- 4 Eylül 2019
- 334
- 1.159
Yağlı ama tahindeki doğal yağ ve vücudun yağ yakması için de sağlıklı yağlara ihtiyacı var. Bir dönem arkadaşım yağsız yemekler ve salatalar yemişti vücut yediklerini ihtiyacı olduğu için, yağa dönüştürüp depolamıştı tartıldığı vakit yağ oranının arttığını görmüştü diyetisyende. O sebeple ben diyette de sağlıklı beslenmede de tahin, fıstık ezmesi, zeytinyağı gibi doğal yağlardan korkmuyorum.Güzelmiş. Acaba tahin yerine ne koyulabilir. O yağlı
Bende denicem de bie turlu firsat olmadi. Afiywt olsunKizlar günaydın
Bugun instagramda gördüğüm bir tarifi denedim ve harika oldu.
1 yumurta 1 kasik yogurt ve ince yulafi çırpıp dikdörtgen sekilde yagli kağıda serdim yagli kağıdın kalan kısmıyla ustunu kapatıp tost makinasina koydum iyice pişince ustunu açıp yarisina sucuk ve kasar koydum ortadan katlayarak ustunu kapatim ebatı normal bir tost ekmegi gibi oldu yagli kağıtla örtüp yine işittim sonuç müthiş ayni ekmek gibi oldu tost yemiyorum haftalardır iyi geldi :)
Hosgeldiniz insallah daim olurSize geç kaldım ama bende bugün şekersiz hayata geçtim, inşallah daim olur
Hastalik olmasinda canim, mide alisir zamanla. Gecmis olsunKizlar gunaydin haslanmis yimurta 5zeytin 2kibrit kutusu peynir 3kucuk parcq kasar 1 bardaonyarim yagli sut ictim. Bugun cok midem bulaniyor zar zor yedim yemek dusundukce midem bulaniyo midisim bana kustu heralde 6gundur tatli bisey yemedim diyedur daha ben sana neler edicem kabaga bulayacagim
Canim ilk sayfa da yaziyor öğün secenekleri. Ama genel olarak paketli abur cubur dedigimiz urun yok, pirinç pilavi, makarna yok. Sadece ekmek yerine geçen bulgur, bugday, karabugday var tabi porsiyon kontrollü.Ajom bende geldim. Hele bana anlat bakem neler yapıyorsunuz.baslamak ıstiyorum bende artık bir yerden..
Hoşuna gittiyse onemli olan oKizlar piknikteydim filtre kahve 1 kuru ananas ve fıstık yedim.
Yarim wasaya yoğurtlu salata koyup yedim ne alaka bilmiyorum ama o an canim istedi
Takilma olabilir. O dönemde ya yemek saatlerini ve miktarlarini degistirmek gerekiyor. Ya da sporu arttirmakSimdi ablama geldim spor yapariz burda. 64 e takıldım su kabak detoksu iyi gelecek
Bilmiuorumki cnm hastamiyimHosgeldiniz insallah daim olur
Hastalik olmasinda canim, mide alisir zamanla. Gecmis olsun
Canoş lesliyede baslıyorum bugun sen yapıyomusunCanim ilk sayfa da yaziyor öğün secenekleri. Ama genel olarak paketli abur cubur dedigimiz urun yok, pirinç pilavi, makarna yok. Sadece ekmek yerine geçen bulgur, bugday, karabugday var tabi porsiyon kontrollü.
Şimdi sıra kilomu guncellemektepazartesi darısı basimiza
Pek firsatim olmuyor ama yapmaya calisicam artik. Çünkü vucudumun toparlanması lazımCanoş lesliyede baslıyorum bugun sen yapıyomusun
Olsun cok zorlama kendini aperatif seyler ye aç kalma canimBilmiuorumki cnm hastamiyimicim almiyo zorla 2 kasik et yedim oglen yemegi niyetine . Su bile icim almiyo bugunn sarsirdim galiba
Oh kalibimda şekil diyosunHeytt beaa babamdami cikilayaciydi kizlar mutlaka deneyin harikakasesini yaladim resmen .
Hahaja aynen cnm hatta 2yede bolsem olurmus vardi kalipOh kalibimda şekil diyosunarkadaşımızın attigi tarifi mi denedin canim
Aynen cmm aksam yerim kardesimgil gelecek yemegeOlsun cok zorlama kendini aperatif seyler ye aç kalma canim