Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kizlar bana bakarak sakin moral bozmayin. Benim kilom fazla, yağ kütlem fazla. Bu yüzden benim daha cok bile vermem gerekirdi. Sanirim gecen hafta ust uste iki kaçamak ve porsiyonlari kontrol edemeyişimle kg veremedim. Şimdi açliktan aglasamda diyetisyenin olculerine uyucam. Bu sabah yarim bardak süt, 3 yk yulaf, 1 tk bal, 1 küçük muz ve 3 ceviz. Kucucuk bir kavanoz dolmadi bile. Bende dedim ben bunla nasil doycam. Ama doydum aclik hissetmiyorum. Simdi ara ogunumu bekliyorum 13.30da

Ay evet o sorunun da vardi. İnan benimde duzensizlik yasadigim cok donem oldu. Hatta iki kiza da kg verirken hamile kaldim

Miktarlar az gibi gorunsede doyurucu gidalar var canim ins.vu seni dahada hizlandirir ,eger paylasmaya vaktin olursa belki bizlere fikir olur

Ayy sanki kobay fareyiz yaa benimde esim oyle diyodu basta benle basladi devam edemedi sonrada sen zayiflarsan bende yapiim . Ooo harika hadi bakalim ims 36 olmasada 38de olur

Esimde basladi yani soyle evde seker ,tatli,cikolata yemek yok iste yemiyorum diyor ama inanmiyorum azcik dolu 38 di ama 38im zaten canim bqkinca dahada mi cok gorunuyorum yoksa

Yemek
Salata
Yogurt
1 büyük parca ızgara tavuk

Benimki ise yararsa kaynanamda yapcakmis pinkim ama nisan abiyem kaynanamdan olucak dur 36 bedene inmem lazim
Ne guzel bir motivasyon kaynagi canim. Bende yaza 80 85 arasi girip hem evdekilere girip hem yeni seyler almak istiyorum.

Birde bir kadin takibe aldim 150den 60 kgya düşmüş yaa. 90 kg vermiş. Ayagi 40 nodan 37ye küçülmüş. Bende 40 giyiyordum. Ayakkabi bollaşti insallah 38 falan olsam ne guzel ayakkabilar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…