Akşam yapıcam canim. YazarımPek firsatim olmuyor ama yapmaya calisicam artik. Çünkü vucudumun toparlanması lazım
Harikasin bende cocuklari uyutmaya calisiyorum45 dakika spor+zumba
Aksama sebze yemeği varsa daha iyi olur. Corba bizim bildigimizin aksine hem tok tutmuyor hemde genelde karbonhidratli oluyor. Ben eskiden corbasiz asla doymam derdim ama gayette doyuluyormuşOglen yemegi olarak
4 sıkım ev yapımı cig kofte ve marul
Aksam corba ve salatayla gecistirmeye calisicam bakalim :)
Afiyet olsun ama ekmegi 1 dilim yapıp corba miktarını azaltabilirsin ayni sekilde yanina bol salata ya da yogurt eklersen de doyurucu olur.Bende kahvaltıdan sonra canım birşey istemedi hep suyumu içtim. Ve 25 dakika yine bölgesel çalıştım. Sonra mercimek çorbası içtim yalnız 3 kase yanına bir donates ve iki yarım baş yeşil soğan. Bir parmak kadar ekmek. Ay abartmıyorum tam bir parmak. Çok şükür ne canım karbonhidrat nede tatlı istemiyor . Tartım pili bitmişti eşim yeni getirdi. Akşam yemeksiz ve kalan yarım litreden fazla suyun var onu da içmeden tartıldım 69 . Çıktı . Akşam yemegim salatalık dereotu ve naneli chia tohumlu cacık icecem . Yürüyüş ve 15 dakika yine bölgesel çalışacagim nasipse . Yarın sabah kilomu tartar bilgilendiririm.
Aslinda havuçlu soğanlı sebze çorbası gibi mercimek yaptim zaten ac degilim gece acikmamak için içerimAksama sebze yemeği varsa daha iyi olur. Corba bizim bildigimizin aksine hem tok tutmuyor hemde genelde karbonhidratli oluyor. Ben eskiden corbasiz asla doymam derdim ama gayette doyuluyormuş
Yok sade mercimek çorbası azıcık yağ azıcık tuz.Afiyet olsun ama ekmegi 1 dilim yapıp corba miktarını azaltabilirsin ayni sekilde yanina bol salata ya da yogurt eklersen de doyurucu olur.
Çorba da un varsa o da maalesef karbonlu yapar
Gayet güzel bir ogun olmus :) pazartesi tartıda kaç görmek istiyorsun :)Akşam yemeğim
Tavuklu cevizli salata
1 servis kasigi bamya
92 istiyorum ama 92.2ye de raziyimGayet güzel bir ogun olmus :) pazartesi tartıda kaç görmek istiyorsun :)
Bende muzu dilimleyip kavanozda kakao ile calkaliyorum kurabiye gibi oluyorKizlar bu cikolata slikon kaliltan kolaylilca cikti ve dograndi yalniz cabucak eriyor o kismi biraz uzdu kalip gibi kalmiyor. Esim cok sevdi kardesimle eside cok begendi cocuklarimda yedisimdi yatmadan bidaha yapacagim bide size bi tarif vericem muza kakao atip iyice ezincede cikolata tadi veriyor oglumda sut alerjisi varken cikolata istegimi oyle gideriyordum aklima geldi denemek isterseniz
Kuzu yarım yamalak basladım yaa tam oturtayım yazarım. Zaten bugun karar verdım daha
Tamam canımKuzu yarım yamalak basladım yaa tam oturtayım yazarım. Zaten bugun karar verdım daha