- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off sil baştan o zaman neyse yolum uzun zaten ilk önce 68 sonra 64 ü görmek istiyorum teşekkürler bilgi için tostum tam buğday ekmeğindendiAfiyet olsun. Ama şekersiz 21 gun bir kere bozuldugunda bastan almak gerekiyor. Alışkanlık oluşmasi icin en az 21 gün deniyor çünkü. Sizde bugun maalesef hem patates hem pilav olmamiş yine.. öğlen ki tost beyaz ekmektense yine olmaz. Ben çok canim istediği halde kaşar bile yemiyorum
Canim bu sabah paketli ürün kacmis biraz afiyet olsun. Aman dikkat bozma iyi gidiyorsunGunaydin . Kahvaltiya kayinvalideme geldim . Peynir zeytin domates salatalik 2dilim sucuk 1 porsiyonn kasarli patates yarim dilim salam yedim 2 cay bard. Cay . Benim tartim bozuk kesin burda tartildim 1300 gr vermisim buraya geldice tartilicam artik .. diyetimin baltanacak gibi bugun burda ama ben onlara uymuyorum esimde baslamisti obdayanamadi durmadan kacamak yapiyo hic kilo veremedi
HarikasınKizlar terim sogumadan spor bildirimi yapiyorum
40 dakika yürüyüş+20 dakika zumba
Gecmis olsun canim sagligin daha onemliAijoo canım ben bu diyet şekline pek uyamıyorum bu ara. Rahatsızım çok öksürüğüm var ballar pekmezler havada uçuşuyor malesef. Başka bir 21 günde tekrar aranıza katılırım nasipse
Cok guzel olmus :)Bende 16.00 gibi kucuk tabak bamya sabahtan kalan yarim dilim ekmek ve 2 kasik yogurt yedim
Guzel eksiler gelecek inşallahYarin ilk kilo bildirimleri
Degisik tarifler deniyoruz. Bazi arkadaşlar evde çikolata yaptı. Bende sahte tiramisu kakaolu muz yiyorum. Geçen gün kek yaptim unsuz ve şekersizŞeker çikolata krizi tuttuğunda ne yiyorsunuz hanımlar siz
Peki böyle satın alınabilecek türden neler var? Keçi boynuzu tuketiyorum mesela şu aralarDegisik tarifler deniyoruz. Bazi arkadaşlar evde çikolata yaptı. Bende sahte tiramisu kakaolu muz yiyorum. Geçen gün kek yaptim unsuz ve şekersiz