Ay evet o sorunun da vardi. İnan benimde duzensizlik yasadigim cok donem oldu. Hatta iki kiza da kg verirken hamile kaldimAynen cnm baksana cunku oncekindede bacaklarimda bisey yok benim sorunum hep gobek oluyor zaten . Ve cidden bu2.5 kilo bile ne kdar fayda etti 10gun arayla 10ar gun regl oluyordum bu ay olmadim cok mutluyum yaa yemisim dis gorunusu saglik icin mutluyum
Hahahahhahah cmm inan bemd eoyle oldum kizima 1kilo verdim hamile kaldim ogluma 52ye dusmustum supriz hamile kaldim. Ve bu konuyu kapatiyoruzAy evet o sorunun da vardi. İnan benimde duzensizlik yasadigim cok donem oldu. Hatta iki kiza da kg verirken hamile kaldim
Oooo harikasin canim cok iyi vermissin
İlk hafta da cok guzel kaybetmişsin canim. Ama bundan sonra az gidebilir sakın moral bozma
Davsanim benim 21 gunde verdigim 2.5kiloyi 1haftada vermis resmenbesi biyerdeyi hakettin valla soyle kaynana taksin benim yerime tavsannesi
Kizlar bana bakarak sakin moral bozmayin. Benim kilom fazla, yağ kütlem fazla. Bu yüzden benim daha cok bile vermem gerekirdi. Sanirim gecen hafta ust uste iki kaçamak ve porsiyonlari kontrol edemeyişimle kg veremedim. Şimdi açliktan aglasamda diyetisyenin olculerine uyucam. Bu sabah yarim bardak süt, 3 yk yulaf, 1 tk bal, 1 küçük muz ve 3 ceviz. Kucucuk bir kavanoz dolmadi bile. Bende dedim ben bunla nasil doycam. Ama doydum aclik hissetmiyorum. Simdi ara ogunumu bekliyorum 13.30da
Belli olmaz canim ☺Ilk haftadan sanirim canim simdi yavaşlar diye düşünüyorum
Ayy sanki kobay fareyiz yaa benimde esim oyle diyodu basta benle basladi devam edemedi sonrada sen zayiflarsan bende yapiimBenimki ise yararsa kaynanamda yapcakmis pinkimama nisan abiyem kaynanamdan olucak dur 36 bedene inmem lazim
Cnm srn sporda yapiyorsun yaa napmak lazim acaba
Su haftada gecsin bakalim bu hafta 1 izin gunu yapicam sabırsızlanıyorum:)Koruma donemimi basladi acaba ,egzersizlerinde agir aslinda
Ayy sanki kobay fareyiz yaa benimde esim oyle diyodu basta benle basladi devam edemedi sonrada sen zayiflarsan bende yapiim. Ooo harika hadi bakalim ims 36 olmasada 38de olur
Su haftada gecsin bakalim bu hafta 1 izin gunu yapicam sabırsızlanıyorum:)
86ya cok yaklastim korkuyorumHahahahhahah cmm inan bemd eoyle oldum kizima 1kilo verdim hamile kaldim ogluma 52ye dusmustum supriz hamile kaldim. Ve bu konuyu kapatiyoruz
Ne guzel bir motivasyon kaynagi canim. Bende yaza 80 85 arasi girip hem evdekilere girip hem yeni seyler almak istiyorum.Benimki ise yararsa kaynanamda yapcakmis pinkimama nisan abiyem kaynanamdan olucak dur 36 bedene inmem lazim