- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Bende öyle düşünüyorum. En azindan 90 gelirim diye. Ama olmadiEvet gerci wc ye çıkamıyodum kac gundur bide reglim bitince bakicam. 1.gun 62.5 cikinca bikac gun sonra daha az cikarim diye dusunuyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum. En azindan 90 gelirim diye. Ama olmadiEvet gerci wc ye çıkamıyodum kac gundur bide reglim bitince bakicam. 1.gun 62.5 cikinca bikac gun sonra daha az cikarim diye dusunuyodum
Bu arada ben reglde degilimBende öyle düşünüyorum. En azindan 90 gelirim diye. Ama olmadi
Bikac gune duser bence yine canim detokstan sonra alicak bir beslenme yapmadık cunku odem toplamış olabilirizBende öyle düşünüyorum. En azindan 90 gelirim diye. Ama olmadi
Anlamadim bir turlu neden boyle oldu. Sabit kalsam uzulmezdim ama böyle arti gelmek cok sasirttiBikac gune duser bence yine canim detokstan sonra alicak bir beslenme yapmadık cunku odem toplamış olabiliriz
Aaaa nie oyle olduki canim ne guzel vermistin nasil olur yanlis cikmistir eminmisinKizlar tartildim moralim çok bozuk tam 64 ciktim
Afiyet olsun canım.Slm kzlar kahvaltida 2kibrit kutusu ezine peyniri birazini ogluma yedi obyuzden fazla koydum salatalik yesil ve siyahbzeytin toplam 6 adetb2 dilim ekmek ekmegin 1dikiminintulum peyniriylenyedim yariminada kaymak bal , yesil cay.
Begendin mi canimSabah yulaftan tost yaptım
Evet eminim ama wc sorunum halloldu tok karina 63 ciktimAaaa nie oyle olduki canim ne guzel vermistin nasil olur yanlis cikmistir eminmisin
Evet gerci wc ye çıkamıyodum kac gundur bide reglim bitince bakicam. 1.gun 62.5 cikinca bikac gun sonra daha az cikarim diye dusunuyodum
InsAllahh :)Bence tuvalet cok etkiliyor ,spor cok guzel yapiyorsunuz mutlaka fark eder
Bende bugün 2 kez ciktimBegendin mi canim
Evet eminim ama wc sorunum halloldu tok karina 63 ciktim
Amam dikkat et canımAnneme geldim bugun bikac gun kalicam inşallah güçlü kalabilirim yemeklere karşı
Benimkide aksi gibi hep olmicak zamanda kapiya dayaniyoBende bugün 2 kez ciktim