceğimi hic sanmam anca emzirmede komple bitince diyete girersem belki olsun pinkim senin boyun uzun bende o da yok mecbur inmeliyim
Yok cmm daha neler yaa cok tatlissin ama cidden bana 36 siska duruyor ama bubsefer sporla vucudumu sekillendirecegim.icin daha iyi olabilir die dusunuyorum. 34 de hic gozum.yok esimde kuru sevmez heralde ne demisler yemeeen salcalisi kadinin kalcalisi

Afiyet olsun cnm senin diyetisyenin var ben bize uyma

Evettt ogun düzenlemesi yapmaliyim belkide 3 ana ogun yapsam kiloda veririm.

Su çikolatadan bende alicam artik yiyebilirim
Yine de icinde tatlandırıcı ve stevia var. Cokta saglikli degil maalesef. Ama bugun canım cok istedi. Markete de her zaman gidemiyorum. Caddeye cikinca nevrim döndü resmen bütün dukkanlari süzdüm eskiden mideme ne kadar zulmetmisim ah ah

Evettt ogun düzenlemesi yapmaliyim belkide 3 ana ogun yapsam kiloda veririm.

Su çikolatadan bende alicam artik yiyebilirim
Bak ben suan kahvalti 2 kere ara ogun ve aksam yemegi seklinde oluşturdum. Aslinda bir yerde if gibi olcak. Aksam 18.30dan sabah 11e kadar yeme yok 16 saat açlık oluyo

Bak ben suan kahvalti 2 kere ara ogun ve aksam yemegi seklinde oluşturdum. Aslinda bir yerde if gibi olcak. Aksam 18.30dan sabah 11e kadar yeme yok 16 saat açlık oluyo
Ben hamileyken oyle beslendim ve her sabah sirkeli su içtim cok az kilo aldım ne istediysem yedim ve en önemlisi doğumdan çıkışta hic bir şişlik olmadi resimlerde küçücük suratim

Ben hamileyken oyle beslendim ve her sabah sirkeli su içtim cok az kilo aldım ne istediysem yedim ve en önemlisi doğumdan çıkışta hic bir şişlik olmadi resimlerde küçücük suratim
Aman benim hamilelikleri hic sorma
İkisinde de 28 kg aldım

esimde aramis milkshake ictiyo musun diye soruyor zaten gergindim iyice gerdi beni sanki normalde iciyorumda diyetteyken soruyor sirf devam etmiyim diye

esimde aramis milkshake ictiyo musun diye soruyor zaten gergindim iyice gerdi beni sanki normalde iciyorumda diyetteyken soruyor sirf devam etmiyim diye
Niye istemiyor ki canim. Benim eşim baslarda baya zorladi beni ama sonradan cok güzel destwk oldu. Yani istiyodu ki onlar yesin ben dayanayim. Hem kg vereyim istiyodu hem de surekli tatli alip geliyodu. O yuzden başlarda cok kg veremedim. Sonradan anladi bende kizdim tabi baya

Klasik olucak sen her halinle guzelsin yavas yavs verirsin diyor ,normalde kac kez basladim canim sunu cekti bunu cekti diye birseyler alir gelirdi simdide canin ckmistir diye sordum unuttum dedi

Kizlar soyle tarif gordum cupcake kaliplarinda yapilarak minik tatli yerine geçebilir diye dusundum

Eklentiler

• Screenshot_20210405-213112_Instagram.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 31
Hahaha ah bu erkekler bende yogurt istedim 2 pakette abur cuburla gelmis kokuta kokuta yediler hic orali olmadim

Bende hamileyken gece12lerde makarna isittim yedim totalde 10 kilo aldim ve hic sisim olmadi . Benum gebelikte sadece karnim buyuyor. Bence bu biraz kisiye gore degisiyor. Kizimda dogumdan sonra bacaklarim fil bacagi gibi sisti durduk yere dr dogurduktan sinra sisende bi seni gordum demisti . Birsuru tahlik tetkit yapilmisti damar tikanilligindan supelenmisti off aman oyle iste . Iyi icnissin sirkeli su hamikeyken helal olsun

Gunaydinlarrrr
Kahvalti
Yulaf tost domatesli
Biraz beyaz peynir
Kiraz sapi cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…