Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Oglen yemegi olarak
4 sıkım ev yapımı cig kofte ve marul

Aksam corba ve salatayla gecistirmeye calisicam bakalim :)

Bende kahvaltıdan sonra canım birşey istemedi hep suyumu içtim. Ve 25 dakika yine bölgesel çalıştım. Sonra mercimek çorbası içtim yalnız 3 kase yanına bir donates ve iki yarım baş yeşil soğan. Bir parmak kadar ekmek. Ay abartmıyorum tam bir parmak. Çok şükür ne canım karbonhidrat nede tatlı istemiyor . Tartım pili bitmişti eşim yeni getirdi. Akşam yemeksiz ve kalan yarım litreden fazla suyun var onu da içmeden tartıldım 69 . Çıktı . Akşam yemegim salatalık dereotu ve naneli chia tohumlu cacık icecem . Yürüyüş ve 15 dakika yine bölgesel çalışacagim nasipse . Yarın sabah kilomu tartar bilgilendiririm.

Oglen yemegi olarak
4 sıkım ev yapımı cig kofte ve marul

Aksam corba ve salatayla gecistirmeye calisicam bakalim :)
Aksama sebze yemeği varsa daha iyi olur. Corba bizim bildigimizin aksine hem tok tutmuyor hemde genelde karbonhidratli oluyor. Ben eskiden corbasiz asla doymam derdim ama gayette doyuluyormuş

Afiyet olsun ama ekmegi 1 dilim yapıp corba miktarını azaltabilirsin ayni sekilde yanina bol salata ya da yogurt eklersen de doyurucu olur.

Çorba da un varsa o da maalesef karbonlu yapar

Aksama sebze yemeği varsa daha iyi olur. Corba bizim bildigimizin aksine hem tok tutmuyor hemde genelde karbonhidratli oluyor. Ben eskiden corbasiz asla doymam derdim ama gayette doyuluyormuş
Aslinda havuçlu soğanlı sebze çorbası gibi mercimek yaptim zaten ac degilim gece acikmamak için içerim

Benim bugun öğün saatleri karıştı biraz. 15.00 gibi yumurtali ispanak yedim yogurtla. 17.00 gibi de kahve 3 hurma 5 findik.

19.30 gibi de tavuklu salata yapcam. Yoksa iyice geçe kalcak akşam yemeği olarak. Tavuk haşlama

Aksam yemeğim
1 kase mercimek çorbası
Yogurtlu pancar salatasi
1 wasa

Aksam biraz abarttim kardesimgili yemege cagirmistim.1 kepce mercimek corbasi bulgur pilavi et sote 5 dilim firinda baharatli patates ayran.

Kizlar bu cikolata slikon kaliltan kolaylilca cikti ve dograndi yalniz cabucak eriyor o kismi biraz uzdu kalip gibi kalmiyor. Esim cok sevdi kardesimle eside cok begendi cocuklarimda yedi simdi yatmadan bidaha yapacagim bide size bi tarif vericem muza kakao atip iyice ezincede cikolata tadi veriyor oglumda sut alerjisi varken cikolata istegimi oyle gideriyordum aklima geldi denemek isterseniz

Bende muzu dilimleyip kavanozda kakao ile calkaliyorum kurabiye gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…