- 8 Kasım 2019
- 20.575
- 35.814
Sağol canım. Bitmeyen bir öksürük. Testte verdim negatif çok şükürde yarın kbbye gidicem artıkGecmis olsun canim sagligin daha onemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. Bitmeyen bir öksürük. Testte verdim negatif çok şükürde yarın kbbye gidicem artıkGecmis olsun canim sagligin daha onemli
İnşallah temiz cikar. Gecen yil olmustu benim cok fenaydiSağol canım. Bitmeyen bir öksürük. Testte verdim negatif çok şükürde yarın kbbye gidicem artık
Züberin urunlerini diyetisyenlee tavsiye ediyor. Ben bal pekmez kullaniyorum birde hindistancevizi yağı aldim. Yulafta cok kullaniyorumPeki böyle satın alınabilecek türden neler var? Keçi boynuzu tuketiyorum mesela şu aralar
Nasıl gülemiyorsunuz?Züberin urunlerini diyetisyenlee tavsiye ediyor. Ben bal pekmez kullaniyorum birde hindistancevizi yağı aldim. Yulafta cok kullaniyorum
Geçmiş olsun sana da canım. Benim kulağımda başladı canım. Önce kulak uğuldaması. Sonra arkasında şişlik oldu ağrı yaptı sonra geniz akıntsına cevirdi. Oda gıcıkla öksrük yapıyor. Büyük ihtimal kulak iltihabı olduİnşallah temiz cikar. Gecen yil olmustu benim cok fenaydi
Anlamadim gulemiyorsunuz derken?Nasıl gülemiyorsunuz?
Yulafi neyle tatlandiriyorsunuz?
Anladim insallah net belli olur da tedavin ona gore olurGeçmiş olsun sana da canım. Benim kulağımda başladı canım. Önce kulak uğuldaması. Sonra arkasında şişlik oldu ağrı yaptı sonra geniz akıntsına cevirdi. Oda gıcıkla öksrük yapıyor. Büyük ihtimal kulak iltihabı oldu
Sağolasın inşallahAnladim insallah net belli olur da tedavin ona gore olur
Telefon çeviri yapmışta nasıl tuketiyorsunuz yazacaktim.kakao bal yulaf.miktari ne kadar olmaliAnlamadim gulemiyorsunuz derken?
Kakaolu yulaf lapasi yapiyorum bal ekliyorum. Ya da baska seyler yapiyorum
Ayy insAllahhh :)Guzel eksiler gelecek inşallah
Yarim dilim onuda bos bulundum agzimdaykenn aklima hekdide kayinpederinn yaninda enoooooogg salam yedim diyip cikaramadimCanim bu sabah paketli ürün kacmis biraz afiyet olsun. Aman dikkat bozma iyi gidiyorsun
Afiyet olsun canım benim belim ve kemiklerim ağrıyor. Bugün oğlanı dışarı çıkardım fena koşturdu beni bide spor ve yürüyüş. Kaslarında çok ağır olmuş. Yapamadım sporu ya. Yarın telafi etmeyi düşünüyorum.Iyi aksamlar kizlar aksam yemeginde sadece balik ve salata yedim .esiminndayisina gittik dolma soslu kek baklava vardi agzima surmedim bozmadim 2 bardak cay ictim oglumu uyutunca spor yapicam .biraz gerginim belki kahve yaninada su el yapimi cikilatamdan yerim
Sagol cnm sende yorma.kendini dedigin gibi itelafi edersinAfiyet olsun canım benim belim ve kemiklerim ağrıyor. Bugün oğlanı dışarı çıkardım fena koşturdu beni bide spor ve yürüyüş. Kaslarında çok ağır olmuş. Yapamadım sporu ya. Yarın telafi etmeyi düşünüyorum.
Ben miktar göz karari koyuyorum. Siz netten tariflere bakabilirsiniz. İnstagramda cok sayfa var bu tür yeni seyler yapanlarTelefon çeviri yapmışta nasıl tuketiyorsunuz yazacaktim.kakao bal yulaf.miktari ne kadar olmali
Canim bende akşam kayinvalidemdeydim. O da şansima yine bamya yapmış 2 tabak kelle paça içtim az birşey döner ve bamyaIyi aksamlar kizlar aksam yemeginde sadece balik ve salata yedim .esiminndayisina gittik dolma soslu kek baklava vardi agzima surmedim bozmadim 2 bardak cay ictim oglumu uyutunca spor yapicam .biraz gerginim belki kahve yaninada su el yapimi cikilatamdan yerim
Afiyet olsun Kelle paça sağlıklı. Bende yapmayı düşünüyorum sıcaklar gelmedenCanim bende akşam kayinvalidemdeydim. O da şansima yine bamya yapmış 2 tabak kelle paça içtim az birşey döner ve bamya