Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Güzelmiş. Acaba tahin yerine ne koyulabilir. O yağlı
Yağlı ama tahindeki doğal yağ ve vücudun yağ yakması için de sağlıklı yağlara ihtiyacı var. Bir dönem arkadaşım yağsız yemekler ve salatalar yemişti vücut yediklerini ihtiyacı olduğu için, yağa dönüştürüp depolamıştı tartıldığı vakit yağ oranının arttığını görmüştü diyetisyende. O sebeple ben diyette de sağlıklı beslenmede de tahin, fıstık ezmesi, zeytinyağı gibi doğal yağlardan korkmuyorum.
Çikolatanın da tadına baktım kakao fazla olduğu için bitter sevmeyen arkadaşlara ağır gelebilir ben seviyorum o yüzden beğendim çikolatayı ama bir dahakine denemek için yarım çay bardağı kakao, yarım çay bardağı hindistan cevizi koyup deneyeceğim.

Kizlar günaydın
Bugun instagramda gördüğüm bir tarifi denedim ve harika oldu.
1 yumurta 1 kasik yogurt ve ince yulafi çırpıp dikdörtgen sekilde yagli kağıda serdim yagli kağıdın kalan kısmıyla ustunu kapatıp tost makinasina koydum iyice pişince ustunu açıp yarisina sucuk ve kasar koydum ortadan katlayarak ustunu kapatim ebatı normal bir tost ekmegi gibi oldu yagli kağıtla örtüp yine işittim sonuç müthiş ayni ekmek gibi oldu tost yemiyorum haftalardır iyi geldi :)
Bende denicem de bie turlu firsat olmadi. Afiywt olsun

Size geç kaldım ama bende bugün şekersiz hayata geçtim, inşallah daim olur😔
Hosgeldiniz insallah daim olur
Kizlar gunaydin haslanmis yimurta 5zeytin 2kibrit kutusu peynir 3kucuk parcq kasar 1 bardaonyarim yagli sut ictim. Bugun cok midem bulaniyor zar zor yedim yemek dusundukce midem bulaniyo midisim bana kustu heralde 6gundur tatli bisey yemedim diye🤣🤣🤣 dur daha ben sana neler edicem 🤣 kabaga bulayacagim 🤣🤣
Hastalik olmasinda canim, mide alisir zamanla. Gecmis olsun

Ajom bende geldim. Hele bana anlat bakem neler yapıyorsunuz.baslamak ıstiyorum bende artık bir yerden..
Canim ilk sayfa da yaziyor öğün secenekleri. Ama genel olarak paketli abur cubur dedigimiz urun yok, pirinç pilavi, makarna yok. Sadece ekmek yerine geçen bulgur, bugday, karabugday var tabi porsiyon kontrollü.

Arkadaslar bazen menülerde kacamaklar oluyor. Aslinda 21 gün aliskanliga dönüşmesi icin soylenen gün sayisi. Bu yüzden menulerde daha dikkatli olalim.

Bugun 6. Günüm. Kacamaksizim

Bende bu sabah
2 yumurta,
domates salata
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 tk fistik ezmesi bal karisimi yedim.
Sekersiz çay

Daha sonra kiraz sapi cayi ictim

Kizlar piknikteydim filtre kahve 1 kuru ananas ve fıstık yedim.
Yarim wasaya yoğurtlu salata koyup yedim ne alaka bilmiyorum ama o an canim istedi :olamaz:

Canim ilk sayfa da yaziyor öğün secenekleri. Ama genel olarak paketli abur cubur dedigimiz urun yok, pirinç pilavi, makarna yok. Sadece ekmek yerine geçen bulgur, bugday, karabugday var tabi porsiyon kontrollü.
Canoş lesliyede baslıyorum bugun sen yapıyomusun

Heytt beaa babamdami cikilayaciydi kizlar mutlaka deneyin harika😅 kasesini yaladim resmen 😅.

Eklentiler

• 16162417548135394063145643276528.jpg
    16162417548135394063145643276528.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 27
Oh kalibimda şekil diyosun :KK70: arkadaşımızın attigi tarifi mi denedin canim
Hahaja aynen cnm hatta 2yede bolsem olurmus vardi kalip 😅 evet cnm o tarif ama miktarlar farkki ben 2yemek kasigi kakao koydum 4 yemek kasigi sut 2.5yemek kasigi pekmez 2kasik tahin bide 2 tam ceviz rendeledim sarimsak rendesiyle . Buzlukta simdi canim .kahvenin yanima cok guzel gider tam bitter cikolata tadinda kakaosu azaltilabilir cok koyu sevmeyen icin .

X