Yok cmm daha neler yaa cok tatlissin ama cidden bana 36 siska duruyor ama bubsefer sporla vucudumu sekillendirecegim.icin daha iyi olabilir die dusunuyorum. 34 de hic gozum.yokBedenleri birer birer iniyorum canim tekrar 34 görebileceğimi hic sanmam anca emzirmede komple bitince diyete girersem belkiolsun pinkim senin boyun uzun bende o da yok mecbur inmeliyim
Afiyet olsun cnm senin diyetisyenin var ben bize uymaKacamaksiz benmi kaldimbende hep instagramda gordugum sekersiz cikolatadan aldim bimden. 2 kare eritip hurmalarima döktüm. Yine de abartmamak lazım.
Aksam
zerdecalli 4yk yogurt
4 yk tavuk parcasi
1 kepce mercimek
1 dlm çavdar ekmegi(ekmegide degistirdim)
Salata
Aynen artik diyetisyen hesap soracakAfiyet olsun cnm senin diyetisyenin var ben bize uyma
Ayy ogunde ben oyleydim ekmegin icine girmek istiyodum resmenBazen yedikce yiyesi gelir insanin ayni bugun ben gibi
Canim aksam yemegini cok cok erken yiyorsun. 17. 18.00 gibi ye en azindan
Evettt ogun düzenlemesi yapmaliyim belkide 3 ana ogun yapsam kiloda veririm.Yarin 15-16.00 gibi ara öğün ekle. 17.30-18.30 gibi aksam yemegi ye
Yine de icinde tatlandırıcı ve stevia var. Cokta saglikli degil maalesef. Ama bugun canım cok istedi. Markete de her zaman gidemiyorum. Caddeye cikinca nevrim döndü resmen bütün dukkanlari süzdümEvettt ogun düzenlemesi yapmaliyim belkide 3 ana ogun yapsam kiloda veririm.
Su çikolatadan bende alicam artik yiyebilirim
Bak ben suan kahvalti 2 kere ara ogun ve aksam yemegi seklinde oluşturdum. Aslinda bir yerde if gibi olcak. Aksam 18.30dan sabah 11e kadar yeme yok 16 saat açlık oluyoEvettt ogun düzenlemesi yapmaliyim belkide 3 ana ogun yapsam kiloda veririm.
Su çikolatadan bende alicam artik yiyebilirim
Ben hamileyken oyle beslendim ve her sabah sirkeli su içtim cok az kilo aldım ne istediysem yedim ve en önemlisi doğumdan çıkışta hic bir şişlik olmadi resimlerde küçücük suratimBak ben suan kahvalti 2 kere ara ogun ve aksam yemegi seklinde oluşturdum. Aslinda bir yerde if gibi olcak. Aksam 18.30dan sabah 11e kadar yeme yok 16 saat açlık oluyo
Aman benim hamilelikleri hic sormaBen hamileyken oyle beslendim ve her sabah sirkeli su içtim cok az kilo aldım ne istediysem yedim ve en önemlisi doğumdan çıkışta hic bir şişlik olmadi resimlerde küçücük suratim
Yok cmm daha neler yaa cok tatlissin ama cidden bana 36 siska duruyor ama bubsefer sporla vucudumu sekillendirecegim.icin daha iyi olabilir die dusunuyorum. 34 de hic gozum.yokesimde kuru sevmez heralde ne demisler yemeeen salcalisi kadinin kalcalisi
Niye istemiyor ki canim. Benim eşim baslarda baya zorladi beni ama sonradan cok güzel destwk oldu. Yani istiyodu ki onlar yesin ben dayanayim. Hem kg vereyim istiyodu hem de surekli tatli alip geliyodu. O yuzden başlarda cok kg veremedim. Sonradan anladi bende kizdim tabi bayaesimde aramis milkshake ictiyo musun diye soruyor zaten gergindim iyice gerdi beni sanki normalde iciyorumda diyetteyken soruyor sirf devam etmiyim diye
Niye istemiyor ki canim. Benim eşim baslarda baya zorladi beni ama sonradan cok güzel destwk oldu. Yani istiyodu ki onlar yesin ben dayanayim. Hem kg vereyim istiyodu hem de surekli tatli alip geliyodu. O yuzden başlarda cok kg veremedim. Sonradan anladi bende kizdim tabi baya
Hahaha ah bu erkekleresimde aramis milkshake ictiyo musun diye soruyor zaten gergindim iyice gerdi beni sanki normalde iciyorumda diyetteyken soruyor sirf devam etmiyim diye
Bende hamileyken gece12lerde makarna isittim yedimBen hamileyken oyle beslendim ve her sabah sirkeli su içtim cok az kilo aldım ne istediysem yedim ve en önemlisi doğumdan çıkışta hic bir şişlik olmadi resimlerde küçücük suratim
Hahaha ah bu erkeklerbende yogurt istedim 2 pakette abur cuburla gelmis kokuta kokuta yediler hic orali olmadim