Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Spor 25 dakika zumba
Ogle( gece kaldığı icin)
1 kabak, 1 salatalik, sarımsaklı yoğurt ve dere otu ceviz 1 tane koydum

2 yumurta o kadar tok tuttuki erken yediğim halde sırf uymak için ogle ogunu yaptim
Benide oyle. 1.5 yememe ragmen acayip tok tuttu. Yarin senin son günün herhalde benim persembe bitecek bakalim cuma kaç gelicem 🥰 bugun 92.4tüm

şuan bile hiç açlık yok. Arada kahve içerim diyodum halbuki.
5ten sonra acikirsam turk kahvesi içerim akşam da 7 de kabagi yer günü kapatirim.

Benide oyle. 1.5 yememe ragmen acayip tok tuttu. Yarin senin son günün herhalde benim persembe bitecek bakalim cuma kaç gelicem 🥰 bugun 92.4tüm

şuan bile hiç açlık yok. Arada kahve içerim diyodum halbuki.
5ten sonra acikirsam turk kahvesi içerim akşam da 7 de kabagi yer günü kapatirim.
Bende birazdan ara ogun yapicam. Benim 2.gunum yarin bitiyor sonucu görmek için persembe sabahtan tartilirim insAllah

Ara ogun;
2 dilim portakal
2 dilim elma
4,5 cilek

Bir kase kadar meyve salatası yaptim normalde hiç meyve yemem wc sorunu yaşıyorum lif almak için oyle karisik yaptim

Ara ogun;
2 dilim portakal
2 dilim elma
4,5 cilek

Bir kase kadar meyve salatası yaptim normalde hiç meyve yemem wc sorunu yaşıyorum lif almak için oyle karisik yaptim
Bende de var o sorun bakalım ne olacak. Hemde o kadar detoks suyu, kiraz sapi falan iciyorum ona ragmen yok...

Aynen normal su içmiyorum hep limon sıkıyorum...🤔 belki meyve iyi gelir sende ara ogun yap mutlaka kucuk cocuk var enerji lazım sanada
Şimdi yaptim canim dayanamadim. Yarim armut turk kahvesi. Tabagin hepsini yiyemedim

Eklentiler

• IMG_20210323_172524.jpg
    IMG_20210323_172524.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 28
Iyi aksamlar kizlar oglen haslama corbasi ictim ara ogunde 1 tane muz yedim . Aksam yine corba birazda makarna sarimsakli yogurt ve salata. Makarnam tambugdaydi aslinda yapmayacaktim kizim istedi diye yaptim o salcasiz yiyo dalginlikla basmisim biber salcasini yana yakila yedik esimle 🤣🤣 cayin yanina kuru kayisi incir ceviz kaju

Iyi aksamlar kizlar oglen haslama corbasi ictim ara ogunde 1 tane muz yedim . Aksam yine corba birazda makarna sarimsakli yogurt ve salata. Makarnam tambugdaydi aslinda yapmayacaktim kizim istedi diye yaptim o salcasiz yiyo dalginlikla basmisim biber salcasini yana yakila yedik esimle 🤣🤣 cayin yanina kuru kayisi incir ceviz kaju
Afiyet olsun canim. Cuma ödül yapip bende kepekli makarna yapabilirim

Bir surude kabak aldirmistim nedense kendimi hazir hissetmedim 😑. Yarinda kayinvalidemgile gidicez yemege . Artik pers baslayim bari 😅
Yapasın yoksa dilimle az zeytinyag ve baharat tuzla harmanla. Yagli kagida koy firinda kizart. Sonra da buzluga atabilirsin. Cikarinca da uzerine yogurt sarimsakla enfesto 😅

Bir surude kabak aldirmistim nedense kendimi hazir hissetmedim 😑. Yarinda kayinvalidemgile gidic:KK54:ez yemege . Artik pers baslayim bari 😅
Detoks haricinde de tuketebilirsin cok aldıysan dolma falan yapabilirsin ama detoks yapsan iyi olabilir sonucu merak ediyorum kilo verdim mi bilemem ama karnım icine göçtü

X